Bříško v 10.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
968
4.1.13 13:05

Jojo, u druhého těhu to na mě taky bylo vidět mnohem dřív, řekla bych tak o 5-6 týdnů, což je dost. A teď jsem 26 a mám podle fotek břicho jako u prvního v 32-33tt. Holt svalstvo a děloha se podruhé vytahují snáze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.1.13 20:17

Takový mám ve 20 týdnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra Neumannova
2.4.13 14:19

10tt

Dnes jsem v 10tt a přibrala jsem už 7kg, jsem těhotná po třetí, při prvním těhotenství jsem přibrala 40kg :lol: při druhém 16kg a těď to vypadá zase na véélký příbytek na váze :roll:

• Citovat
  • Upravit
83
22.11.14 21:31

Ja se k vam pridam tohle je moje cvrte tehotenstvi u vsech tri tehu brisko az tak v 6.mesici ted v 10tt.mam brisko jak v tom sestem mesici kazdej mi rika ze to budou dvojcata ale je tam jen jeden prcekbtak jsem zvedava jak budu vypadat tak v 7.mesici budu jak otesanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.1.15 10:26

Začínám 10tt a bříško mám jako min. v 5 měsíci u prvního těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 12:39

Ahoj holky, obnovuji:) Začínám 10.tt a taky už je bříško hezky vidět. Už ho neschovám, nezasvěcení si určitě myslí, jak jsem se vyžrala :mrgreen: :lol: Ale bříško jaké mám teď, jsem u prvního měla až tak 4-5. měsíc:)
Teď mi přišlo, že mám břicho snad od úplného začátku :-D Jak jste na tom vy, co čekáte druhé mimi?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.3.15 12:53

@Lejaa měla jsem to u druhého taky tak.. u prvního jsem se v 5, měsíci vdávala a kdo nevěděl, nepoznal.. :D A u druhého se mi začalo pomalinku poulit snad v 6. tt :D Bála jsem se, že nakonec budu mít dvojnásobný pupek, ale ve výsledku na konci těhotenství to bylo srovnatelné.. na kila i objem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.3.15 12:55

Já jsem 12tt a už mě příjde, že se bříško ukazuje :D ale teda zatím jsem nepřibrala ani deko, bo jsem pořád zvracela a bylo mě zle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
13.3.15 13:13

Já viděla dřív pupek než // - ještě mi ani ms nemeškala a já už si říkala, že jsem nějaká tlustá :cert: A byla jsem ráda, že od 12. týdne byly Vánoce, takže jsem to nemusle pořád v práci skrývat - bylo to hodně nepohodlné… Tak jsem pořád googlila, abych si přečetla, že buď pupek splaskne nebo miminko do něj doroste - no, tak to moje má pořád ztráty, protože jsem ve 25. týdnu, ale pupek jako v 7.-8. měsíci… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 13:14

@lekarnicka28
to ráda slyším :-D Já měla u prvního na konci teda obrovskej pupan :-D Měla jsem teda 15 kilo navíc, což je tak nějak normální, ale tím jak jsem malá (mám 160 cm), tak to vypadalo šíleně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 13:15
@veronika67 píše:
Já jsem 12tt a už mě příjde, že se bříško ukazuje :D ale teda zatím jsem nepřibrala ani deko, bo jsem pořád zvracela a bylo mě zle :poblion:

No, tak to chápu, to bych raději nějaké to kilo navíc, než aby ti bylo pořád špatně, že?
Mě bylo blbě tak kolem 6.tt a trvalo to tejden, naštěstí jsem teda nezvracela, ale zle mě bylo.. Pak to ustalo a přišla neskutečná žravá.. :lol: To u syna vůbec neznám, neměla jsem žádné chutě, žravou, nic:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
13.3.15 13:25

Já jsem také těhotná po druhé a zase mi přijde že v tomto týdnu jsem už dávno pupek s prvním měla. A teď nic, jenže jsem zhubla 6kilo a s prvním už jsem měla v tomhle týdnu určitě 6kilo nahoře tak možná proto :lol:. Každé těhotenství je pro mě úplně jiné. Dnes jsem 14+2tt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 13:27

@Ivčis
A koukám, že jste si taky pěkně pospíšili:)
No, pro mě je to taky jiné, u prvního jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, teď je mě buď blbě, nebo žeru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.3.15 13:31

@Lejaa Vylezlo mi taky dřív (okolo toho 12. týdne), v práci jsem ututlala do 17., pak se lidi začali už ptát (u prvního až do 19.).
Okolo 20. hodně vyskočilo (v porovnání s prvním, tam až tak okolo 24.), ale teď ke konci mám břicho asi stejně veliké jako s prvním (respektivě stejně malé, umíme s manželem dělat asi jen malé děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.3.15 13:32

@Lejaa no presne tak :) je to des, kdyz je cloveku porad zle…vcera jsem varila cinu a kdo ji snedl? Pritel :D ja byla radaze jsem se u toho nepozvracela, doufam, ze uz fo brzy prejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí