Bříško v 10.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4411
13.3.15 13:33

@Lejaa Jojo hrozně spěcháme ať stihneme co nejvác dětí :mrgreen:. Ne legrace dvě teď a jedno za deset let ;). Já právě taky se synem to byla procházka růžovou zahradou a teď jsem hnusná, zelená věčně mi je blbě (těď už je to teda lepší) a mám i pěknou náladovost. Od 7tt jsem nemohla nic sníst a teď když nejím pravidelně tak je mi taky zle. Jak budete mít děti Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 13:34

@Svistice
:lol: Tak to vám závidím, my umíme jen velký, pro mou smůlu :lol: Synátor měl u porodu 4 kg, jsem zvědavá na druhátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 13:35
@veronika67 píše:
@Lejaa no presne tak :) je to des, kdyz je cloveku porad zle…vcera jsem varila cinu a kdo ji snedl? Pritel :D ja byla radaze jsem se u toho nepozvracela, doufam, ze uz fo brzy prejde :)

:lol: to si dovedu představit… Jeden den mám šílenou chuť na věci s česnekem a druhej den, když k tomu jídlo čichnu, tak je mi na :poblion: :D Pořád jen vařím a manžel dojídá, protože já si dám jednou a za hodinu už to nemůžu ani vidět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.3.15 13:36

@Lejaa ja jsem vcera jedla krajic chleda asi dve hodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 13:37

@Ivčis
Jo přesně.. Taky tak, se synem jsem byla hezká, každej mě chválil, teď jsem olezlá, flekatá, pupínkatá.. :lol: asi budeme mít holky.. :D
My budeme mít děti o 2 a čtvrt roku:) U nás to přišlo docela nečekaně, ne vyložené neplánovaně, ale nečekali jsme, že se to povede tak hned :mrgreen: Ale aspoň budu mít „hotovo“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 13:39
@veronika67 píše:
@Lejaa ja jsem vcera jedla krajic chleda asi dve hodiny :D

:D Jo a co mi hrozně vadí, když cejtím čertsvý rohlíky a tu mouku z nich.. Z toho je mi pořád zle. Vždycky když jdu kolem skříňky s pečivem a zavane to na mě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.3.15 13:41
@Lejaa píše:
@Svistice :lol: Tak to vám závidím, my umíme jen velký, pro mou smůlu :lol: Synátor měl u porodu 4 kg, jsem zvědavá na druhátko :mrgreen:

Mě nezachránilo ani mrňavý dítě, mám nějakou blbou pánev a nebyla jsem schopná vyprdnout ani toho našeho drobka. Takže u druhého to už asi bude rovnou plánovaný císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
13.3.15 13:42

@Lejaa Mě dokonce na prvotrimestrálním screeningu řekli že to odhadují na holčičku. No ale je to zatím jen odhad tak tomu moc nevěřím :think:. Počkáme si na další ultrazvuk a pak se budeme radovat :dance:. Ty už budeš taky objednaná že? Necháš si prozradit pohlaví? Taky krásnej rozestup, já řákala že to stihnem do dvou let hned jak se malý narodil. A povedlo se a to jsme se nechránili od jeho šesti měsíců, ale neměla jsem pravidelnou MS a to nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.3.15 13:56

@Lejaa Měla jsem to naopak. U prvního jsem chodila v těhotenských gatích už od 12tt., břicho rostlo hodně brzy, ve 3 měsíci to už na mě všichni spolehlivě poznali. U druhého jsem nosila svoje kalhoty až do 25tt. a do té doby na mě nikdo nic nepoznal. Komu jsem to neřekla, tak se pak hrozně divil. :mrgreen: Je teda fakt, že nebylo nic a pak najednou vylezlo břicho snad přes noc. Bylo na konci výrazně menší než u prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.3.15 14:06

@Lejaa mám 161 cm a normálně 45 kilo a přibrala jsem u obou kolem 12 kil, to máš víc jak 1/4 váhy :lol: a taky mi ten pupek přišel grandiozní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.3.15 16:32

@Lejaa tak to já můžu :) já nesnesu maso, syrový maso, to je mor, nemůžu skoro ani vařit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 18:10
@Svistice píše:
Mě nezachránilo ani mrňavý dítě, mám nějakou blbou pánev a nebyla jsem schopná vyprdnout ani toho našeho drobka. Takže u druhého to už asi bude rovnou plánovaný císař.

Ajo :( Tak to je blbý… Aspoň to budeš mít „bezbolestně“ :) I když, když nad tím tak přemýšlím, tak hojení po císaři je asi taky nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 18:13

@Ivčis
jj, budu se objednávat v pondělí, teprve jsem dostala žádanku od doktora:) Jsem zvědavá, snad tam něco vidět bude. Myslím, že pokud řeknou holka, tak to pořád ještě může být kluk:) Pokud řeknou kluka, je to asi jasný.. Já to tak měla právě poprvé, řekli mi holku a v 18. tt teprve bylo poznat, že né holka, ale kluk:)
Ty jo, obdivuji tě, že jste začali tak brzo, v 6-ti měsících prcka. Já mám nervy do teď, jestli to není příliš brzy.. :| Hlavně kvůli tomu, jak budu zvládat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 18:17

@Fima
jé, já bych taky brala na konci menší břicho, než u prvního. Se synem jsem měla fakt šílený pupan, si úplně vzpomínám, jak jsem chodila ke konci každej tejden na ozvy, a vždycky jsem se šinula přes ten dvůr na Obilňáku :lol: sotva jsem lezla, nohy nateklý, malej tlačil hlavou… fuu, jen si na to vzpomenu, tak to cejtim :lol: a to otáčení v posteli… Douofám, že teď to bude lepší, protože si neumím představit tohle a starat se do toho o syna… no, ale co mi zbyde, že:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.3.15 18:18
@lekarnicka28 píše:
@Lejaa mám 161 cm a normálně 45 kilo a přibrala jsem u obou kolem 12 kil, to máš víc jak 1/4 váhy :lol: a taky mi ten pupek přišel grandiozní..
:lol: tak to věřím, to jsi byla skoro druhá ty :lol:
Já teda měla kolem 55 kg před otěhotněním, ale i tak to bylo hrozné.. Jo a narostl mi zadek :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí