Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kl4r4 moc Ti dekuju
jen na me prosim mysli v patek, ja to totiz popletla
![]()
Muzskej jde urco semnou ![]()
Tak to bude doma dvojita radost a ikdyz to asi bude nekdy makacka, zvladnes to ![]()
My mame dvojcata v rodine z obou stran tak me to taky mohlo potkat.
Holky ten screening mi vyšel dobře ale ten tripl test špatně stím máte někdo zkušenost? Špatně jsem to pochopila podle ultrazvuku jsme v pořádku jen ta krev nějak hafruje co vy?
Ahojky, muzu se k vam tady pridat? Termin porodu mame zatim 23.3.2019. Ted ve stredu budu mit 1.screening, tak jsem zvedava, jak to dopadne. ![]()
Ahoj holky,
Kolik jste od zacatku pribrala? Me prijde, ze v tom 4 tem měsíci se zacinam nejak kulAtit. Jak to mate vy?
@Jlucie88 6kg hned od začátku žádné nevolnosti změna životosprávy nekouřím nepiju a omezenej pohyb to je hnef ![]()
@Katka2130 ne ženou mě na genetiku a pak asi na plodovku jsem ztoho úplně v hajzlu doufám že budeme v pořádku ten tripl test bych zakázala
@terezahansalova dekuji. Jsem trochu nervozni, ale verim, ze bude vse ok.
@terezahansalova neboj, uvidíš, že to bude dobrý. Říkala jsi,že jdeš na tu genetiku v pondělí viď? Budu držet palce..
@32Kitty uvydis miminko a ujisti tě že je v pořádku já jdu v pondělí na genetiku protože mi vyšli špatný tripl testy tak mám nervy ale skreening jsem měla ukázkový
@terezahansalova budu drzet pesti. Me mudr.rikala, ze ty testy vychazeji casto falesne pozitivni, takze je tvoje mimi urcite ok, kdyz byl krasnej UZ.
Ja se tesim, az mimouse uvidim, zatim mi dava dost zabrat, nevolnosti 24 hodin denne, unava a tak. Jsem zvedava, co rekne chlap. Kdyz jsem cekala prvniho chlapecka a jsem videla, ze na tom screeningu ma co delat, aby nebrecel ![]()
@terezahansalova
Ja si přijdu, ze jsem kazdy den vetsi: tak jen me zajimalo jak jsou na tom jine tehulky. Moje okoli me nadává, ze se moc hlídam
ale oni nekynou:)
@32Kitty moje to je první přítele druhý a teď půjde semnou poprvé tak jsem taky moc zvědavá jo já věřím že bude měli jsme nosní kustku a projasneni v pořádku myslím že u toho bylo napsáno NT 1,5mm to je volno nebo ne? Ja mám silný atopický exem a dělali mi je strašně brzo ty triply