Při hádce volá maminku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.6.16 12:07
@zrcadlo píše:
  1. Valentýn je komerční kravina, která fakt o lásce neřekne vůbec nic, a ano, je celkem běžné neskákat na lep pseudosvátku a nekupovat si růže.
  2. Prosíš se tisíckrát o jídlo za 80Kč, přestože nemáte peníze a doma máš nakoupeno? Nebylo tedy rozumnější jít domů a najíst se tam? Nemít na nákup a mít na restauraci je podle mého dost nezodpovědné.
  3. Pokud si od začátku vztahu volá 10× denně s matkou, tak s ní tedy asi sdílí svůj život, pak je z jeho pohledu bohužel normální jí zavolat, když se doma něco děje. Nemělo by to tak být, ale tys už s mamánkem chodila, věděla jsi, do čeho jdeš a rozhodla ses mít s tímto člověkem dítě.

Evidentně máte oba na toho druhého pifku a já se vám nedivím. Z tvého pohledu je to lakomý mamánek, z jeho pohledu jsi ty asi panovačná, urážlivá, věčně nespokojená a brblající, představující si romantické návrhy a naštvaná, když nepřijdou (sorry, ale tak na mě, a asi nejen na mě, z toho psaní působíš).

Ja doma mela navareno, jenze malemu to nechutnalo. Chtela jsem, at neco sni. A na to jidlo jsme meli jit za stravenky, ne za penize. Samozrejme, ze kdyz mam do vyplaty posledni litr, nejdu do Lidlu utracet za kraviny, nebo si koupit jidlo a nechat tam 400. Chtela jsem jit za stravenky. Nevim, co je na tom nezodpovedneho…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 12:16

@zrcadlo @Malaga @Tarinka @jdukolem Holky, on by me snad zabil, kdybych chtela jit na urad a zmenit to. Chtela jsem to udelat milionkrat, jenze vim, ze tim otevru peklo. Nechci se hadat, kdyz vim, ze to stejne nepochopi. Vsichni se mi smeji, ze s penezi manipuluje on. Ja ho pri tom nechavam, protoze to fakt s nim nema cenu. Dal mu vysvetlovat, ze musim mit prachy, prave kvuli nejakym nehodam. Nechape to. Ja krvacela v tehotenstvi, a frajer mi nenechal ani korunu doma. Musela pro me dojet kamaradka z prace a odvest me do nemocnice. Je jak parez, nevysvetlim mu to, a uz me to unavuje, prosit se nekomu. Takze odted vzdy schovam 200 o kterych nevi a kdyby se nahodou neco stalo, tak muzu jit v klidu na pohotovost. Je hodne veci, ktery nejsou v nasem vztahu normalni. A vy se mi divite, ze jsem frustrovana a chci odejit kvuli banalite jako je nekoupeny jidlo za stravenky. Jenze on ten pohar uz proste pretekl. Ja preci nejsem prazdna schranka, ktery je vsechno jedno. Ja jsem v klidu, prikyvuji, pritakavam a pak bouchnu. A kdyz teda neprikyvuji tak je zle. Ja uz nevim. S nim to nejsem ani tak, ani tak. A pak jsem vynervovana, frustrovana a cokoliv…

• Citovat
  • Upravit
46669
12.6.16 12:17
@Anonymní píše:
Dobry, tak ted vim, ze je normalni po 6-ti letem vztahu nekoupit sve divce ani ruzi na Valentyna. Je normalni prosit se tisickrat o jidlo za 80 kc. Neni normalni, ze nechci jit s jeho matkou utracet do Lidlu, kdyz mam nakoupeno. Neni normalni nechtit travit veskery cas s jeho matkou. Je normalni kdyz pri hadce vola matku a oba tady pak nadavaji a pritakavaji si navzajem. Je normalni nudit se, nikam nejit a kdyz ano, tak jen sama se synem.

Překrucuješ to. Samozřejmě, že harmonický vztah má vypadat jinak a nikdo ti tu nenapsal, že tohle je v pořádku. Jen sis prostě příliš dlouho nechala nasazené růžové brýle, neviděla jsi skutečnost a teď se divíš. Že je mamánek jsi snad věděla, ne? Tím se člověk nestává v průběhu času, tím je a zůstává napořád :nevim:
Lakomcem se taky člověk nestane jen tak ze dne na den. Prostě jsi neodhadla situaci včas, založili jste rodinu, čímž se tohle ještě víc vyhrotilo (podle tebe). ale ten základ tam už musel být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231
12.6.16 12:17

Hele a dokázala jsi mu tedy někdy, že hospodařit umíš? Jak to vypadalo před dítětem, pracovala jsi, měla jsi svůj účet a svoje peníze, se kterými jsi vycházela v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.6.16 12:19
@Anonymní píše:
@zrcadlo @Malaga @Tarinka @jdukolem Holky, on by me snad zabil, kdybych chtela jit na urad a zmenit to. Chtela jsem to udelat milionkrat, jenze vim, ze tim otevru peklo. Nechci se hadat, kdyz vim, ze to stejne nepochopi. Vsichni se mi smeji, ze s penezi manipuluje on. Ja ho pri tom nechavam, protoze to fakt s nim nema cenu. Dal mu vysvetlovat, ze musim mit prachy, prave kvuli nejakym nehodam. Nechape to. Ja krvacela v tehotenstvi, a frajer mi nenechal ani korunu doma. Musela pro me dojet kamaradka z prace a odvest me do nemocnice. Je jak parez, nevysvetlim mu to, a uz me to unavuje, prosit se nekomu. Takze odted vzdy schovam 200 o kterych nevi a kdyby se nahodou neco stalo, tak muzu jit v klidu na pohotovost. Je hodne veci, ktery nejsou v nasem vztahu normalni. A vy se mi divite, ze jsem frustrovana a chci odejit kvuli banalite jako je nekoupeny jidlo za stravenky. Jenze on ten pohar uz proste pretekl. Ja preci nejsem prazdna schranka, ktery je vsechno jedno. Ja jsem v klidu, prikyvuji, pritakavam a pak bouchnu. A kdyz teda neprikyvuji tak je zle. Ja uz nevim. S nim to nejsem ani tak, ani tak. A pak jsem vynervovana, frustrovana a cokoliv…

když nechceš, tak se ti moc radit a pomoci nedá…hele buď to snášej dál a nestěžuj si nebo to začni řešit. Ono se to samo z ničeho nic nezmění a bude hůř.
A co tvoje rodina, jak to vidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231
12.6.16 12:21
@Anonymní píše:
@zrcadlo @Malaga @Tarinka @jdukolem Holky, on by me snad zabil, kdybych chtela jit na urad a zmenit to. Chtela jsem to udelat milionkrat, jenze vim, ze tim otevru peklo. Nechci se hadat, kdyz vim, ze to stejne nepochopi. Vsichni se mi smeji, ze s penezi manipuluje on. Ja ho pri tom nechavam, protoze to fakt s nim nema cenu. Dal mu vysvetlovat, ze musim mit prachy, prave kvuli nejakym nehodam. Nechape to. Ja krvacela v tehotenstvi, a frajer mi nenechal ani korunu doma. Musela pro me dojet kamaradka z prace a odvest me do nemocnice.Je jak parez, nevysvetlim mu to, a uz me to unavuje, prosit se nekomu. Takze odted vzdy schovam 200 o kterych nevi a kdyby se nahodou neco stalo, tak muzu jit v klidu na pohotovost. Je hodne veci, ktery nejsou v nasem vztahu normalni. A vy se mi divite, ze jsem frustrovana a chci odejit kvuli banalite jako je nekoupeny jidlo za stravenky. Jenze on ten pohar uz proste pretekl. Ja preci nejsem prazdna schranka, ktery je vsechno jedno. Ja jsem v klidu, prikyvuji, pritakavam a pak bouchnu. A kdyz teda neprikyvuji tak je zle. Ja uz nevim. S nim to nejsem ani tak, ani tak. A pak jsem vynervovana, frustrovana a cokoliv…

Píšeš kamarádka z práce, tedy jsi byla neschopence, kterou měl taky on na svém účtu? Předtím jsi ale psala, že se změnil až po porodu a do té doby to byl nádherný vztah :think: Myslím, že si budeš muset přiznat, že id.ot to byl vždycky, ale tys byla slepá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.6.16 12:21
@jdukolem píše: :cert: nono :P
:lol: no no no :* :kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
12.6.16 12:22
@Anonymní píše:
? 8o 8o :roll:
Ale hlavně, že píšeš, že do porodu byl skvělý, úžasný, milující…
Odporuješ si, čím dál víc…
A my mrháme síly, ptž stejně nic neuděláš, pokud teda netrollíš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33829
12.6.16 12:34

Přečíst to celé byla fuška, o co tedy jde? O to že ti chlap nadává, nebo že je škrt? Nebo že volá maminku k vaší hádce? Máte opravdu zvláštní styl komunikace, vlastně hádka o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 12:37
@anonymouss píše: ? 8o 8o :roll:
Ale hlavně, že píšeš, že do porodu byl skvělý, úžasný, milující…
Odporuješ si, čím dál víc…
A my mrháme síly, ptž stejně nic neuděláš, pokud teda netrollíš.

Co nechapes na tom, ze do porodu to byl uzasny clovek? A ze po porodu je z nej to, co zde vypisuji?? Uz prosim Te na nic nereaguj.

• Citovat
  • Upravit
7939
12.6.16 12:39
@Anonymní píše:
Co nechapes na tom, ze do porodu to byl uzasny clovek? A ze po porodu je z nej to, co zde vypisuji?? Uz prosim Te na nic nereaguj.

Tak evidentne te uz v tehotenstvi nechaval bez koruny a do nemocnice te musela odvest kamaradka. Tak se uzasny partner nechova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 12:41
@Malaga píše:
když nechceš, tak se ti moc radit a pomoci nedá…hele buď to snášej dál a nestěžuj si nebo to začni řešit. Ono se to samo z ničeho nic nezmění a bude hůř.
A co tvoje rodina, jak to vidí?

Priste prosim zvyrazni celou vetu. Nechci se hadat, kdyz vim, ze to stejne nepochopi! Maly nase hadky nese spatne, jako kazde dite, a nebudu se hadat, kdyz se tim stejne nic nezmeni. Tohle je vec, ktera s nim nehne ani omylem…Moje rodina? Nechape proc s nim dal jsem. Oni zas nechapou, ze to nechci hned vzdavat, ale bohuzel, budu muset. Cim driv, tim lip pro maleho.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
12.6.16 12:47
@Anonymní píše:
@KimL Hele, jenze on takovy nebyl. Byl nejlepsi na svete. Jenze po porode se zmenil. Zacal byt z nej pecival, primitiv jak Ty rikas a mamanek, co vola svoji mamince pri hadce. Takoveto, kdyz si chlap rekne, ze s ditetem ma tu zenskou jistou. Neodchazim zatim jen proto, ze ho stale miluji. Chci rodinu pro sveho syna, doufam, ze se to zlepsi. Ale potrebuji pohled ciziho cloveka. Ktery mi rekne, ze ne, tohle neni normalni, nebo ano, jsi krava, je to kvuli Tobe. Jse ve fazi- kdy nevim, zda zustat. Vim, ze chci, ale na druhou stranu vim, ze nemuzu. Kvuli synovi, ackoliv je na nej fixovany, vyrustat v hadkach mu nepomuze. Naopak.

Neodcházíš hlavně proto, že nemáš kam a za co. Ne, není to normální. Otcem může být i když budete od sebe. Vzhledem k těm slovům, co u vás lítají, bych odešla co nejdříve, než ti to bude říkat i syn.

• Citovat
  • Upravit
26270
12.6.16 12:48
@Anonymní píše:
Priste prosim zvyrazni celou vetu. Nechci se hadat, kdyz vim, ze to stejne nepochopi! Maly nase hadky nese spatne, jako kazde dite, a nebudu se hadat, kdyz se tim stejne nic nezmeni. Tohle je vec, ktera s nim nehne ani omylem…Moje rodina? Nechape proc s nim dal jsem. Oni zas nechapou, ze to nechci hned vzdavat, ale bohuzel, budu muset. Cim driv, tim lip pro maleho.

Ok, tak se nehádej a začni s tím něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.6.16 12:49
@Anonymní píše:

Mateřskou jsi začala posílat na jeho účet ještě, když byl úžasný? Možná ho ty peníze zkazily… :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex