Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
771
5.11.18 19:32

@Terkapali Jojo, studovala na Masarykově univerzitě Pedagogickou fakultu :) Pak jsem tam nejaky cas pracovala (ne v oboru) a časem toho tam bylo na mě už moc…
A jak se těšíte na druhé děťátko? A co děti říkají na očekávaný přírůstek?
S náročností to chápu, ale musíte si vybrat to, co bude pro vás nejlepší a kde budete spokojení, i když to bude běh na dlouhou trať :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
5.11.18 20:15

Já už mám kočárek doma asi 14 dní :srdce: . Koupila jsem taky přes Fb z druhé ruky a mám Adamex Barletta šedý s bílými puntíky za doslova pár korun. S pohlavím nás také čeká překvapení až v březnu, ale jména už máme vymyšlená dobu (jen tajím před celým okolím, aby mi do toho nemohl nikdo mluvit, tak nepřiznám ani tu :andel: )..jinak mám nakoupenou kosmetiku, apod., takže mi chybí jen postýlka a přebalovák, vše ostatní podědíme z rodiny. V práci toho mám také nad hlavu, ale na hledání výbavičky mám nějak čas vždycky :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.11.18 06:41

@DomčaP dcera se těší, ikdyz není nadšená že to bude kluk :mrgreen:. Uvidíme no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
6.11.18 10:28

Zdravím všechny maminky,
a předem se omlouvám a doufám, že nebude vadit. Mám holčičku narozenou letos v březnu a tak mě napadlo, že nabídnu komplet věci (mám toho opravdu hodně a moc pěkné)na miminko právě zde. Jestli by měla nějaká maminka zájem pošlu fotky a více info. Na ceně se určitě domluvíme. Jsem z okolí Ostravska.

PS: Na Vítkovice si dejte trošku pozor, už to není co bývalo. Hodně se změnil personál, samé studentky (moc milé a hodné, ale přeci jenom se občas někdo se zkušeností hodí) a primář snad taky chybí. Rodila jsem tam obě děti, v podstatě si nemám na co stěžovat, jen občas přemýšlím, jestli u druhého porodu a hlavně po něm, bylo vše tak jak mělo být… (malá dostala hned v den propuštění teploty a novorozeneckou sepsi…bylo to opravdu hrozné.Třeba to samozřejmě nemělo souvislost, ale slyšela jsem stížnosti už od více lidí.

PPS: Jinak přeji všem maminkám bezproblémové těhulkování a hlavně zdravé Dětičky :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.11.18 12:50

@zuzka6 škoda, já čekám kluka :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.11.18 10:08

@zuzka6 ahoj, dneska jdeme na 3D ultrazvuk, tak doufám, že nám poví, co to bude a podle toho bych ti dala vědět a něco bych si vzala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
7.11.18 10:13
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.11.18 10:15

Holky, v kolikatem týdnu vám rekli pohlaví ? Ja jsem silnější a Pořád mi říkají, že není nic vidět. Tak snad dneska na 3D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.11.18 11:08

@Katka2130 nám asi v 17tt ale nebylo to na 100 % tak uvidíme na velkým UT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
7.11.18 13:24

@Katka2130 mě paní doktorka už od 11tt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď jsem 23tt a pořád to jsou kluci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.11.18 13:29

@Kl4r4 to já doufám taky, že je to pořád kluk, už mám celkem dost věcí nakoupeno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.18 15:16

Ahoj holky cítíte už pravidelné a časté pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.11.18 15:18

@terezahansalova Téměř pořád…to dítě snad nikdy nespí! Ale od té doby, co odplavalo od močáku už je to takové něžnější a většinou nebolí :potlesk: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
7.11.18 16:26

@terezahansalova Já je nejvíce cítím ráno a večer :) Ale občas i po jídle nebo dlouhé procházce .. a jsou čím dál tím častější :) A naštěstí nekope nějak silně, tak pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.11.18 16:58

@terezahansalova Ještě jsem ale zapomněla říct, že už jsem 23+2 (termín na začátku března)…kdo bude mít termín na konci března, nemusí ještě cítit nic (u prvního dítěte)…v tomhle období je to takový hodně přelomový a ten rozdíl v rámci pár týdnů těhotenství je hodně znát ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí