Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lejaa oznámit, že jsem těhotná, protože už to bude holt vidět…
@alenka777
Ajoooo
Jasan. Já naštěstí nechodím teď do práce (jsem na RD), takže v práci oznamovačka zatím není nutná, nejbližší to vědí a okolí ať si naprdne ![]()
@Rouge píše:
V 9tt jsem měla břicho podobné a to čekám prvního prckateď jsem 21tt a břicho mám větší než ségra co je 28tt. A to nejsem žádná macatice:-D je to individuální… U druhého těhotenství to prý roste rychleji..
jj, taky jsem slyšela..
Je to zřejmě kvůli tomu, že už je to všechno víc „vytahaný“ a tak vůbec celkově asi povolený..:)
Docela se děsím, až se budu zas dávat do původního stavu.. Asi už to nikdy nebude tak top jako před dětma, ale aspoň trošku no…:) Mě nejvíc štve, že po prvním nejsem ani tak vyžraná, ale spíš mám strie a vytahanou kůži na břiše a to do kupy asi nedám:(
@Lejaa nojo někteří ke striim mají větší sklony
těch se nezbavis nikdy. Jinak na vytahane bříško nějaká cvičení
to se časem stáhne. Taky mám sklony ke striim, už od dětství jsem je měla z tenisu (narostla mi stehna a ppopraskala). Teď se mazu každý den tak snad to nebude tak zlé. Ale asi tuším jak dopadnu:(
@Rouge
jenže jak chceš cvičit kůži ![]()
Taky se mažu, ale určitě stejnak nějaké přibudou, ale co nadělám.. Jako je fakt, že za ten rok a půl na břiše dost zesvětlali a z dálky nejsou ani vidět…
Zdravím. ![]()
Mám dotaz ohledně vašich zkušeností.
obnovuji tedy tuto konverzaci. ![]()
jsem v 10tt (9+3). Ale mám pupík jako jiné ženy třeba v 5 měsíci. Nikdy jsem nebyla vychrtlina, ale zase obézní také nejsem. Mám spíš pocit, že jsem nafouklá, ale permanentně
k mudr jdu až za 2 týdny na první screening. Měla jste to některá podobně? (je to moje první těhu). Začíná to být vidět a už se mi to bříško ne moc dobře schovává
anonym z důvodu, že jsem to ještě nikomu neoznámili.
@Anonymní píše:
Zdravím.
Mám dotaz ohledně vašich zkušeností.obnovuji tedy tuto konverzaci.
jsem v 10tt (9+3). Ale mám pupík jako jiné ženy třeba v 5 měsíci. Nikdy jsem nebyla vychrtlina, ale zase obézní také nejsem. Mám spíš pocit, že jsem nafouklá, ale permanentněk mudr jdu až za 2 týdny na první screening. Měla jste to některá podobně? (je to moje první těhu). Začíná to být vidět a už se mi to bříško ne moc dobře schovává
Bříško mají malé děti…jsi dospělá žena.
@Anonymní píše:
Zdravím.
jsem v 10tt (9+3). Ale mám pupík jako jiné ženy třeba v 5 měsíci. Nikdy jsem nebyla vychrtlina, ale zase obézní také nejsem. Mám spíš pocit, že jsem nafouklá, ale permanentněk mudr jdu až za 2 týdny na první screening. Měla jste to některá podobně? (je to moje první těhu). Začíná to být vidět a už se mi to bříško ne moc dobře schovává
To je normální.
Je to úplně normální, já to měla stejně. Břicho bylo na začátku vidět, ale to jenom z důvodu, že bylo dost nafouklé. Po pár týdnech se to hodilo do normálu. Růst jsem zaznamenala až od 20.tt. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím.
Zaražené prdy. Rozhodně tohle není těhotenské břicho.. když plod je ještě dole 😅
Ahoj,
Možná je to otázka mimo téma, ale potřebuji radu ohledně příznaků v 10tt.
Mě všechno ustalo. Bolest prsou, nadýmání, nechutenství atd.. Mám celkem strach, že je něco špatně, ale než pojedu na pohotovost a budu plašit, tak se chci optat na vaše názory a zkušenosti. Moje mudr má dovolenou, takže tam volat nemůžu, navíc nemá zastupujícího lékaře a posílají rovnou na gynekologii do nemocnice.
Bud uplne v klidu, to se muze stat, ze je ti jeden den treba spatne a mas plno priznaku a druhy den nic. nestresuj, je to OK!