Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
29.9.18 09:34

Můžu se přidat?akorat tedy k vam patřím jen napůl????dle Ms jsem měla termín 3.3. Ale dle utz 28.2. A ten už mi zůstal????dnes tedy 18+2.

• Citovat
  • Upravit
3878
29.9.18 16:04

@Zuzunky No tak to máte teda pěkně náročné :-o. Tak to je potom jasné s těmi termíny na screeningy…my jsme dostali ten náš dáreček trošku neplánovaně (ať si kdo chce, co chce říká, žádná antikoncepce není spolehlivá na přesně 100 %, což se čas od času prostě u někoho projeví), ale zase se „chová vzorně“, když už se k nám probojoval takhle statečně…a jsem mu za to vážně vděčná :-). Když už člověk toho prcka má, je šťastný, když vše probíhá správně. Zase jsme měli jiné nepříjemné zdravotní komplikace mimo mimčo…každý to holt schytá někde. Tak hlavně, ať už vám to teď vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
29.9.18 16:07

@finduska Já jsem teoreticky také takhle na přelomu…termín mám sice 4.3. podle PM (a nakonec jsme se domluvili s Dr., že to tak prostě necháme, protože týden sem, týden tam nehraje až takovou roli), ale na UZ byl prcek zatím vždy větší. Docela by mě zajímalo, jak jste teď veliký, když vám to přeci jen posunuli? Mě totiž všichni straší, že se mi narodí 4,5 kilový macek :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
29.9.18 16:43

Teď vubec nevim :mrgreen: zjistím asi ve středu. byla jsem na kontrole minulou středu, ale to jsem byla vyděšená protože jsem zůstala jako oparena. Našli mi zkrácený čípek a musím jen ležet s nohama nahoře :zed: , zatím doma tedy.Tak jsem nějak neměla vůbec čas se zeptat na další věci které mne původně zajímaly(pohlaví atd..)tak snad mi teď ve středu neřekne zase jobovky dřív než zjistím něco o mimču.

• Citovat
  • Upravit
39
29.9.18 19:30

@finduska Podle poslední menstruace mám taky termín 3.3. Podle ultrazvuku mi ještě neřekli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.9.18 19:31

Koukám nikdo to nemá jednoduché 8o snad nám to všem dopadne dobře :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
29.9.18 20:17
@Zuzunky píše:
Koukám nikdo to nemá jednoduché 8o snad nám to všem dopadne dobře :srdce: :potlesk:

Snad.Doufam ja jsem tedy teď ve stavu pesimismu.Ale snad to dopadne dobře.Rikam si,že snad mezi nás bude chtít a snad v normálním termínu.Syn byl 35+1 A ležela jsem od 27tt ted tedy o dost driv.tak uvidíme.ale zase minule bylo ZT ve 12tt tak si říkám,že teď k nám chce!!!a včas :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
finduska
30.9.18 17:10

A holky jak jste na tom celkově?pohyby?a vsichni jeste v pracovním procesu,nebo už na nemocenské? :mrgreen: a víte pohlaví?

• Citovat
  • Upravit
3878
30.9.18 19:30

@finduska Já se cítím dobře, čekám první, žádné komplikace, takže normálně chodím do práce (dělám každý den 10-11 hodin, akorát tedy chodím v devět spát - v pět ráno zase vstávám). V místech, kde mě zlobí srůsty po slepáku mám pocit pohybů už skoro měsíc, ale těžko říct :-D. Pohlaví si nechávám utajené. Akorát dnes jsem zjistila, že už mám sedm kilo nahoře :-o! A to chodím každý týden bazén, cvičení a ještě procházky (klidně 10-20 km)…ale cpu se jak nezavřená, hlavně sladké O:-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.18 22:19

@finduska
Stále v práci. Jsem 16tt nevíme co to bude ,ale myslíme, že zase holka. Pohyby žádné ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.9.18 22:41

@finduska No od 2 měsíce na neschopence. Do 3 měsíce jsem zvracela. Teď je to paráda. Pohyby spíše jen takové šimrání jsem v 18 týdnu. Nemůžu se dočkat až bude kopat pořádně :dance: Pohlaví stále nevíme. Snad se dozvíme na velkém ultrazvuku ve 20 týdnu.Jsme moc natěšený…Mám tušení na holčičku…jsem samý beďar a cpu se sladkým:)Bříško roste pomalu připadá mi že skoro žádné nemám:( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
1.10.18 09:12
@Zuzunky píše:
@finduska No od 2 měsíce na neschopence. Do 3 měsíce jsem zvracela. Teď je to paráda. Pohyby spíše jen takové šimrání jsem v 18 týdnu. Nemůžu se dočkat až bude kopat pořádně :dance: Pohlaví stále nevíme. Snad se dozvíme na velkém ultrazvuku ve 20 týdnu.Jsme moc natěšený…Mám tušení na holčičku…jsem samý beďar a cpu se sladkým:)Bříško roste pomalu připadá mi že skoro žádné nemám:( :(

To ja nemela v prvním těhotenství taky zadny.
I jsem si říkala že je to divné.az pak mi vyskocilo po 30tt.za to ted mam pocit ze je obri????????připadám si celkove obrovská.Na vahu mam nahoře uz 4kila :cert: a bude hůř tedy protože jestli budu až do 35tt ležet tak to tu váhu nechci vidět :lol: zase po synovi jsem šla o 6kilo niz s váhou než byla původní.takze ještě teď nevážím to co se synem na začátku,tak útěcha :lol: ale jsem sportovec,tak představa 15tydnu doma v posteli me dost děsí,ale zase snad neskončim v nemocnici.to uz8je doma lépe.ja jsem dnes 18+4

• Citovat
  • Upravit
79
1.10.18 13:48

Já teprv finišuju 14 týden, takže pohyby ještě necítím, ale už se na ně těším :)

Jinak já mám naopak pupek obrovský, doktorka řikala, že prcek je podle ultrazvuku o pár dní větší, ale břicho mám větší aspoň o měsíc :lol:

Ale začínám mít hrůzu z toho, jak to s dvěma caparty doma zvládnu, snad se to utřepe rychleji než s prvním, to jsem dost bojovala s kojením a měla i poporodní blues, na to teď asi nebude čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
1.10.18 16:22
@Aiya píše:
Já teprv finišuju 14 týden, takže pohyby ještě necítím, ale už se na ně těším :)

Jinak já mám naopak pupek obrovský, doktorka řikala, že prcek je podle ultrazvuku o pár dní větší, ale břicho mám větší aspoň o měsíc :lol:

Ale začínám mít hrůzu z toho, jak to s dvěma caparty doma zvládnu, snad se to utřepe rychleji než s prvním, to jsem dost bojovala s kojením a měla i poporodní blues, na to teď asi nebude čas :D

Z kojení ja mam hrůzu, trochu bojují sama se sebou.Byla jsem rozhodnuta ani to nezkusit ale postupně si říkám,ze uvidim.Syn byl ve 35tt narozený a ja mam špatná prsa,jeho lenost (slabost )a moje klobouky zapříčinily 4mesice trápení nas obou.nefunguji na me ani odsavacky.musela jsrm se doslova dojit i hodinu v kuse abych dostala dávku na dokrmeni.A pak mi doktorka prikazala UM kdyz videla moje prsa a zoufalost a jak nam bylo krásně.rwkla mi že kdyz neco nejde tak nejde.tak se to ve me ted pere.ale uvidím kdy se mimi narodí.jak bude šikovné apod… 8)

Jinak tedy čekáš treti.a jak daleko od sebe?to je uroda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36
1.10.18 16:48

@finduska Ja jsem dneska 17+0 pohyb jsem citila poprve minuly tyden jako by takovou bublinku :-D Jinak je to moje prvni niminko , vyslo to hned kdyz jsme si prestali davat pozor a musim zaklepatb,ale nemam skoro zadne priznaky ,jen mi roste bricho a mam obrovsky ko*y :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Termin mame 11.brezna :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky