Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja nejak nechapu. Zpusob tveho vyjadrovani je naprosto sileny a pokud takhle komunikujete i doma, nedivim se vubec nicemu ![]()
Taky jsem to nepochopila. Začátek je o koze a konec je o voze.
Pokud spolu takto jednáte běžně, tak se není čemu divit.
S velkými obtížemi jsem to dočetla a vůbec nevím, oč v tom tvém psaní jde… ![]()
Trochu Svahilsky ale fajn
Máš svoji cenu a tím že zůstáváš v takovém stavu jdeš hodně pod cenu ![]()
Popsala jsem nas vztah, a nedavnou konfrontaci, pri ktere si zavolal maminku. Co na tom nechapetr?? Ja se vyjadruji slusne, on mi nadavam do mrd.ek atd…nestane se me, kdyz mi jeho rodina sproste nadava. Je lakomy, na me a na maleho ale pak to obraci, ze jsem si mela rict.
Pises jako tatar. Nakonec jsem to nejak prelouskala ale nechapu te. To se tak strasne zmenil po porodu nebo se choval takto uz driv. Byt ve vztahu kde mi chlap rika ze jsem mr*ka a je jeho rodina se ke me chova tak jako k tobw? ne dik
@Anonymní píše:
Popsala jsem nas vztah, a nedavnou konfrontaci, pri ktere si zavolal maminku. Co na tom nechapetr?? Ja se vyjadruji slusne, on mi nadavam do mrd.ek atd…nestane se me, kdyz mi jeho rodina sproste nadava. Je lakomy, na me a na maleho ale pak to obraci, ze jsem si mela rict.
píšeš jako tatar proto to nechápeme ![]()
jinak na začátku jsi psala, že máte normální vztah, teď že ti nadává tak to snad není normální vztah ne?
@paola white píše:
Pises jako tatar. Nakonec jsem to nejak prelouskala ale nechapu te. To se tak strasne zmenil po porodu nebo se choval takto uz driv. Byt ve vztahu kde mi chlap rika ze jsem mr*ka a je jeho rodina se ke me chova tak jako k tobw? ne dik
najednou ![]()
Nudíš se, jsi nesoběstačná. Si kup medvídka mývala, nebo si najdi práci
A zasadnim problemem jsou ty trencle nebo to, ze chlapek se chova jako neandrtalec?
Ja jen ze ty trencle jsou zvyraznene a hned na zacatku a mr.dka az ke konci, jen tak mimochodem.
Ahoj holky, uvazuji o anonymu, nechci abyste se mi smali, co mam doma za mamanka. Mame dvouletaka, vztah asi normalni, lehce upadajici do stereotypu. Neni. schopen nas nikam vzit, macimalne ke sve matce. Je pravda, ze nam pomaha, nakoupi malemu, oblika maleho. KUPUJE MEMU PRITELI TRENKY
Ja uz jsem trochu z te nudy vynervovana, a ackoliv mu to rikam, lip bych pokecala se zdi. Jezdim casto do vedlejsiho mesta za svou rodinou, ma s tim problem, ze tam beru maleho, nejsou podle jeho predstav, ackoliv keho rodinka take neni svata. Vycita mi, ze se flakam
Jsem typ cloveka, co kdyz mi nekdo rekne nepravdu, tak tu nepravdu udelam, aby o tom mel duvod mluvit. Takze kdyz mi vycita, ze se flakam, i kdyz to neni pravda, nasledne se vemu, a kdyz dojde z prace, vrazim mu syna do ruky a jdu s kamoskouna pivo. Nikdy mi nic nekoupi, vycita kazdych 40kc. Ja si take nic nekupuji. Za cely vztah mi nekoupil stribrny prsten ackoliv ho o nej zadam.
Pred par dny, tesne pred vyplatou, jsem mela naplanove odpoledne, ktere on zmenil ma vylet do obchodu s jeho mamkou. Ona chtela do Lidlu, ja nikoliv bez penez. Maly odpoledne moc nepojedl, tak premyslim, co mu dam zakousnout. Cestou z Lidlu mi.rika, ze ma stravenky, rikam super, tak se najime vsichni. On, ze tu nechce jist, jdem jinam, ja si za stravenky nakoupim nejake jidlo, rikam a co tady? On ze tady nechce jist, tak jinam, tam je zavreno. Nakonec jede bezeslova domu. Vyctu mu to, a on zacne rvat: Ja nejsem hajzl, mela jsi mi to rict, to je o komunikaci. Ackoliv jsem se o jidle zminila tak 4 krat. Zacal vriskat, malej take samozrejme. Chytil me, trepe se mnou a rika: davas malemu stresy, kvuli Tebe place…Ty mrdo atd. Nikdy mi tak nerekl, sproste si nenadavame. Rikam, ze tohle nepotrebuji a vytahuji tasky, ze jdu pryc s malym a az se uklidni prijdu. To toho mi malem zlomi ruce a nasledne vola matce: Mamko musim prijit. Ona blazni, musis prijit. Matka prijde, ja si ulozim uz klidneho syna a oba do me jedou. Ja s usmevem vyvracim vsechno co reknou. Matka se snazi me snizivat, ze jsem primitivni, kdyz kvuli jidla delam zle v rodine, ja rikam, ze to neni kvuli jidla, ale kvuli tomu, ze je lakomy, a vsechno se odrazi od toho, ze nechava jeho bratrance nadavat mi do kurev, jeho tatu do parazitu, atd. Zadne zastani od nej. Nejsem dost dobra…no takze tak. Chci odejit, zatim nemam kam. Ale nechci, pokid je to. zbytecne. Nekomunikujeme spolu…nevim jak to bude dal. A jestli to ma sanci…