Při hádce volá maminku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11169
12.6.16 10:28

Mě taky chlap nekoupil nikdy stříbrnej prsten, ale já ho o něj nežádám, prsteny jsou mi ukradený… Co to je za blbost, proč o něj žádáš? Jinak, to je asi jediné, co jsem z toho pochopila, jinak je to hodně zmatené.

Jo a kupování trenek je taky OK, u nás je to běžné:-). Já se s tchýní radím, jaké mu mám koupit, protože ona mu je kupovala do nedávna (není mladý a byl už jednou ženatý), prostě občas udělali nájezd na obchod s prádlem a mamka nakoupí všem synům a dědovi:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
12.6.16 10:31

Další žena, která až dva roky po narození dítěte poznala, že mužova rodina ji nesnáší a je na ni vulgární, vybraný otec dítěte je lakomec a mamánek atd. atd. A tak to zakladatelko řešíš tak, že když se o tobě vyjádří jako o „líné“, tak prostě líná jsi a jdeš na pivo… BRAVO :zed:, ani nechci domýšlet, co bys dělala, kdyby ti řekl k.rvo.
Ano, je to o komunikaci, a ty už podle psaného výrazu v komunikaci velmi pokulháváš, děláš věci natruc, a jsi přesvědčená o svojí pravdě. To není zrovna kombinace, která ti dává prostor pro nějaké řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.6.16 10:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, uvazuji o anonymu, nechci abyste se mi smali, co mam doma za mamanka. Mame dvouletaka, vztah asi normalni, lehce upadajici do stereotypu. Neni. schopen nas nikam vzit, macimalne ke sve matce. Je pravda, ze nam pomaha, nakoupi malemu, oblika maleho. KUPUJE MEMU PRITELI TRENKY :jazyk: Ja uz jsem trochu z te nudy vynervovana, a ackoliv mu to rikam, lip bych pokecala se zdi. Jezdim casto do vedlejsiho mesta za svou rodinou, ma s tim problem, ze tam beru maleho, nejsou podle jeho predstav, ackoliv keho rodinka take neni svata. Vycita mi, ze se flakam 8o Jsem typ cloveka, co kdyz mi nekdo rekne nepravdu, tak tu nepravdu udelam, aby o tom mel duvod mluvit. Takze kdyz mi vycita, ze se flakam, i kdyz to neni pravda, nasledne se vemu, a kdyz dojde z prace, vrazim mu syna do ruky a jdu s kamoskouna pivo. Nikdy mi nic nekoupi, vycita kazdych 40kc. Ja si take nic nekupuji. Za cely vztah mi nekoupil stribrny prsten ackoliv ho o nej zadam. :nevim: Pred par dny, tesne pred vyplatou, jsem mela naplanove odpoledne, ktere on zmenil ma vylet do obchodu s jeho mamkou. Ona chtela do Lidlu, ja nikoliv bez penez. Maly odpoledne moc nepojedl, tak premyslim, co mu dam zakousnout. Cestou z Lidlu mi.rika, ze ma stravenky, rikam super, tak se najime vsichni. On, ze tu nechce jist, jdem jinam, ja si za stravenky nakoupim nejake jidlo, rikam a co tady? On ze tady nechce jist, tak jinam, tam je zavreno. Nakonec jede bezeslova domu. Vyctu mu to, a on zacne rvat: Ja nejsem hajzl, mela jsi mi to rict, to je o komunikaci. Ackoliv jsem se o jidle zminila tak 4 krat. Zacal vriskat, malej take samozrejme. Chytil me, trepe se mnou a rika: davas malemu stresy, kvuli Tebe place…Ty mrdo atd. Nikdy mi tak nerekl, sproste si nenadavame. Rikam, ze tohle nepotrebuji a vytahuji tasky, ze jdu pryc s malym a az se uklidni prijdu. To toho mi malem zlomi ruce a nasledne vola matce: Mamko musim prijit. Ona blazni, musis prijit. Matka prijde, ja si ulozim uz klidneho syna a oba do me jedou. Ja s usmevem vyvracim vsechno co reknou. Matka se snazi me snizivat, ze jsem primitivni, kdyz kvuli jidla delam zle v rodine, ja rikam, ze to neni kvuli jidla, ale kvuli tomu, ze je lakomy, a vsechno se odrazi od toho, ze nechava jeho bratrance nadavat mi do kurev, jeho tatu do parazitu, atd. Zadne zastani od nej. Nejsem dost dobra…no takze tak. Chci odejit, zatim nemam kam. Ale nechci, pokid je to. zbytecne. Nekomunikujeme spolu…nevim jak to bude dal. A jestli to ma sanci…

matku volá, protože si s tebou neví rady…
Jako tvůj postoj, že když ti řekne, že jsi líná, tak jsi o to víc netahavá - tomu nerozumím, ale každý to má jinak…
A pokud chceš prsten, tak si ho kup - on to tak prostě nejspíš necítí a některý věci se fakt vynutit nedají…
A není možné, že by to měl přítel taky tak, že by chtěl odejít on od tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 10:36

Jsi původem češka?? Opravdu se to nedá moc číst, to tvoje psaní, ať už gramaticky nebo slohem. Tvůj psaný projev je k nepochopení a pravdu mají ti, kteří říkají, že jestli takhle i mluvíš, tak se není co divit, že komunikace vázne.

Skoro mi to přijde, jako když se dva né úplně inteligentní lidé hádají o prd, u něj ještě podpořené maminkou generálem? Už jsem o podobných případech slyšela v práci, šlo o sociální rodiny, kde si nikdo neměl co vyčítat… :nevim:

Jak to řešit? Těžko radit, chce se to zamyslet sama nad sebou, jestli je mé chování a jednání opravdu v pořádku, to zaprvé. Ale i tak, pokud je na tebe takhle hnusnej a komunikace očividně nefunguje, tak se prostě seber a jdi. Pokud je chyba v něm, polepšíš si, pokud v tobě, horší to nebude…

anonymní z důvodu zmínění zaměstnání, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
27666
12.6.16 10:40

Jinak trenky no tchýně manželovi taky občas koupí košili, ponožky proč né když chce nereším. Problém bude, že ti nekoupil prsten a nevzal tě na oběd :nevim: jinak když přijde domů a ty jdeš hned na pivo tak se včelku nedivím, že ti říká, že jsi líná ono to tak na něj může působit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.6.16 10:40
@Anonymní píše:
Popsala jsem nas vztah, a nedavnou konfrontaci, pri ktere si zavolal maminku. Co na tom nechapetr?? Ja se vyjadruji slusne, on mi nadavam do mrd.ek atd…nestane se me, kdyz mi jeho rodina sproste nadava. Je lakomy, na me a na maleho ale pak to obraci, ze jsem si mela rict.

No slušně se sice vyjadřuješ, ale naprosto nesrozumitelně. To snad nemůže být ani tím, že píšeš na mobilu :think: Jsi cizinka? :nevim:
Jestli ne, tak se teda nedivím, že vám nefunguje komunikace. A na vině nebude jen ten chlap. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.6.16 10:45

Jste naprosto nevyrovnaní jedinci. Nevím, kolik je vám let.Ale řešíte banality, které nakonec vyhrotíte do nesmyslných hádek. Že nemáš peníze na jídlo, on chce s maminkou do Lidlu.Jak můžeš být bez peněz? Máš rodinu, dítě, musíš mít rezervu pro nenadálé případy.
A neumíte se zabavit sami? Udělat si procházku s malým, jít do přírody, aby se zabavil lépe, než v obchoďáku? Nebo je to spíše tím, že tchyně vám nakupuje, tak musíte držet pusu a krok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 10:46

Ano, mivali jsme normalni vztah, sem tam mensi konfrontace ale jinak vztah asi jako kazdy jiny. K tem trenkam-neprijde mi normalni, ze mu matka kupuje pri kazde prilezitosti trenky, ale jsem asi divna. :nevim: K tomu prstenu- rika, ze je to okomunikaci, a kdyz si teda o nej 4 roky rikam, nekoupi mi ho. Taky mi jsou prsteny ukradeny, ale ja si nic nekupuji a niklove nausnice me svedi, prsten nemam zadny. To je takovy problem, kdyz chce zena z toho duvodu prsten? A k tomu flakani. Nemam rada, kdyz o me nekdo siri nepravdy. Sedim doma, obcas zajedu do vedlejsiho mesta za rodinou, varim, uklizim, o syna se staram ukazkove. A to, ze zajdu za rodinou je duvod k tomu, aby rikal, ze se flakam? No tak bohuzel, jdu se flakat, aby to doopravdy mohl rikat. Mozna to neni uplne normalni, ale jak jinak mu ukazat, co je flakani? Kdyz ten pojem. ocividne nechape? Praci si hledam, ackolivmu se to nelibi, ze bych pracovala. Jenze my mame spoustu vyloh. Hypoteka, pujcky. A dalsi prijem by nam pomohl. On nechce, nepodporuje me v zadnem mem rpzhodnuti. Zena ma byt doma a chlap chodit do prace. Tak proc teda nesel do prace, kde by mel dvakrat lepsi plat? Protoze by musel do dalsiho mesta, a hlavne od sve maminky. Ano, byly by problemy, museli bychom pronajmout byt, a dalsi papirovani, ale ve finale bychom se meli lepe. Je shnily, je to pecival, nikam nas nevezme. I kdyz je to zadarmo, treba na namesti nejaka akce. Troufam si rict, ze je to hodny clovek, to, ze v konfrontaci pouzije nevhodny vyraz jako mrdka ho mozna omlouva to, ze to rekl z afektu. Ale nevazi si me. Nikdy mi nic nekoupi, nezastane si me pred rodinou. Tohle ja proste neprekousnu, a od toho se odviji pak nase hadky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 10:50

@Malaga Tobe peijde normalni, ze v hadce vola maminku? Me fakt ne. Jak jako, ze si se mnou nevi rady? Ty ho znas? On mi muze sproste nadavat defacto kvuli tomu, ze je lakomy, a kdyz se seberu a chci odejit a prijit az se uklidni je duvod k tomu, aby mi malem zlomil ruce a volal maminku? To je chlap?

• Citovat
  • Upravit
16209
12.6.16 10:51
@Anonymní píše:
Ano, mivali jsme normalni vztah, sem tam mensi konfrontace ale jinak vztah asi jako kazdy jiny. K tem trenkam-neprijde mi normalni, ze mu matka kupuje pri kazde prilezitosti trenky, ale jsem asi divna. :nevim: K tomu prstenu- rika, ze je to okomunikaci, a kdyz si teda o nej 4 roky rikam, nekoupi mi ho. Taky mi jsou prsteny ukradeny, ale ja si nic nekupuji a niklove nausnice me svedi, prsten nemam zadny. To je takovy problem, kdyz chce zena z toho duvodu prsten? A k tomu flakani. Nemam rada, kdyz o me nekdo siri nepravdy. Sedim doma, obcas zajedu do vedlejsiho mesta za rodinou, varim, uklizim, o syna se staram ukazkove. A to, ze zajdu za rodinou je duvod k tomu, aby rikal, ze se flakam? No tak bohuzel, jdu se flakat, aby to doopravdy mohl rikat. Mozna to neni uplne normalni, ale jak jinak mu ukazat, co je flakani? Kdyz ten pojem. ocividne nechape? Praci si hledam, ackolivmu se to nelibi, ze bych pracovala. Jenze my mame spoustu vyloh. Hypoteka, pujcky. A dalsi prijem by nam pomohl. On nechce, nepodporuje me v zadnem mem rpzhodnuti. Zena ma byt doma a chlap chodit do prace. Tak proc teda nesel do prace, kde by mel dvakrat lepsi plat? Protoze by musel do dalsiho mesta, a hlavne od sve maminky. Ano, byly by problemy, museli bychom pronajmout byt, a dalsi papirovani, ale ve finale bychom se meli lepe. Je shnily, je to pecival, nikam nas nevezme. I kdyz je to zadarmo, treba na namesti nejaka akce. Troufam si rict, ze je to hodny clovek, to, ze v konfrontaci pouzije nevhodny vyraz jako mrdka ho mozna omlouva to, ze to rekl z afektu. Ale nevazi si me. Nikdy mi nic nekoupi, nezastane si me pred rodinou. Tohle ja proste neprekousnu, a od toho se odviji pak nase hadky.

Znovu… takto zázračně se změnil až po narození dítěte? Jak dlouho jste spolu byli před početím, že sis toho nevšimla? Nebo ve dvou tě několik let všude bral, a až teď nechce? A fakt by ti udělal radost vynucený prsten? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 10:59

Holky, mozna jsem se opravdu spatne vyjadrila. Moje postoje k nemu prameni z toho, ze si me nezstane. On ve 35 letech nedokaze pochopit, ze jeho rodina jsem ja a nas milovany syn. Ne nas syn a jeho matka. A tohle ja tolerovat nebudu. Z toho, ze neni schopen udelat nic pro to, abychom se meli trochu lepe, i kdyz muze. Ja ten vztah drzim, hledam si praci, navrhuji ruzne alternativy, ale pokazde me setre. Pak uz mi zacinaji vadit veci jako treba to, ze mi na Valentyna nekoupi ruzi. 6 let vztahu, to neni tak moc. Kde budem za 20 let? Ja si na Valentyna setrim a koupim mu vuni z Parfumerky, mikinu, ma kterou koukal, ale setril na sobe, tak si ji nekoupil. I kdyz mikina byla fakt levna na to, ze byla znackova. On mi nekoupi ani ruzi? Chci jit s nim na veceri, az maly usne, on nechce. Ja chci trochu romantiky, protoze upadame do stereotypu a pak se zereme kvuli banalitam, ktere delaji ve vztahu vetsi a vetsi vztahy. Ja nepotrebuji mit buh vi co. Mam jine priority. Chci rodinu-uplnou! Nemam ji, protoze z jeho chovani je evidentni, ze jeho rodina je nas syn a jeho matka. Chci mit opravdoveho chlapa, co si me zastane. Ne pecivala, lakomce a mamanka. To.chci tak moc?

• Citovat
  • Upravit
26270
12.6.16 11:01
@Anonymní píše:
@Malaga Tobe peijde normalni, ze v hadce vola maminku? Me fakt ne. Jak jako, ze si se mnou nevi rady? Ty ho znas? On mi muze sproste nadavat defacto kvuli tomu, ze je lakomy, a kdyz se seberu a chci odejit a prijit az se uklidni je duvod k tomu, aby mi malem zlomil ruce a volal maminku? To je chlap?

Nadávky a skoro přeražené ruce vytahuješ až teď… a vážně je chyba jen v něm?…nemyslím si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.6.16 11:02
@Malaga píše:
Nadávky a skoro přeražené ruce vytahuješ až teď… a vážně je chyba jen v něm?…nemyslím si…

Tak hlavne, ze ty prerazene ruce jsou v zavaznosti problemu az daaaaaleko za nejakym stribrnym smukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 11:04

@zrcadlo Ano, hned po porodu. Jeste pri porodu me drzel za ruku a opakoval jak me miluje a ze je stastny, ze budeme rodina. Pak najednou, ze jsem neschopna, ze to musim delat tak a tak. Jako mavnutim proutku nas vztah chladl. Maleho miluje, az moc. Vim, ze kdybychom nemeli maleho, nechal by me jit. A bylo by nam asi lepe obou dvoum. Ale one nenecha jit kvuli synovi. I kdyz mu opakuji, ze mu budu davat syna kdykoliv bude chtit. Na vikendy, proste kdykoliv.
Jeste jednou, nejde mi o prsten, ale. o princip. Ja jsem jeho zena, matka jeho milovaneho syna. Nikl nosit nemuzu. Ale i kdybych mohla, to mu nestojim ani za prsten za 300??? Rika, ze si mam rict, a kdyz si reknu, stejne mi ho nekoupi? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 11:05

@Malaga Precti si prosim uvodni prispevek. Nadavky i skoro zlomene ruce tam jsou. Pokud Tobe prijde normalni volat maminku pri hadce, tak me fakt ne. Jeste jsem to nikdy nezazila a nikdy od nikoho neslysela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex