Stres a výbušnost

125
10.6.16 15:35

Stres a výbušnost

Ahoj všem, jsem už téměř rok na MD a přijde mi, že zejména poslední dobou jsem nesnesitelná. Vše mě hned naštve a rozčílí a okamžitě vybouchnu. Taková jsem nebývala a začíná mě tenhle stav trápit. Dřív jsem byla pohodová a manžel mi záviděl můj nadhled a optimismus, už tomu tak není. Nemáte s tím nějaké zkušenosti? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3973
10.6.16 15:42

@SvobodovaH to je tou separací na MD.Zkus chodit vic mezi lidi bez dítěte. At nejsi jen ve světě plen, krémů, prádla, prikrmu atd.atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.16 15:51

Ja to mela take, ja jsem ted skoro 6 a obcas to na me padne neuveritelne, pomaha mi mit nejaky zajem, treba anglictinu, prace na sobe, cist nexo chytreho, atd.
Ale stejne to na me obcas padne a nic me nebavi, cely den jsme jako vycucly citron.

• Citovat
  • Upravit
125
10.6.16 16:15

@Martina.N78 mezi lidi i chodim, je pravda, ze co jsme se s manželem přestěhovali do svého (bydleli jsme asi 9 měsíců u mých rodičů), tak méně a on mi i me občasné (1× v týdnu) chození mezi lidi bez malé vyčítá… Jsem s ní 24 hodin denně 7 dní v týdnu… On ma dost fyzicky náročnou práci, takže si mysli, ze já nemám nárok byt unavená… Jsem ale unavená psychicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
10.6.16 16:17

Zkus si trochu odpočinout, občas si někam vyjít…třeba to pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.6.16 16:19

@Kotatko03 mým problémem je asi i to, ze když necham malou někomu jinému, at už manželovi nebo mým rodičům, tak mám výčitky a specham domu, abych už byla s ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
10.6.16 16:44

Měla jsem to taky, pomohlo mi najít si občasnou brigádu mezi lidma a malou dát hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.16 17:37

Vycitky nemej, co je lepsi, vyhorela zhroucena matka bez energie stale s ditetem, a nebo matka, ktera je odpocata, s obcasnym hlidanim ditete???
Ps.Je dle me divne, ze ti to manzel vycita a on vecer nikam nechodi?
Ja nechodit obcas mezi lidi, tak uz me vezou do bohnic.6 let na matersky.

• Citovat
  • Upravit
6650
10.6.16 19:07

@SvobodovaH Mě pomáhá to, že mám jeden večer a jeden den v týdnu jen pro mě od chvíle co jsem přestala kojit. Bez toho bych byla na palici a to je malýmu teprve 9 měsíců. Naštěstí manžel chápe, že je náročné být zavřená doma s minimem a dvěma psy. Tak v zájmu zachování domácí pohody si malého bere a zmizí k babičce (a já nemusím moc často ke tchánovcům) a já můžu na Pilates a se psy na cvičák.
Doporučuji na celý den hodit dítě manželovi na krk, ať si zkusí jak je to náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
10.6.16 20:04

Může to být únavou a stresem, ale taky třeba štítná žláza, nebo něco jiného.
Zkus magnesium. Když by to nepomohlo, doporučuji návštěvu lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.6.16 21:03
@Anonymní píše:
Vycitky nemej, co je lepsi, vyhorela zhroucena matka bez energie stale s ditetem, a nebo matka, ktera je odpocata, s obcasnym hlidanim ditete???
Ps.Je dle me divne, ze ti to manzel vycita a on vecer nikam nechodi?
Ja nechodit obcas mezi lidi, tak uz me vezou do bohnic.6 let na matersky.

Nechodí, přestěhovali jsme se z Prahy na venkov, kde nikoho nezná a je skoro porad v práci, takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí