Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terkapali Jojo, studovala na Masarykově univerzitě Pedagogickou fakultu
Pak jsem tam nejaky cas pracovala (ne v oboru) a časem toho tam bylo na mě už moc…
A jak se těšíte na druhé děťátko? A co děti říkají na očekávaný přírůstek?
S náročností to chápu, ale musíte si vybrat to, co bude pro vás nejlepší a kde budete spokojení, i když to bude běh na dlouhou trať ![]()
Já už mám kočárek doma asi 14 dní
. Koupila jsem taky přes Fb z druhé ruky a mám Adamex Barletta šedý s bílými puntíky za doslova pár korun. S pohlavím nás také čeká překvapení až v březnu, ale jména už máme vymyšlená dobu (jen tajím před celým okolím, aby mi do toho nemohl nikdo mluvit, tak nepřiznám ani tu
)..jinak mám nakoupenou kosmetiku, apod., takže mi chybí jen postýlka a přebalovák, vše ostatní podědíme z rodiny. V práci toho mám také nad hlavu, ale na hledání výbavičky mám nějak čas vždycky
.
@DomčaP dcera se těší, ikdyz není nadšená že to bude kluk
. Uvidíme no. ![]()
Zdravím všechny maminky,
a předem se omlouvám a doufám, že nebude vadit. Mám holčičku narozenou letos v březnu a tak mě napadlo, že nabídnu komplet věci (mám toho opravdu hodně a moc pěkné)na miminko právě zde. Jestli by měla nějaká maminka zájem pošlu fotky a více info. Na ceně se určitě domluvíme. Jsem z okolí Ostravska.
PS: Na Vítkovice si dejte trošku pozor, už to není co bývalo. Hodně se změnil personál, samé studentky (moc milé a hodné, ale přeci jenom se občas někdo se zkušeností hodí) a primář snad taky chybí. Rodila jsem tam obě děti, v podstatě si nemám na co stěžovat, jen občas přemýšlím, jestli u druhého porodu a hlavně po něm, bylo vše tak jak mělo být… (malá dostala hned v den propuštění teploty a novorozeneckou sepsi…bylo to opravdu hrozné.Třeba to samozřejmě nemělo souvislost, ale slyšela jsem stížnosti už od více lidí.
PPS: Jinak přeji všem maminkám bezproblémové těhulkování a hlavně zdravé Dětičky
![]()
@zuzka6 ahoj, dneska jdeme na 3D ultrazvuk, tak doufám, že nám poví, co to bude a podle toho bych ti dala vědět a něco bych si vzala ![]()
Holky, v kolikatem týdnu vám rekli pohlaví ? Ja jsem silnější a Pořád mi říkají, že není nic vidět. Tak snad dneska na 3D.
@Katka2130 nám asi v 17tt ale nebylo to na 100 % tak uvidíme na velkým UT
@Katka2130 mě paní doktorka už od 11tt
teď jsem 23tt a pořád to jsou kluci ![]()
@Kl4r4 to já doufám taky, že je to pořád kluk, už mám celkem dost věcí nakoupeno
![]()
@terezahansalova Téměř pořád…to dítě snad nikdy nespí! Ale od té doby, co odplavalo od močáku už je to takové něžnější a většinou nebolí
!
@terezahansalova Já je nejvíce cítím ráno a večer
Ale občas i po jídle nebo dlouhé procházce .. a jsou čím dál tím častější
A naštěstí nekope nějak silně, tak pohoda ![]()
@terezahansalova Ještě jsem ale zapomněla říct, že už jsem 23+2 (termín na začátku března)…kdo bude mít termín na konci března, nemusí ještě cítit nic (u prvního dítěte)…v tomhle období je to takový hodně přelomový a ten rozdíl v rámci pár týdnů těhotenství je hodně znát
.