Bříško-kdy začíná růst

4243
2.3.08 13:49

Bříško-kdy začíná růst

Ahoj holky, kdy zhruba začne růst bříško? V jakém tt (počítáme-li to od PM-každý to počítá od jindy, někdo od ovulace). Vím, že je to individuální. :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
2.3.08 14:09

Ahoja,
při prvním mi začalo růst bříško až na začátku pátého měsíce (týdny teď nevím) a při druhém už na konci třetí měsíce.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.3.08 14:10

Osmanko, mě třeba vykouklo až kolem 19. týdne, ale maloučko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.3.08 14:11

No, vpodstatě jako Meduze, u druheho nevím, ještě nemáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
2.3.08 14:14

to je krásné téma :o))
u mně začalo vykukovat až na začátku 5. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.08 14:42

Ahojky,prominte,zlobi me prihlasovani…Tak me u prvniho ditka vykouklo brisko cca po druhem mesici a to tak,ze jsem ho opravdu neskryla a ted jsem v 8+3 tt a mam brisko uz as tri tydny.Ale brisko,ono je to bricho jak ve ctvrtem mesici…Musim uz nosit tehu tricka a kalhoty pod bricho a lidem kolem pekne motam hlavu,protoze si mysli,ze pred letem rodime:)))) Ale jsem v tomhle exot,nikdy jsem kolem sebe nemela kamaradku,ktera by mela brisko tak brzy…Asi mam brisni svaly uplne na ho…ubelec:)))) Ale uzivej si to i bez briska,ono pak kdyz je zase moc velike,je to taky na nic…ja jsem pak od pulky tehu uz dost nepouzitelna.Vsem zdrava miminka,Ila

• Citovat
  • Upravit
2901
2.3.08 15:04

Ahoj, mě u prvního těhu po 21. týdnu, u druhého po 10:( Záleží na stavu svalstva a taky na celkové tělesné konstituci, na baculkách je vidět později, na hubeňourkách dřív:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
2.3.08 16:39

Ahoojte,
mne brusko tiez vyyklo skoro, v 8tt som uz nosila tehugate, pretoze som nic nezapla a tricka boli na mne nacapene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
2.3.08 20:40

U prvního těhu něco před 20tt, teď tak o měsíc dříve. Ale i tak teprve teď si lidi začínají všímat, že jsem těhu :wink: .
Je to fakt hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.3.08 09:48

Tak mě se nafouklo břicho ještě před termínem MS, že jsem měla problém zapnout kalhoty, teď nosím o číslo větší, brzo nastoupí těhukalhoty a nevím, jak to půjde dál. :oops: Chceme to ještě chvíli před okolím tajit, ale už to dlouho nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
3.3.08 11:22

Ahoj, já to měla jako Mischni. Ještě něž jsem věděla, že jsem těhu, tak jsem byla nafouklá jak balonek a nemohla dopnout kalhoty :roll: . Jinak těhu kalhoty jsem musela zakoupit už někdy ve 3.měsíci.Naopak zas na konci těhu jsem měla břicho nějaké malé - oproti ostatním v poradně a na monitorech jsem si připadala jak exot - a to měla malá 4,205kg a 52cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.3.08 17:44

Me u prvního těhu nebylo nic videt, tři týdny před porodem me rkali, že jsem tak v 5mesící.
V druhym to bylo lepší tam rostlo asi od 16tt.
Ve třetím na me vybaflo od 16tt ale hodne najednou.
U čtvrtého zase nic moc
A ted taky nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.3.08 18:42

Lusly, klobouk dolů před tebou. Pět dětí je mazec, jsi dobrá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.3.08 19:06
janinkaz píše:
Lusly, klobouk dolů před tebou. Pět dětí je mazec, jsi dobrá :wink:

Mazec to je to maš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.3.08 20:00

Můžu se tě zeptat? Jak tě napadlo mít pět dětí? Já totiž šílím z jenoho víš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí