Bříško-kdy začíná růst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.3.08 08:49
janinkaz píše:
Můžu se tě zeptat? Jak tě napadlo mít pět dětí? Já totiž šílím z jenoho víš :wink:

ahoj hezké konstatování :-)
Já chci mít 2-3, ale 5 to by mě asi kleplo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.3.08 11:03
janinkaz píše:
Můžu se tě zeptat? Jak tě napadlo mít pět dětí? Já totiž šílím z jenoho víš :wink:

zatim mam jen 4 a ty jsem chtela, první dva jsou nahoda, druhý dva jsou chtený, a ted je to nahoda, mala :oops: :oops: :oops:
Výhody to ma, deti se zabaví a hrají si sami, me vlastně moc nepotrebuji. Nevyhody jsou v množství spotřebovaného nadobí, pradla, jídla......
Před 10 lety mi cikanka řekla, že budu mít 6detí, tehdy jsem se jí vysmala. No a ted.......zacínám veřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.3.08 11:05
slunicko_aliki píše:
janinkaz píše:
ahoj hezké konstatování :-)
Já chci mít 2-3, ale 5 to by mě asi kleplo :-)

me teda nepříjde rozdíl mezi 3 a 5, teda vlastně ještě pořád 2 a 4.
Ale musím říct, že jsou neuveritelně hodní,jen ten nejstarší vyda za 4, zbytek jsou drahoušci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.3.08 11:18

Lusly - ty seš matka roku, to je na státní vyznamenání. A ještě všechno takový prťata! To nechápu, jak to stíháš. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.3.08 11:27
mischni píše:
Lusly - ty seš matka roku, to je na státní vyznamenání. A ještě všechno takový prťata! To nechápu, jak to stíháš. 8O

matka roku nejsem, a oni si vyhrajou dost sami. Nestíhám nic, to tě můžu ubezpečit. Treba žehlim jen jednou mesícne, nebot ty hadry rovnou sundavám se susáku a oblíkam je. Takže na žehlení mi tu zbyde, to co se nosí k dr. a manželových pár svršků.
Jen vařim, nadobí myje myčka. Uklízim i když to podle mě při počtu tolika bordelařů nemá smysl, ale budiž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
8.3.08 15:26

Zrovinka jsem prohlížela ty tvoje metříky - hotová mateřská školička :D Chtěla bych taky aspoň tři, ale to těhotenství, to mě ničilo… břuch velikej, byla jsem úplně nemožná. Ale je pravda, že ta radost za to stojíˇ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.3.08 18:34
malika píše:
Zrovinka jsem prohlížela ty tvoje metříky - hotová mateřská školička :D Chtěla bych taky aspoň tři, ale to těhotenství, to mě ničilo… břuch velikej, byla jsem úplně nemožná. Ale je pravda, že ta radost za to stojíˇ :D

me teda nicí nejvíc tohle tehu. u třetího jsem sice vzracela ale jen ráno, pak byl klid. Ted mam naprosto vše co tehu může přinášet, a padam slušně řečeno na usta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
8.3.08 21:54

a spíš vůbec ?? koukám, že jsou fakt malinkatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
9.3.08 20:31
malika píše:
a spíš vůbec ?? koukám, že jsou fakt malinkatý.

spim, spatne ale spim. Naštestí spí celou noc, vetšina. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.08 10:29

Re: Bříško-kdy začíná růst

Osmanka píše:
Ahoj holky, kdy zhruba začne růst bříško? V jakém tt (počítáme-li to od PM-každý to počítá od jindy, někdo od ovulace). Vím, že je to individuální. :?: :lol:

Ahoj holky, zrovna mě tahle otázka u dnešního rána napadla. Jsem v 8+2 a mám břicho jak ve 4 možná 5 měsíci. Nohy a zadek zatím drží, ale čekám, kdy i tohle začne růst.. Je normální, abych měla tak velké břicho? Mám žaludeční nevolnosti, tak to bude asi způsobeno tím. Věřím, že mě začnou lidi pouštět sednout v tramvaji už dnes :lol:

• Citovat
  • Upravit
848
27.5.08 09:41

Ahoj těhulky,
toto téma mě taky zajímá a myslím, že jsem na něj dostala odpověď. Jsem v 15 tt a zatím mi bříško nijak neroste a ani na váze nepřibírám. Jsem zvědavá kdy to u mě vypukne. Jestli budu po mamce, tak kolem 6 měsíce mi začne růst bříško a začnu přibírat :lol:
Krásný sluníčkový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
28.5.08 06:56

Ahojky těhulky,
já taky byla dlouho (do 4.měs.) trochu nervózní , že bříško neroste, a že nepřibývám na váze- vlastně byl i malý úbytek (cca 2kg)-protože jsem do 4.měs. zvracela od rána do noci, a trpěla nechutenstvím (ale už si na to skoro nepamatuju;o)… no a pak najednou vykouklo ze dne na den( vyrostlo mi fakt přes noc) před 20TT(18-20tt), pak znova kolem 22TT(viz. foto), a teď taky trochu povyrostlo kolem 25TT :wink: :wink: ..ale vždycky ze dne na den vykoukne;o)..po ránu bývá samo mnohem menší než večer!- to máte asi taky, že????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.08 07:08
janah09 píše:
Ahojky těhulky,
já taky byla dlouho (do 4.měs.) trochu nervózní , že bříško neroste, a že nepřibývám na váze- vlastně byl i malý úbytek (cca 2kg)-protože jsem do 4.měs. zvracela od rána do noci, a trpěla nechutenstvím (ale už si na to skoro nepamatuju;o)… no a pak najednou vykouklo ze dne na den( vyrostlo mi fakt přes noc) před 20TT(18-20tt), pak znova kolem 22TT(viz. foto), a teď taky trochu povyrostlo kolem 25TT :wink: :wink: ..ale vždycky ze dne na den vykoukne;o)..po ránu bývá samo mnohem menší než večer!- to máte asi taky, že????

Jani ahoj, no u mě je to podobný. Já taky dlouho nnic a pak mi přijde ze kolem 18tt buch a je tu meloun :) Připadám si pořád jako že mám před sebou nafouklý břicho nebo spíš jako když máš zaražený prdíky :-) taky mi přijde ráno větší jak večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.5.08 15:35

no ked sa vratim k povodnej otazke…prave som citala clanok, ze je normálne ked brusko zacína rást az po 20 týždni, hlavne u chudších a vyšších žien s pevným bruškom…bruško narastá pomalsie. A u tucnejších žien je bruško také, že by sa dalo tehotenstvo zamaskovať i do pôrodu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.08 15:57
teeerinka píše:
no ked sa vratim k povodnej otazke…prave som citala clanok, ze je normálne ked brusko zacína rást az po 20 týždni, hlavne u chudších a vyšších žien s pevným bruškom…bruško narastá pomalsie. A u tucnejších žien je bruško také, že by sa dalo tehotenstvo zamaskovať i do pôrodu… :D

tak ja silnejsi jsem ale jsem jak ustrizeny kecky takze na me to fakt videt je protoze mi roste jen to brisko. to opravdu nezakryju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí