Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@veronika67 píše:
@Lejaa tak to já můžujá nesnesu maso, syrový maso, to je mor, nemůžu skoro ani vařit
Tak musíš vařit bez masa
žemlovka, buchtičky s krémem, šulánky - přítel bude mít určitě radost
![]()
@Lejaa jo ten bude nadšenej, už ted držkuje, že vařím min, bych mu přála tu moji dvouměsíční kocovinu ![]()
@veronika67 píše:
@Lejaa jo ten bude nadšenej, už ted držkuje, že vařím min, bych mu přála tu moji dvouměsíční kocovinu
jj, stačil by jim den v téhle kůži a brali by to jinak:)
Ty jo a to nemluvím o chuti na intimnosti ![]()
@Lejaa myslím,že chlapi nemají ani tušení co si ženský všechno prožijí, ale oni jsou ti kingové co prcka zplodili přece
no tak my spolu nespali už dva měsíce, prostě na to nemám vůbec náladu a jak je mi zle, tak to prostě nejde
doufám, že už se to brzy otočí a bude líp ![]()
@veronika67 píše:
@Lejaa myslím,že chlapi nemají ani tušení co si ženský všechno prožijí, ale oni jsou ti kingové co prcka zplodili přeceno tak my spolu nespali už dva měsíce, prostě na to nemám vůbec náladu a jak je mi zle, tak to prostě nejde
doufám, že už se to brzy otočí a bude líp
přesně! když tak nad tím přemýšlím, my naposled snad dělali prcka ![]()
Ne, fakt je to hrozné, taky doufám, že bude líp, manžel je teda chápavý, ale jak dlouho ještě…
![]()
@Lejaa no u nás je to stejný
můj je taky chápavej, i když občas pronese, že už neví na co ho má
ale já to prostě nedám, jednou jsme to zkoušeli, ale jak mě bylo zle, tak jsem se přetvařovala a on to poznal :/ no musí to vydržet ![]()
@veronika67
Jo, on ten první trimestr takovej prostě je..:) Já byla nejaktivnější celý druhý trimestr..
ve třetím to šlo zase z kopce:)
@Lejaa jooo, zadek a stehna..mi povídej..a prsa..
Ale přes ten pupek se to tak nějak přehlídlo
Ale není nad kojení.. mládě to pak vysportovalo za mě.. ![]()
@lekarnicka28
to věřím! Já doufám, že tentokrát se mi kojit podaří a dítě to ze mě vysosá
Syna jsem kojila jen měsíc, a to šly kilča hezky, pak jsem přestala a váha se zastavila..:) aspoň, že nešla nahoru ![]()
@veronika67
jojo a pak zas bůh ví jak dlouho.. po synovi jsem na to měla odvahu až tak za 2-3 měsíce…
@Lejaa hele, my nosíme devět měsíců prcky, zvracíme, jsme utahaný, příbíráme, bolí nás břicho a záda, takže chlapi to dokupy ten cca půl roček musí přežít
![]()
Na mě první těhu nezasvěcení nepoznali až do 20tt. ( a že pracuju mezi lidma). Teď při druhém začínám 9.tt a už mám bříško. Njn asi je to už nějaké povolené. Ale paradoxně na váhu mám míň než u prvního. Nechci to zatím říkat, jenže asi budu muset tentokrát dřív ![]()
@alenka777
Já mám asi dlouhý vedení, ale budeš muset dřív co…?
![]()
Jinak věřím, jak říkám no, já jsem teď 10.tt a mám vanu jak v pátém měsíci ![]()
V 9tt jsem měla břicho podobné a to čekám prvního prcka
teď jsem 21tt a břicho mám větší než ségra co je 28tt. A to nejsem žádná macatice:-D je to individuální… U druhého těhotenství to prý roste rychleji..