Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Břicho jsem u obou měla do pár dnů po porodu jak předtím, jen povolenejsi a s rozestupem. Velikost oblečení jako předtím. Váha u prvního do měsíce, u druhého po příchodu z porodnice kilo méně než při otěhotnění
bez strii, ale měla jsem malé břicho.
Kamarádka (39) šla rodit s +6kg nahoře a domů přijela o 2kg lehčí než před těhotenstvím.
Já obě děti rodila s 15 a 18 kg nahoře a v obou případech jsem v porodnici nenechala ani půlku. Váha dítěte a odešlé plodové vody je prostě pro všechny plus mínus autobus stejná a zbytek jsou špeky, co naplat.
Dolů to šlo až tehdy, kdy jsem změnila stravování na low-carb.
Ja byla na cisari…ale asi dva mesice po porodu uz jsem byla pod svoji vahou pred otehotnenim. Male jsou 4 a pul mesice a zatim to jde porad dolu diky kojeni (jen at to pokracuje
). Nabrala jsem cca 14 kg. Bricho citim, ze mam povolenejsi, ale nemam ho nijak vytahane ani visici. Pri vetsi namaze sem tam jizvu citim, tak chci jeste chvilku pockat a pak neco pocvicit, aby bylo pevnejsi. A pokud se zadari, troufam si rict, ze bude lepsi jak pred tehotenstvim
nemam ale zadne strie a jizva je pekne dole v kalhotkach, nebude videt ani v nizkych plavkach
jo a sve obleceni jsem oblekla po par dnech, ted uz si kupuju neco i mensi…VIVA KOJENI
![]()
Příspěvek upraven 04.11.18 v 15:36
Jsem vice jak dva roky po porodu a ac jsem sla z porodnice s temer plochym brichem a vahove jako pred tehotenstvim, tak behem kojeni jsem přibrala a nemohla s tim hnout. Navic mam diastazu, kylu, trochu se mi rozjely boky
No asi uz to nebude jako driv.. ![]()
@Kukacka123 jo, to mi rikali vsichni, ze kojenim se hubne a u me to bylo naopak a mohla jsem se stavet na hlavu
strie tedy nemam, jizva po cisari krásná, ale rano mam ploche bricho a jak se najim, zacinam vypadat tehotne
@citlivaduse jako mne malicko taky vypoukne pres den, jak jim a je to povolenejsi…ale nic hroznyho…nekdy jsem mela i pred tehotenstvim
mam kamosku, co pri kojeni nehubla ..nastesti to mam naopak ![]()
Ahoj
Já měla před těhotenstvím krásnou postavu. Dost jsem cvičila. Pak přišlo jedno těhotenství, 10 kilo nahoře. Po porodu jsem vše shodila. Po druhé jsem otěhotněla ve 3 měsících dítka. Znovu jsem nabrala 10 kilo. Vše nechala v porodnici. Do týdne jsem byla na své původní váze 50 kilo. Teď jsem skoro 3 roky po porodu a břicho hrůza. Ikdyž jsem velmi hubená, kůže mi zůstala vytahaná, povolená, nehezká. Břicho lehce vypouklé. Tak mně to štve
ale nějak mi nezůstává energie na cvičení. Prsa mi naopak zmizela úplně
Za pár let plánuji umělá a moc se těším ![]()
Původně jsem se zděsila ale teď třetí týden mám o 8kg méně než jsem měla celkově před těhotenstvím. Nevyspání, stres, 2 týdny mi ani jídlo nechutná, běhám od čerta k ďáblu denně a jde to dolu samospádem. Bříško už víceméně nemám. Ještě že už se všechno pomalu uklidňuje, jinak bych se ztratila z mapy. ![]()