Kůže na břiše se dlouho zatahuje po porodu

56
20.4.09 12:30

břicho po porodu

Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat na banalitku. S váhou po porodu nemám problém, jen jak dlouho se zatahuje kůže na břiše. Pořád jí tam mám nějak moc a není to špek, teda jen trochu. Jsem 3 měsíce po porodu. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
20.4.09 12:55

Ahoj Hanah, já jsem četla takovou teorii o tom, že bříško v těhotenství roste 9 měsíců, takže má stejnou dobu na to, aby se dostalo zase zpátky do formy :wink: , neboj, ono se to časem zlepší. Mně to po prvním porodu až tak strašné nepřipadalo, ale po těch další už to bylo poněkud horší 8O . Ahoj,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.4.09 13:08

tak ja su 10 a pul mesice po porodu,vahu mam jiz davno takovou jakou jsem mela pred porodem ale ta kuze se mi uplne zatahlatak pred 2-3mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
20.4.09 13:32

ahoj, já mám pul roku od porodu a kuži také ještě nemám stáhlou. tak snad do tech tři měsícu to bude :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
20.4.09 13:34

Po prvním porodu prakticky hned, už ty první týdny, až jsem se divila. teď po Andulce se taky divím … protože se to „zatahuje“ naopak velmi pomalu. I když - těžko říct, co je povolená kůže po miminku - a co prostě špíčky:))) Ale jo - ta kůže není co bývala. Je taková papírová .. těžko to popsat. a to se i občas balzamuju různýma krémama:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
20.4.09 18:21

Já čekala právě těch 9 měs. po porodu, ale pořád to nebylo ono. Trochu mi to vadilo… Ale než byl malému rok, najednou se to o moc zlepšilo, až jsem koukala..... Tak neboj, dej si čas do roka a myslím, že to bude ok… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.09 19:03

Ahoj,
koukám, že holky mají pozitivní zkušenosti;) Já jsem dva roky po druhém porodu a kůže je tam pořád. Jsem štíhlá a bříško jsem měla u obou těhu obrovský, takže mě ani nepřekvapuje, že už to ani to tělo samo nezvládne dát do původního stavu (nebo stavu blízkého tomu původnímu).
Takže mám celkové plavky, krátký trička jsem předala mladší sestře a před manželem jsem v poho, protože jeho kůže na břiše je taky pěkně vytažená a navrch vyplněná tukem;)
Myslím, že plastický chirurg by při pohledu na mé bříško zajásal nad tím, že má novou prácičku, ale neřeším to. Holčičky mi za to stály a neboj, třeba budeš patřit mezi ty šťastlivky výše…
pa. Tereza

• Citovat
  • Upravit
2857
20.4.09 19:22

ahoj

zdravím terezu - jsem na tom podobně - po prvním dítěti do původního stavu asi rok. Po druhém porodu - 2r4mesíce - ani tuk a to mám o 5 kg míň než před prvním těhu..... poctivě jsem tři čtvrtě roku cvičila -a zlepšilo se to - ale jako před těhu to není - navíc mám rozestup břišních svalů a to taky nejsem schopná vycvičit..... ještě chci zkusit zhubnout dalších 5 kg a cvičit i nadále a uvidí se… no s tím cvičením to není slavně - ale je to tak 4-6× týdně po cca 20 minutách…

taky začínám zvažovtat zákrok chirurga - ale ještě chci opravdu zkusit svěpomocně - jednak se bojím a druhak bycvh to radši dokázala sama:o) a taky je tu stránka finanční že:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.18 14:22

Jak vypadala vaše postava po porodu? Bylo břicho stále skoro těhotenské a 10 kg zůstalo? A jak to šlo dolů?

• Citovat
  • Upravit
3023
4.11.18 14:32

Me zustalo 5kg a bricho do 2m splasklo, rekneme ze se vyhladilo uplne a dalo do puvodniho stavu za pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
4.11.18 14:35
@Anonymní píše:
Jak vypadala vaše postava po porodu? Bylo břicho stále skoro těhotenské a 10 kg zůstalo? A jak to šlo dolů?

No bricho vypada no proste divne je to takové celé povolené,a ano u někoho to může vypadat jako těhotenské já mela malé břicho i v těhotenství ale po porodu se Moc nezmensilo. Teďka už je to v pohodě skoro jako pred tím. Mě chyby ještě zhubnout 7kil abych byla na sve váze ale byla bych spokojená i s 5ti. A dolu to jde těžko.uplne se to zastavilo,plne kojím a říká se že kojenim se i hubne ale u Me to asi neplatí nebo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
4.11.18 14:43

Ja tedy pribrala v tehotenstvi jen 5 kg, a z porodnice jsem sla v obleceni pred otehotnenim a do dvou tydnu bylo bricho ploche jako pred otehotnenim. Zadne strie, vytahani, povoleni neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
4.11.18 14:57

Já byla na své váze hned v porodnici. Přibrala. Jsem 8 kilo. Těsně po porodu bylo břicho divné kvůli zavinujici se děloze. Ale naštěstí to bylo jen chvilkove. Kojením jsem zhubla ještě pod spojí původní váhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
4.11.18 14:58

A po druhé porodu holky, jaké to je? Stejné jako po prvním? Přibraly jste víc? Měly jste strie ikdyž u prvního ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
4.11.18 15:08

Břicho po porodu nezůstalo skoro těhotenské, jen prostě takové vytahané, povolené. Přibrala jsem cca 14 kg, Z toho jsem tak půlku nechala v porodnici a zbytek šel dolů během 2, 3 měsíců, šlo to strašně rychle. I břicho se rychle vrátilo do původního stavu. Jsem zvědavá, jak to bude teď u druhého. Břicho mám viditelné dřív, oproti prvnímu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková