Brigáda ve skladu, je to bezpečné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jako, že by tě někdo ve skladu kde se pohybuje x lidí někam ztahl a znásilnil?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Tak nevím kolik tam přesně pracuje lidí, jestli tam budou i nějaké ženské… Asi jsem paranoidní no ale chci se radši ujistit.
- Citovat
- Upravit
@JancaS84 píše: Více
V tom skladu tě neznásilní téměř určitě.. kdyžtak až cestou z práce na místě kde nebudou kamery pokdu nebude uplně blbej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele předpokládám že to jsou obrovský haly s hromadou lidí tam se ti nic nestane, mám pocit že si sklad představuješ jako kdoví co strašlivého, uvědom si že každý market je taky jen sklad nic jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi dost paranoidní. Existují horší místa. Třeba cesta na noční do prace, když je sklad na periferii velkého města a pod. Ale určitě bych se nebála ve fabrice.. Dělala jsem tam 2×.za život a vždy pohoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve skladu fakt né. Ale skočí po tobě cestou ze skladu, večer, potmě, na to spíš pozor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni tyhle sklady dost často bývají
v průmyslových zónách…a tam se dostat je někdy bez auta umění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dost záleží na firmě. Ale já měla v létě taky brigádu ve výrobně/ skladu a všichni se tam chovali skvěle. Až na pomluvy a reseni od kmeňaku. Ale to beru tak, že se prostě nudí.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem pracovala hodně mezi chlapama a dokonce se v tok skladu a představ si, že žádný gruppenseks nikdy neproběhl, nejsme v Indii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to me nikdy nenapadlo… zajimave, odkud prameni takove myslenky?
- Citovat
- Upravit
@Semtex píše: Více
skoda uz jsem chtela jit hledat inzeraty na skladnici ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
mám sjednanou krátkodobou brigádu ve skladu na okraji Prahy. Nemám z té brigády úplně radost, ale momentálně nutně potřebuju peníze tak nemám na výběr. Asi jsem zbytečně paranoidní, ale myslíte si že taková pracoviště jsou bezpečná? Myslím hlavně z hlediska toho že je tam hodně chlapů, cizinců (sama jsem teda cizinka takže to nemyslím nijak zle, ale chápete)… Máte někdo zkušenosti? Jsem velmi drobná holka a nechci se dostat do nepříjemné situace