Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pindulinka89 benefity se dají uplatnit ve lékárné nebo https://www.eshopeiffel.cz/?…. Je tam hodně možností. Já to mám převedno na normálni kartu a platím s tím bezproblémů. Mají svoje stránky na co vše se to dá uplatnit.
@finduska Tak přesně tohle jsem si tam krásně nasypala do toho košíčku…objednávka za dva litry jen to frklo (ale mohla jsem si dovolit rozhazovat, když peníze na nic jiného nevyužiju a prostě jsem je tam měla :-/)…a dnes až přijdu domů, tak budu košík redukovat na nezbytně nutné množství
(jinak musím totiž docela šetřit :-/…)
@anetaszlachtova No tak u nás ne, bohužel. Řešila jsem to i přímo s paní z benefity.cz a my můžeme jen ty zmiňované kategorie: kultura, sport, rekreace, vzdělávání…zdraví být nemáme (na hlavu padnuté!)
@finduska No tak já bych to popravdě zatím neřešila, kdyby nebylo těch benefitů…takhle mě to dokopalo s předstihem
. Navíc jsem se o víkendu dozvěděla, že manžel se narodil v 28 tt, takže jsem přehodnotila časové možnosti…pro jistotou
.
Tak jsme vcera meli druhotrimestralni ultrazvuk a crkame chlapecka
Zdalo se mi asi 3× ze je to kluk a ono fakt ![]()
@B.Bee
koukam vláda chlapečků.Všude v mem okolí je to samej kluk
Jsme tu 5 tehuli v okruhu 300metru a jen jedna čeká holčičku ![]()
Já nevím, jestli to bude kluk nebo holka O:-)…ale na plavání chodíme čtyři a ostatní taky kluka :-/…heleee…a co jsou to ty metříky O:-)???
@pindulinka89 ty je nevidíš? jetli nevydiš pod mými příspěvky metříky tak buď jsi na mobilu:-) Nebo máš vzpnuté podpisy.
Kdzž je má někdo zaplé,může v nich mít metříky. já mám tři první ukazuje kolik je mému synovi,druhý těhotenství-akorát koukám,že mi ukazuje 13týdnů místo 22
a třetí kolik let jsme od svatby…funkci asi extra nemají -spíš , že v diskuzích pak rovnou vidí a nemusím řešit a sát zda jsem těhotná,snažilka apod…
@finduska Aha…šlo to přenastavit v zobrazení podpisů…ale je to tedy takové dlouhé, rozvleklé…a vidím to jen u tebe
!
@pindulinka89 ja je delala pred 8lety s Matym ,pak vlastně svatební a pak jsem tu 4roky nebyla
na mobilu je nevidím,ale prihlasila jsem se pres noťas a najednou koukám,že vidím metriky
a synovi na něm byly 3
tak jsem to predelala
jako asi to fakt uplne vyznam nema ![]()
Ahoj holky čekám holčičku, dnes jsem byla na kontrole a doktor říkal že se placentě nechce nahoru že uvidí příště a když bude dole tak by to začal řešit…Tak se budu modlit aby vylezla s růstem dělohy jsem 21+2.Na císaře se mi nechce a v nemocnici taky nechci strávit 3mesice… ![]()
@Zuzunky .usela bys do nemocnice? Proc?ja se ptam asi jako blb ,ale nerozumim tomu.
Snad se vytahne.Svagrova s ni mela taky problem a jeste mela kratkou snuru.Ale vytahla se placenta noemalne ,ale nevim kdy ![]()
Ale jako u prvniho jsem z toho nemela nic
pac jsem od 27tt lezela v nemocnici pustili me 35+1 a 35+2jsem rodila vsechny tyhle veci jsem kupovala v den propusteni domu 
a jelikoz starsimu je 7,5 tak z tech veci uz nic nemam

Ted pro zmenu lezim od 18tt pry abych to nahodou nechtela stihnout