Při hádce volá maminku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.6.16 12:50
@vonajebohyne píše:
Tak evidentne te uz v tehotenstvi nechaval bez koruny a do nemocnice te musela odvest kamaradka. Tak se uzasny partner nechova.

Tohle je pravda. To priznavam. Ja se snazila behem tehotenstvi vest debaty na tohle tema, byť uplne zbytecne. Jenze ja blahova verila, ze po porodu budu mit materskou a ze mi bude davat penize. Ze zaplati co ma. Takhle jsme se domluvili. Ne, ze mi vezme materskou a bude mi davat kapesne a dirigovat co nakoupim. Do porodu to bylo normalni. Jednou mi rekl, ze na co budeme mit dve karty a paltit dvoje poplatky, ze si mam me penize nechat posilat k nemu. Rikam, ze v pohode, ze je to vlastne pravda. Jenze ja myslela, ze budem mit oba kartu, ja budu znat pin, heslo k IB a vse bude ok. Ze zacatku jsem se snazila rvat, ze takhle to nepujde. Bud budem oba rovnopravni partneri, nebo odchazim. Tak sliboval, ze to teda zmenime, nasledne me zase obalamutil, ze se hadame kvuli hloupostem a ja znovu kyvla. Bohuzel. Je to ma vina. Jenze ja s nim chtela byt, nemel zadnou vlastnost, ktera by mi vadila, krom tech penez, ktere jak uz jsem psala pro me nejsou dulezite. Jenze az po porodu jsem prisla na to, ze penize proste mit musim, jenze on uz to takhle ma v sobe zakorenene, ze s penezi manipuluje on, ze uz to nezmenim, dokud neodejdu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 12:54
@Kobliha51 píše:
Neodcházíš hlavně proto, že nemáš kam a za co. Ne, není to normální. Otcem může být i když budete od sebe. Vzhledem k těm slovům, co u vás lítají, bych odešla co nejdříve, než ti to bude říkat i syn.

Mam kam jit. Ke kamaradce, k tatovi, k mame, k brachovi. Budu mit materskou, plis mi bude davat alimenty. To vim, ze aby maly nestradal, tak mi je da. Maleho dam do skolky, a pujdu znovu delat nehty. Ted nemuzu, akryl strasne smrdi, a maly to nemuze dychat. Proto jsem hledala jinou praci, mohla jsem delat gel, ale to by mi musel dat na skoleni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7939
12.6.16 12:55
@Anonymní píše:
Tohle je pravda. To priznavam. Ja se snazila behem tehotenstvi vest debaty na tohle tema, byť uplne zbytecne. Jenze ja blahova verila, ze po porodu budu mit materskou a ze mi bude davat penize. Ze zaplati co ma. Takhle jsme se domluvili. Ne, ze mi vezme materskou a bude mi davat kapesne a dirigovat co nakoupim. Do porodu to bylo normalni. Jednou mi rekl, ze na co budeme mit dve karty a paltit dvoje poplatky, ze si mam me penize nechat posilat k nemu. Rikam, ze v pohode, ze je to vlastne pravda. Jenze ja myslela, ze budem mit oba kartu, ja budu znat pin, heslo k IB a vse bude ok. Ze zacatku jsem se snazila rvat, ze takhle to nepujde. Bud budem oba rovnopravni partneri, nebo odchazim. Tak sliboval, ze to teda zmenime, nasledne me zase obalamutil, ze se hadame kvuli hloupostem a ja znovu kyvla. Bohuzel. Je to ma vina. Jenze ja s nim chtela byt, nemel zadnou vlastnost, ktera by mi vadila, krom tech penez, ktere jak uz jsem psala pro me nejsou dulezite. Jenze az po porodu jsem prisla na to, ze penize proste mit musim, jenze on uz to takhle ma v sobe zakorenene, ze s penezi manipuluje on, ze uz to nezmenim, dokud neodejdu…

Tak nervi a proste a klidnym hlasem mu oznam, ze si nechas materskou zasilat na svuj ucet, protoze neni mozne, abys byla s ditetem bez koruny. Muzes potrebovat leky atd. a navic jsi dospely clovek a chces si sve finance spravovat sama.
Bud asertivni a pokud on bude jecet, zachovej klid a odejdi do druheho pokoje s tim, ze timto zpusobem a tonem s nim komunikovat nehodlas.

Mel nekdy nejaky objektivni duvod, aby ti vzal tve penize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.6.16 13:08
@Anonymní píše:
Mam kam jit. Ke kamaradce, k tatovi, k mame, k brachovi. Budu mit materskou, plis mi bude davat alimenty. To vim, ze aby maly nestradal, tak mi je da. Maleho dam do skolky, a pujdu znovu delat nehty. Ted nemuzu, akryl strasne smrdi, a maly to nemuze dychat. Proto jsem hledala jinou praci, mohla jsem delat gel, ale to by mi musel dat na skoleni :mrgreen:

Tak hup do toho. Napiš si plusy a na druhou stranu mínusy a podle toho se zachovej. A ty plusy musí být opravdové a ne takové, jaké je chceš mít, viš? Například, že byl do porodu úžasný a on tě terorizoval už tehdy. Jen jsi to neviděla. Ve vztahu byste měli být oba rovnoprávní a měli byste si sebe vážit. U vás je to jako pán a pes. Alespoň podle toho, jak to píšeš. Tedy spíše dva páni a pes. Zapoměla jsem na tchýni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 13:09
@vonajebohyne píše:
Tak nervi a proste a klidnym hlasem mu oznam, ze si nechas materskou zasilat na svuj ucet, protoze neni mozne, abys byla s ditetem bez koruny. Muzes potrebovat leky atd. a navic jsi dospely clovek a chces si sve finance spravovat sama.
Bud asertivni a pokud on bude jecet, zachovej klid a odejdi do druheho pokoje s tim, ze timto zpusobem a tonem s nim komunikovat nehodlas.Mel nekdy nejaky objektivni duvod, aby ti vzal tve penize?

Ne nemel. Od zacatku to takhle chtel. Pry jeho byvala dost utracela, ale to preci neni muj problem ne? Jeho byvala se flakala, chodila na mejdany, podvadela ho. Ted me chce kvuli tomu drzet na uzde. Ale ja nemuzu za to, ze on zil s kravou, nebo?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
12.6.16 13:12
@Anonymní píše:
Ne nemel. Od zacatku to takhle chtel. Pry jeho byvala dost utracela, ale to preci neni muj problem ne? Jeho byvala se flakala, chodila na mejdany, podvadela ho. Ted me chce kvuli tomu drzet na uzde. Ale ja nemuzu za to, ze on zil s kravou, nebo?

Kdoví, jak to bylo. Co myslíš, že bude vykládat o tobě, až tě to takhle přestane bavit?

• Citovat
  • Upravit
7939
12.6.16 13:13
@Anonymní píše:
Ne nemel. Od zacatku to takhle chtel. Pry jeho byvala dost utracela, ale to preci neni muj problem ne? Jeho byvala se flakala, chodila na mejdany, podvadela ho. Ted me chce kvuli tomu drzet na uzde. Ale ja nemuzu za to, ze on zil s kravou, nebo?

Nemuzes. Chapu, ze clovek je po urcitych zivotnich zkusenostech opatrny, ale ani tak mu to nedava pravo te takto omezovat a chovat se k tobe jako k nesvepravnemu decku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 13:16
@Kobliha51 píše:
Tak hup do toho. Napiš si plusy a na druhou stranu mínusy a podle toho se zachovej. A ty plusy musí být opravdové a ne takové, jaké je chceš mít, viš? Například, že byl do porodu úžasný a on tě terorizoval už tehdy. Jen jsi to neviděla. Ve vztahu byste měli být oba rovnoprávní a měli byste si sebe vážit. U vás je to jako pán a pes. Alespoň podle toho, jak to píšeš. Tedy spíše dva páni a pes. Zapoměla jsem na tchýni.

Mas pravdu, dva pani a pes. A ja jsem te povahy, ze to pak delam na truc. Nekomunikuji s jeho matkou, byť ho to stve, chce abychom byly nej kamosky. Jenze ona je clovek, jakym ja opovrhuji. Je zla, je falesna, vidi jen sveho syna a ostatni dve deti ne. Jen muj maly, ale starsi neterinka ne. Hnus proste. Ano, vazim si toho, ze nam pomaha, obcas malemu koupi tasku sladkosti, obcas obleceni, memu priteli trencle :jazyk: Kdyz jsem byla v tehu na neschopence, varila, aby nemusel on z prace prijit a navarit, protoze to bylo 3 mesice fakt vazne. Ona to vi, ze si toho vazim, ale nemame se rady. Od zacatku mu nadavala, co jsem to za kurvu, ze nemam normalni praci a delam nehty. Ze musim byt byvala prostitutka, protoze jsem hezka a chlapi na me koukaji. Proste hovadiny. Ja to trpela, protoze ho milovala. Ted ho stale miluji, i kdyz vlastne ne, miluji toho chlapa, co jsem poznala, ne ho. On je prototyp chlapa, ktereho jsem nikdy nechtela. Jim se stal ale az po porodu. Za tim si stojim

• Citovat
  • Upravit
46669
12.6.16 13:17
@Anonymní píše:
Co nechapes na tom, ze do porodu to byl uzasny clovek? A ze po porodu je z nej to, co zde vypisuji?? Uz prosim Te na nic nereaguj.

Užasný člověk by tě nenechal bez koruny, krvácející, napospas :nevim:
V první řadě si musíš přiznat, žes spoustu věcí přehlédla nebo ti nejřív nevadily, v druhé řadě to řeš. Sama říkáš, že vašemu dítěti tenhle styl nedělá dobře :nevim:
A hlavně, co si budeme povídat, po porodu jsi se mohla změnit i ty, což jsi zatím nepřiznala a nezmínila. Takže bych to viděla buď na nějaký kompromis nebo na rozchod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 13:21
@Kobliha51 píše:
Kdoví, jak to bylo. Co myslíš, že bude vykládat o tobě, až tě to takhle přestane bavit?

Kdyz Ti reknu, ze se jeho byvala zabila v aute. Uveris mi to? Kdyz prisel na to, ze podvadela po dvouletem vztahu a pak nejakou dobu resili co dal, jednou ze ji odpusti, podruhe ze uz ji nechce nasedla do auta a zabila se. To vis, ze nez se zabila tak to byla podle nich devka, zlatokopka, co sla za starsim a bohatsim. Ted je to chudinka, co mela cely zivot pred sebou. A vychvaluji ji do nebe. Ano ale na druhou stranu, pokud se k ni choval takhle, a jeho matka do toho take tak zasahovala, a nebyla dost silna, tak jako…

• Citovat
  • Upravit
2373
12.6.16 13:21
@Anonymní píše:
@zrcadlo @Malaga @Tarinka @jdukolem Holky, on by me snad zabil, kdybych chtela jit na urad a zmenit to. Chtela jsem to udelat milionkrat, jenze vim, ze tim otevru peklo. Nechci se hadat, kdyz vim, ze to stejne nepochopi. Vsichni se mi smeji, ze s penezi manipuluje on. Ja ho pri tom nechavam, protoze to fakt s nim nema cenu. Dal mu vysvetlovat, ze musim mit prachy, prave kvuli nejakym nehodam. Nechape to. Ja krvacela v tehotenstvi, a frajer mi nenechal ani korunu doma. Musela pro me dojet kamaradka z prace a odvest me do nemocnice. Je jak parez, nevysvetlim mu to, a uz me to unavuje, prosit se nekomu. Takze odted vzdy schovam 200 o kterych nevi a kdyby se nahodou neco stalo, tak muzu jit v klidu na pohotovost. Je hodne veci, ktery nejsou v nasem vztahu normalni. A vy se mi divite, ze jsem frustrovana a chci odejit kvuli banalite jako je nekoupeny jidlo za stravenky. Jenze on ten pohar uz proste pretekl. Ja preci nejsem prazdna schranka, ktery je vsechno jedno. Ja jsem v klidu, prikyvuji, pritakavam a pak bouchnu. A kdyz teda neprikyvuji tak je zle. Ja uz nevim. S nim to nejsem ani tak, ani tak. A pak jsem vynervovana, frustrovana a cokoliv…

A když nemáš peníze ani na jídlo a pohotovost, tak za co si mu koupila značkovou mikinu a parfém? :think: Nebo to to bylo fakt tak laciné, že ti stačilo 50kč? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 13:23
@jary1 píše:
A když nemáš peníze ani na jídlo a pohotovost, tak za co si mu koupila značkovou mikinu a parfém? :think: Nebo to to bylo fakt tak laciné, že ti stačilo 50kč? :mrgreen:

Setrila jsem. Kdybys chtela, ta to tam uvidis… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 13:25
@KPKristy píše:
Užasný člověk by tě nenechal bez koruny, krvácející, napospas :nevim:
V první řadě si musíš přiznat, žes spoustu věcí přehlédla nebo ti nejřív nevadily, v druhé řadě to řeš. Sama říkáš, že vašemu dítěti tenhle styl nedělá dobře :nevim:
A hlavně, co si budeme povídat, po porodu jsi se mohla změnit i ty, což jsi zatím nepřiznala a nezmínila. Takže bych to viděla buď na nějaký kompromis nebo na rozchod :think:

Po porodu jsem se zmenila v tom, ze uz mi to vadi a reknu to na plna usta. Coz mu ocividne nevyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
2373
12.6.16 13:30
@Anonymní píše:
Setrila jsem. Kdybys chtela, ta to tam uvidis… :roll:

jo, ale nějak pořádně nechápu z čeho a hlavně proč ty peníze teda nevyužiješ na důležitější věci, když ti tvůj přítel evidentně vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 13:36
@jary1 píše:
jo, ale nějak pořádně nechápu z čeho a hlavně proč ty peníze teda nevyužiješ na důležitější věci, když ti tvůj přítel evidentně vadí.

Ale my mame penize. Nejsme chudi. Ale podle jeho predstav to je malo, a musime podle nej porad setrit. Nic si nekupovat atd. Proto to nekoupim hned, ani nemam jak, kdyz mam max 500. A setrim si na darek pro nej. Prijdou penize, poplati co ma, a pak jdem na nakup. No a pak setrime a ja musim denne chodit nakupovat do Hrusky, kde je to drazsi, nez v obchodaku, a vetsina prijmu konci tam. Misto abych tam nakoupila jen pecivo a nejakou sladkost pro maleho, tak tam musim koupit snidani, obed, veceri. Ja mu rikam, at chodime na velky nakup casteji, ale nejak me neposloucha. Takze ta ironie je v tom, ze lakomci nevadi, ze denne pustim v Hrusce 300, ale hlavne ze musim setrit. Uz mi to ani nevadi. Nemam silu se s nim o tom dal bavit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex