Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
7.9.18 09:28

@Kl4r4 moc Ti dekuju :andel: jen na me prosim mysli v patek, ja to totiz popletla ;) :lol:
Muzskej jde urco semnou :pankac:
Tak to bude doma dvojita radost a ikdyz to asi bude nekdy makacka, zvladnes to 8)
My mame dvojcata v rodine z obou stran tak me to taky mohlo potkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.18 14:49

Holky ten screening mi vyšel dobře ale ten tripl test špatně stím máte někdo zkušenost? Špatně jsem to pochopila podle ultrazvuku jsme v pořádku jen ta krev nějak hafruje co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.9.18 16:12

@terezahansalova A co teď s tím? Půjdete na nové testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.9.18 16:47

Ahojky, muzu se k vam tady pridat? Termin porodu mame zatim 23.3.2019. Ted ve stredu budu mit 1.screening, tak jsem zvedava, jak to dopadne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.9.18 17:22

Váha

Ahoj holky,
Kolik jste od zacatku pribrala? Me prijde, ze v tom 4 tem měsíci se zacinam nejak kulAtit. Jak to mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.18 18:35

@Jlucie88 6kg hned od začátku žádné nevolnosti změna životosprávy nekouřím nepiju a omezenej pohyb to je hnef :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.18 18:36

@32Kitty držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.18 18:37

@Katka2130 ne ženou mě na genetiku a pak asi na plodovku jsem ztoho úplně v hajzlu doufám že budeme v pořádku ten tripl test bych zakázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.9.18 18:38

@terezahansalova dekuji. Jsem trochu nervozni, ale verim, ze bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.9.18 18:45

@terezahansalova neboj, uvidíš, že to bude dobrý. Říkala jsi,že jdeš na tu genetiku v pondělí viď? Budu držet palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.18 19:26

@32Kitty uvydis miminko a ujisti tě že je v pořádku já jdu v pondělí na genetiku protože mi vyšli špatný tripl testy tak mám nervy ale skreening jsem měla ukázkový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.18 19:26

@Katka2130 děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.9.18 19:30

@terezahansalova budu drzet pesti. Me mudr.rikala, ze ty testy vychazeji casto falesne pozitivni, takze je tvoje mimi urcite ok, kdyz byl krasnej UZ.
Ja se tesim, az mimouse uvidim, zatim mi dava dost zabrat, nevolnosti 24 hodin denne, unava a tak. Jsem zvedava, co rekne chlap. Kdyz jsem cekala prvniho chlapecka a jsem videla, ze na tom screeningu ma co delat, aby nebrecel :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.9.18 19:42

@terezahansalova
Ja si přijdu, ze jsem kazdy den vetsi: tak jen me zajimalo jak jsou na tom jine tehulky. Moje okoli me nadává, ze se moc hlídam :) ale oni nekynou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.18 19:58

@32Kitty moje to je první přítele druhý a teď půjde semnou poprvé tak jsem taky moc zvědavá jo já věřím že bude měli jsme nosní kustku a projasneni v pořádku myslím že u toho bylo napsáno NT 1,5mm to je volno nebo ne? Ja mám silný atopický exem a dělali mi je strašně brzo ty triply

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí