Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
janinkaz píše:
Můžu se tě zeptat? Jak tě napadlo mít pět dětí? Já totiž šílím z jenoho víš
ahoj hezké konstatování ![]()
Já chci mít 2-3, ale 5 to by mě asi kleplo ![]()
janinkaz píše:
zatim mam jen 4 a ty jsem chtela, první dva jsou nahoda, druhý dva jsou chtený, a ted je to nahoda, mala
![]()
Výhody to ma, deti se zabaví a hrají si sami, me vlastně moc nepotrebuji. Nevyhody jsou v množství spotřebovaného nadobí, pradla, jídla......
Před 10 lety mi cikanka řekla, že budu mít 6detí, tehdy jsem se jí vysmala. No a ted.......zacínám veřit
slunicko_aliki píše:janinkaz píše:ahoj hezké konstatování
Já chci mít 2-3, ale 5 to by mě asi kleplo
me teda nepříjde rozdíl mezi 3 a 5, teda vlastně ještě pořád 2 a 4.
Ale musím říct, že jsou neuveritelně hodní,jen ten nejstarší vyda za 4, zbytek jsou drahoušci.
Lusly - ty seš matka roku, to je na státní vyznamenání. A ještě všechno takový prťata! To nechápu, jak to stíháš. ![]()
mischni píše:
Lusly - ty seš matka roku, to je na státní vyznamenání. A ještě všechno takový prťata! To nechápu, jak to stíháš.
matka roku nejsem, a oni si vyhrajou dost sami. Nestíhám nic, to tě můžu ubezpečit. Treba žehlim jen jednou mesícne, nebot ty hadry rovnou sundavám se susáku a oblíkam je. Takže na žehlení mi tu zbyde, to co se nosí k dr. a manželových pár svršků.
Jen vařim, nadobí myje myčka. Uklízim i když to podle mě při počtu tolika bordelařů nemá smysl, ale budiž.
Zrovinka jsem prohlížela ty tvoje metříky - hotová mateřská školička
Chtěla bych taky aspoň tři, ale to těhotenství, to mě ničilo… břuch velikej, byla jsem úplně nemožná. Ale je pravda, že ta radost za to stojíˇ ![]()
malika píše:
Zrovinka jsem prohlížela ty tvoje metříky - hotová mateřská školičkaChtěla bych taky aspoň tři, ale to těhotenství, to mě ničilo… břuch velikej, byla jsem úplně nemožná. Ale je pravda, že ta radost za to stojíˇ
me teda nicí nejvíc tohle tehu. u třetího jsem sice vzracela ale jen ráno, pak byl klid. Ted mam naprosto vše co tehu může přinášet, a padam slušně řečeno na usta.
malika píše:
a spíš vůbec ?? koukám, že jsou fakt malinkatý.
spim, spatne ale spim. Naštestí spí celou noc, vetšina. ![]()
Osmanka píše:
Ahoj holky, kdy zhruba začne růst bříško? V jakém tt (počítáme-li to od PM-každý to počítá od jindy, někdo od ovulace). Vím, že je to individuální.![]()
Ahoj holky, zrovna mě tahle otázka u dnešního rána napadla. Jsem v 8+2 a mám břicho jak ve 4 možná 5 měsíci. Nohy a zadek zatím drží, ale čekám, kdy i tohle začne růst.. Je normální, abych měla tak velké břicho? Mám žaludeční nevolnosti, tak to bude asi způsobeno tím. Věřím, že mě začnou lidi pouštět sednout v tramvaji už dnes ![]()
Ahoj těhulky,
toto téma mě taky zajímá a myslím, že jsem na něj dostala odpověď. Jsem v 15 tt a zatím mi bříško nijak neroste a ani na váze nepřibírám. Jsem zvědavá kdy to u mě vypukne. Jestli budu po mamce, tak kolem 6 měsíce mi začne růst bříško a začnu přibírat ![]()
Krásný sluníčkový den.
Ahojky těhulky,
já taky byla dlouho (do 4.měs.) trochu nervózní , že bříško neroste, a že nepřibývám na váze- vlastně byl i malý úbytek (cca 2kg)-protože jsem do 4.měs. zvracela od rána do noci, a trpěla nechutenstvím (ale už si na to skoro nepamatuju;o)… no a pak najednou vykouklo ze dne na den( vyrostlo mi fakt přes noc) před 20TT(18-20tt), pak znova kolem 22TT(viz. foto), a teď taky trochu povyrostlo kolem 25TT
..ale vždycky ze dne na den vykoukne;o)..po ránu bývá samo mnohem menší než večer!- to máte asi taky, že????
janah09 píše:
Ahojky těhulky,
já taky byla dlouho (do 4.měs.) trochu nervózní , že bříško neroste, a že nepřibývám na váze- vlastně byl i malý úbytek (cca 2kg)-protože jsem do 4.měs. zvracela od rána do noci, a trpěla nechutenstvím (ale už si na to skoro nepamatuju;o)… no a pak najednou vykouklo ze dne na den( vyrostlo mi fakt přes noc) před 20TT(18-20tt), pak znova kolem 22TT(viz. foto), a teď taky trochu povyrostlo kolem 25TT![]()
..ale vždycky ze dne na den vykoukne;o)..po ránu bývá samo mnohem menší než večer!- to máte asi taky, že????
Jani ahoj, no u mě je to podobný. Já taky dlouho nnic a pak mi přijde ze kolem 18tt buch a je tu meloun
Připadám si pořád jako že mám před sebou nafouklý břicho nebo spíš jako když máš zaražený prdíky
taky mi přijde ráno větší jak večer.
no ked sa vratim k povodnej otazke…prave som citala clanok, ze je normálne ked brusko zacína rást az po 20 týždni, hlavne u chudších a vyšších žien s pevným bruškom…bruško narastá pomalsie. A u tucnejších žien je bruško také, že by sa dalo tehotenstvo zamaskovať i do pôrodu… ![]()
teeerinka píše:
no ked sa vratim k povodnej otazke…prave som citala clanok, ze je normálne ked brusko zacína rást az po 20 týždni, hlavne u chudších a vyšších žien s pevným bruškom…bruško narastá pomalsie. A u tucnejších žien je bruško také, že by sa dalo tehotenstvo zamaskovať i do pôrodu…
tak ja silnejsi jsem ale jsem jak ustrizeny kecky takze na me to fakt videt je protoze mi roste jen to brisko. to opravdu nezakryju ![]()