Kůže na břiše se dlouho zatahuje po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1487
4.11.18 15:09

@Deneriss Taky by mě zajímalo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29265
4.11.18 15:09

Břicho jsem u obou měla do pár dnů po porodu jak předtím, jen povolenejsi a s rozestupem. Velikost oblečení jako předtím. Váha u prvního do měsíce, u druhého po příchodu z porodnice kilo méně než při otěhotnění :mavam: bez strii, ale měla jsem malé břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
4.11.18 15:33

Kamarádka (39) šla rodit s +6kg nahoře a domů přijela o 2kg lehčí než před těhotenstvím.
Já obě děti rodila s 15 a 18 kg nahoře a v obou případech jsem v porodnici nenechala ani půlku. Váha dítěte a odešlé plodové vody je prostě pro všechny plus mínus autobus stejná a zbytek jsou špeky, co naplat.
Dolů to šlo až tehdy, kdy jsem změnila stravování na low-carb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.11.18 15:34

Ja byla na cisari…ale asi dva mesice po porodu uz jsem byla pod svoji vahou pred otehotnenim. Male jsou 4 a pul mesice a zatim to jde porad dolu diky kojeni (jen at to pokracuje :mrgreen: ). Nabrala jsem cca 14 kg. Bricho citim, ze mam povolenejsi, ale nemam ho nijak vytahane ani visici. Pri vetsi namaze sem tam jizvu citim, tak chci jeste chvilku pockat a pak neco pocvicit, aby bylo pevnejsi. A pokud se zadari, troufam si rict, ze bude lepsi jak pred tehotenstvim :mrgreen: nemam ale zadne strie a jizva je pekne dole v kalhotkach, nebude videt ani v nizkych plavkach ;) jo a sve obleceni jsem oblekla po par dnech, ted uz si kupuju neco i mensi…VIVA KOJENI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.11.18 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11186
4.11.18 15:36

Jsem vice jak dva roky po porodu a ac jsem sla z porodnice s temer plochym brichem a vahove jako pred tehotenstvim, tak behem kojeni jsem přibrala a nemohla s tim hnout. Navic mam diastazu, kylu, trochu se mi rozjely boky :roll: No asi uz to nebude jako driv.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11186
4.11.18 15:41

@Kukacka123 jo, to mi rikali vsichni, ze kojenim se hubne a u me to bylo naopak a mohla jsem se stavet na hlavu :D strie tedy nemam, jizva po cisari krásná, ale rano mam ploche bricho a jak se najim, zacinam vypadat tehotne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.11.18 16:51

@citlivaduse jako mne malicko taky vypoukne pres den, jak jim a je to povolenejsi…ale nic hroznyho…nekdy jsem mela i pred tehotenstvim :mrgreen: mam kamosku, co pri kojeni nehubla ..nastesti to mam naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.18 18:13

Ahoj :mavam: Já měla před těhotenstvím krásnou postavu. Dost jsem cvičila. Pak přišlo jedno těhotenství, 10 kilo nahoře. Po porodu jsem vše shodila. Po druhé jsem otěhotněla ve 3 měsících dítka. Znovu jsem nabrala 10 kilo. Vše nechala v porodnici. Do týdne jsem byla na své původní váze 50 kilo. Teď jsem skoro 3 roky po porodu a břicho hrůza. Ikdyž jsem velmi hubená, kůže mi zůstala vytahaná, povolená, nehezká. Břicho lehce vypouklé. Tak mně to štve :cert: ale nějak mi nezůstává energie na cvičení. Prsa mi naopak zmizela úplně :lol: Za pár let plánuji umělá a moc se těším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
998
4.11.18 18:47

Původně jsem se zděsila ale teď třetí týden mám o 8kg méně než jsem měla celkově před těhotenstvím. Nevyspání, stres, 2 týdny mi ani jídlo nechutná, běhám od čerta k ďáblu denně a jde to dolu samospádem. Bříško už víceméně nemám. Ještě že už se všechno pomalu uklidňuje, jinak bych se ztratila z mapy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková