Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
18.10.18 14:45

Ale jako u prvniho jsem z toho nemela nic :lol: :lol: :lol: pac jsem od 27tt lezela v nemocnici pustili me 35+1 a 35+2jsem rodila vsechny tyhle veci jsem kupovala v den propusteni domu :lol:
Ted pro zmenu lezim od 18tt pry abych to nahodou nechtela stihnout :P a jelikoz starsimu je 7,5 tak z tech veci uz nic nemam :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
18.10.18 15:48

@pindulinka89 benefity se dají uplatnit ve lékárné nebo https://www.eshopeiffel.cz/?…. Je tam hodně možností. Já to mám převedno na normálni kartu a platím s tím bezproblémů. Mají svoje stránky na co vše se to dá uplatnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
18.10.18 15:56

@finduska Tak přesně tohle jsem si tam krásně nasypala do toho košíčku…objednávka za dva litry jen to frklo (ale mohla jsem si dovolit rozhazovat, když peníze na nic jiného nevyužiju a prostě jsem je tam měla :-/)…a dnes až přijdu domů, tak budu košík redukovat na nezbytně nutné množství :-D (jinak musím totiž docela šetřit :-/…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
18.10.18 15:57

@anetaszlachtova No tak u nás ne, bohužel. Řešila jsem to i přímo s paní z benefity.cz a my můžeme jen ty zmiňované kategorie: kultura, sport, rekreace, vzdělávání…zdraví být nemáme (na hlavu padnuté!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
18.10.18 15:59

@finduska No tak já bych to popravdě zatím neřešila, kdyby nebylo těch benefitů…takhle mě to dokopalo s předstihem ;-). Navíc jsem se o víkendu dozvěděla, že manžel se narodil v 28 tt, takže jsem přehodnotila časové možnosti…pro jistotou ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
22.10.18 21:01

nějak mi nejdou metříky:-(

• Citovat
  • Upravit
36
23.10.18 16:58

Tak jsme vcera meli druhotrimestralni ultrazvuk a crkame chlapecka :srdce: Zdalo se mi asi 3× ze je to kluk a ono fakt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
23.10.18 18:09

@B.Bee :palec: koukam vláda chlapečků.Všude v mem okolí je to samej kluk :P Jsme tu 5 tehuli v okruhu 300metru a jen jedna čeká holčičku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3878
23.10.18 19:01

Já nevím, jestli to bude kluk nebo holka O:-)…ale na plavání chodíme čtyři a ostatní taky kluka :-/…heleee…a co jsou to ty metříky O:-)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
23.10.18 19:32

@pindulinka89 ty je nevidíš? jetli nevydiš pod mými příspěvky metříky tak buď jsi na mobilu:-) Nebo máš vzpnuté podpisy.
Kdzž je má někdo zaplé,může v nich mít metříky. já mám tři první ukazuje kolik je mému synovi,druhý těhotenství-akorát koukám,že mi ukazuje 13týdnů místo 22 8o 8o a třetí kolik let jsme od svatby…funkci asi extra nemají -spíš , že v diskuzích pak rovnou vidí a nemusím řešit a sát zda jsem těhotná,snažilka apod…

• Citovat
  • Upravit
finduska
23.10.18 19:37

taksnad uz je ok :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3878
23.10.18 19:38

@finduska Aha…šlo to přenastavit v zobrazení podpisů…ale je to tedy takové dlouhé, rozvleklé…a vidím to jen u tebe :-D!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
23.10.18 19:56

@pindulinka89 ja je delala pred 8lety s Matym ,pak vlastně svatební a pak jsem tu 4roky nebyla :lol: :lol: na mobilu je nevidím,ale prihlasila jsem se pres noťas a najednou koukám,že vidím metriky :lol: :lol: a synovi na něm byly 3 :lol: :lol: tak jsem to predelala :mrgreen: jako asi to fakt uplne vyznam nema :D

• Citovat
  • Upravit
39
23.10.18 20:06

Ahoj holky čekám holčičku, dnes jsem byla na kontrole a doktor říkal že se placentě nechce nahoru že uvidí příště a když bude dole tak by to začal řešit…Tak se budu modlit aby vylezla s růstem dělohy jsem 21+2.Na císaře se mi nechce a v nemocnici taky nechci strávit 3mesice… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
24.10.18 09:04

@Zuzunky .usela bys do nemocnice? Proc?ja se ptam asi jako blb ,ale nerozumim tomu.
Snad se vytahne.Svagrova s ni mela taky problem a jeste mela kratkou snuru.Ale vytahla se placenta noemalne ,ale nevim kdy :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky