Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.9.18 20:00

@Jlucie88 mě zase říkají ať se krotim stím žradlem prdim na ně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
8.9.18 07:52

@marunnka tak v pátek! Určitě to dobře dopadne :hug:

My teda v rodině dvojčata nemáme, ale nám museli pomoct hornomonama, tak to bude asi z nich. :mrgreen: ale co, hlavně že se to povedlo. :srdce: budeme to muset zvládnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.9.18 17:54

Ahojte holky, Mely jste nekdo problem s bolesti hlavy? Nevíte co je na to dobre? Jinak dneska trosku kycham… a kdyz kachnu, jde trosku ze me hlen :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.18 22:02

@Jlucie88 ahoj jo prvních 13 týdnu skoro denně nic jsem nebrala jen odpočívala můžeš Paralen ten vtehu neuškodí ale asi ne pořád a ve velkým množství jen když už se to nedá vydržet a hned ze začátku jsem chytla chřipku tu jsem vypotila bez Paralenu jenom čaj a klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
9.9.18 22:15

@Kl4r4 dekuju moc :hug:
Jinak holky me je porad zle uz od 6.tydne celodenni nevolnosti :zed: Nejhorsi je to vecer a je mi zle i v noci. Nejsem schopna niceho, sotva neco udelam uz si musim jit lehnout.
Porad cekam kdy se to uz konecne usadi a zlepsi a ono nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.9.18 08:07

@marunnka vydrž, určitě se to zlepší. A kdyby ne, řekni Ti to dr. Švagrový pomahaly lízátka proti nevolnosti. … Já teda musím zaklepat, ale mě nic nebylo, krom únavy. Ze začátku jsem mohla pořád spát, ale jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.9.18 10:55

Terezahansalova - tak byla jsi na té genetice dneska? A co ti řekli, je to vše dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.18 19:41

@Katka2130 ahoj no úžasné malinká vypadá naprosto v pořádku já vůbec pozitivní nebyla jen v šedé zóně ds 1:340 tak mě vzali ještě krev a příteli taky paní doktorka mě pozvala ještě na 16.10. Ale říkala že holcicka vypadá moc hezky že se nemáme bat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.9.18 20:18

@terezahansalova ahoj, skvělý. Myslela jsem na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.9.18 21:29

Kocarek

Ahoj holky mate zkusenost se stokke nebo cybex kočárky? Premyslim, ktery z nich. Dekuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.9.18 18:46

Ahojky vsem, takze 1.screening je negativni a nase Bobulka je v poradku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.18 19:32

Už začínáte něco kupovat? Nebo je to moc brzy 13tt. 1 sceening máme v pořádku pan doktor nic neříkal,že by mělo být něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.9.18 14:55

Taky se pripojuji :) Termin mame 11. Brezna :)
Par kilo uz jsem pribrala ,ale zadny nevolnosti az na tech par kilo navic bych nepoznala ze jsem tehotna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
16.9.18 19:11

@anetaszlachtova tak já budu zítra 16tt a oblečení si občas koupím :oops: ale ne moc. Čekáme dvojčata, tak aby toho pak nebylo moc najednou :mrgreen: a dneska sme byli třeba pro autosedačky (vajíčka), protože paní prodávala levně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.18 13:18

Hezky den

Ja mam dnes 16+0. Jsem zrovna po kontrole, za 4 tydny mame velky UZ, pujdeme s manzelem. Termin 4.3. Doma mam 11letou holku a v kocarku momentalne spi 8 mesicni rostanda. Furt zvazuju jestli kupovat sourozenecky kocar. Bude ji 14 mesicu, kdyz se treti narodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí