Bříško v 10.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
18.3.15 08:47

@Lejaa oznámit, že jsem těhotná, protože už to bude holt vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.3.15 10:09

@alenka777
Ajoooo :lol: Jasan. Já naštěstí nechodím teď do práce (jsem na RD), takže v práci oznamovačka zatím není nutná, nejbližší to vědí a okolí ať si naprdne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.3.15 10:11
@Rouge píše:
V 9tt jsem měla břicho podobné a to čekám prvního prcka :D teď jsem 21tt a břicho mám větší než ségra co je 28tt. A to nejsem žádná macatice:-D je to individuální… U druhého těhotenství to prý roste rychleji..

jj, taky jsem slyšela..
Je to zřejmě kvůli tomu, že už je to všechno víc „vytahaný“ a tak vůbec celkově asi povolený..:)
Docela se děsím, až se budu zas dávat do původního stavu.. Asi už to nikdy nebude tak top jako před dětma, ale aspoň trošku no…:) Mě nejvíc štve, že po prvním nejsem ani tak vyžraná, ale spíš mám strie a vytahanou kůži na břiše a to do kupy asi nedám:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
18.3.15 11:36

@Lejaa nojo někteří ke striim mají větší sklony :( těch se nezbavis nikdy. Jinak na vytahane bříško nějaká cvičení :) to se časem stáhne. Taky mám sklony ke striim, už od dětství jsem je měla z tenisu (narostla mi stehna a ppopraskala). Teď se mazu každý den tak snad to nebude tak zlé. Ale asi tuším jak dopadnu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.3.15 11:45

@Rouge
jenže jak chceš cvičit kůži :(
Taky se mažu, ale určitě stejnak nějaké přibudou, ale co nadělám.. Jako je fakt, že za ten rok a půl na břiše dost zesvětlali a z dálky nejsou ani vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 10:32

dotaz

Zdravím. :)
Mám dotaz ohledně vašich zkušeností. :) obnovuji tedy tuto konverzaci. :)
jsem v 10tt (9+3). Ale mám pupík jako jiné ženy třeba v 5 měsíci. Nikdy jsem nebyla vychrtlina, ale zase obézní také nejsem. Mám spíš pocit, že jsem nafouklá, ale permanentně :D k mudr jdu až za 2 týdny na první screening. Měla jste to některá podobně? (je to moje první těhu). Začíná to být vidět a už se mi to bříško ne moc dobře schovává :D anonym z důvodu, že jsem to ještě nikomu neoznámili.

• Citovat
  • Upravit
14313
23.8.22 11:09
@Anonymní píše:
jsem v 10tt (9+3). Ale mám pupík jako jiné ženy třeba v 5 měsíci. Nikdy jsem nebyla vychrtlina, ale zase obézní také nejsem. Mám spíš pocit, že jsem nafouklá, ale permanentně :D k mudr jdu až za 2 týdny na první screening. Měla jste to některá podobně? (je to moje první těhu). Začíná to být vidět a už se mi to bříško ne moc dobře schovává :D anonym z důvodu, že jsem to ještě nikomu neoznámili.

Bříško mají malé děti…jsi dospělá žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
23.8.22 11:18
@Anonymní píše:

To je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.8.22 11:37

Je to úplně normální, já to měla stejně. Břicho bylo na začátku vidět, ale to jenom z důvodu, že bylo dost nafouklé. Po pár týdnech se to hodilo do normálu. Růst jsem zaznamenala až od 20.tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
23.8.22 11:40
@Anonymní píše:

Zaražené prdy. Rozhodně tohle není těhotenské břicho.. když plod je ještě dole 😅

• Citovat
  • Upravit
1074
23.8.22 11:55

To jsou zaražené větry. Plod má v té době tak 3-4 cm. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 10:29

ustali mi těhotenské příznaky

Ahoj,
Možná je to otázka mimo téma, ale potřebuji radu ohledně příznaků v 10tt.
Mě všechno ustalo. Bolest prsou, nadýmání, nechutenství atd.. Mám celkem strach, že je něco špatně, ale než pojedu na pohotovost a budu plašit, tak se chci optat na vaše názory a zkušenosti. Moje mudr má dovolenou, takže tam volat nemůžu, navíc nemá zastupujícího lékaře a posílají rovnou na gynekologii do nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
168
24.8.22 11:05

Měla jsem to stejně. Všechno bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.8.22 13:02

Bud uplne v klidu, to se muze stat, ze je ti jeden den treba spatne a mas plno priznaku a druhy den nic. nestresuj, je to OK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.8.22 13:14

Jsem 10tt a nic vidět není. Na váze jsem -3kg :zed: první těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie