Brigáda v Praze

74
12.6.16 12:23

Brigáda v Praze

Nejsem maminka ale i tak bych měla dotaz.. Chtěla bych brigadu na měsíc o letních prázdninách.. Chtěla bych někam jet nikdy jsem takhle sama nikde nebyla..
Myslíte že kdybych měla brigadu na měsíc v Praze že se mi to vyplatí a nenecham všechny peníze za ubytování?
Myslíte že by bylo lepší bydlet se spolubydlícím a nebo na nějaké ubytovně? Ale zase prý když je to levné jsou tam fetaci.. Máte nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
257
12.6.16 12:27

@Zuzuku a co třeba ubytování na kolejích? Nevím, jestli je ta možnost, ale některé koleje ubytovávají přes prázdniny. Vyloženě do ubytovny bych nešla, kord v Praze. Ale kdybys měla bydlet v nějakým penzionu nebo hotelu, tak to se zase nedoplatíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.6.16 12:34

@katerina.Tr já když jsem viděla nějaké recezceod lidí kteří byli právě v ubytovně tak jsem se docela zděsila.. Takže to asi ne.. Tak já vůbec nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.6.16 12:53

Určitě bych hledala mimo ubytovnu, nejsou ani příliš levné, ani příliš bezpečné (věci by sis musela zamykat atd.). To už bych snad raději pronajala karavan v kempu nebo tak něco.

Hledej bydlení přes léto, dej si inzerát, procházej studentské weby a inzerci označenou jako „krátkodobý pronájem“, ve tvém případě asi nejlepší si sehnat pokoj při spolubydlení či na té koleji. Spousta studentů v létě odjíždí pryč a nebudou chtít přijít o bydlení. Koleje jsou dobrý nápad, některé poskytují relativně levné ubytování přes léto.

Ohledně peněz za bydlení - jakou brigádu myslíš, že budeš hledat?
http://byty.hyperinzerce.cz/…dka-praha-1/
 http://www.ubytovaniprovsechny.cz/…ubytovani-2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21599
12.6.16 12:54

Ubytovny bych nedoporučovala. to spíš opravdu ty vysokoškolské koleje. Podnájem na měsíc nemá cenu si hledat. Ale bude potřeba, aby sis práci sehnala a domluvila dopředu. Bydlení by bylo ideální v docházkové vzdálenosti od práce. Jinak měsíční průkazka na MHD vyjde na 550 Kč (to si musíš vyřídit ještě i průkazku, což chvilku trvá) a nebo na 670 Kč. Koukni na www.dpp.cz na podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.6.16 12:55

Zkus prohledat i facebook - viz třeba https://www.facebook.com/…453600307652?… - starý inzerát, ale jistě ne jediný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
12.6.16 15:57

Studentske spolubydleni je fajn napad. Na fb je x inzeratu, ze hledaji nahradu na leto. Ceny se pohybuji jak kde- 4-7tis za pokoj, ale pokud bys mela dobre placenou brigadu, tak proc ne. Mas v tom vetsi jistotu nez na ubytovne.
Nekde nabizeji brigadu i s ubytovanim, ale tam se jedna spis o sklady a nevim, jak to ubytovani vypada. To asi nebude to prave.
Spolubydleni je dobra volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital