Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá měla tu čest s MUDr. Huserem v Brně v Bohunicích. Mě bohužel přišel k porodu a zajímalo by mě, jak se k vám choval a jestli i někdo jiný (kromě mě) by ho dokázal označit hulvátem první třídy.
Či se vám naopak líbil..?
Tak to je přesné!!! ASi bych ho přerazila kdybych ho potkala… naprostá katastrofa…já měla plánovaný cisařský řez…a zavolal si mě na konzultaci…a já říkala že sem i možná ráda že mám cisař…že nemusim rodit normálně on mi na to následně odpověděl…nemyslete si že to je super mužete klidně umřít na stole…už se nám to tu párkrát stalo…tak sem mlčky koukala a nakonec odešla… cisaře sem přežila a doktora husera nikdy více
Taky jsem s ním měla tu čest
Ale jen v ambulanci, jeho arogantní přístup mě totálně dostal, že jsem byla až neštastná, jak může být někdo takovej…Říkala jsem, že už tam nikdy nepůjdu. Pak jsem stejně šla, ve službě na pohotovosti jsem narazila na nákou mladou doktorku, která byla taky tak chytrá, že už mě tam nikdo snad neuvidí. Rodit mám v plánu u Miloušů
Jen doufám, že tam taky nenarazím na podobný personál ![]()
Holky a napsaly jste stížnost na FN? Oni jsou povinni se tím zybývat a je to hrozný protože dokud se nikdo neozve tak si zkusí ještě spousta maminek…já tady ten arogantí přístup nesnáším, bud cynik chlap a nebo madam vystudovaná, co ještě nerodila ale chová se jak kdyby měla minimálně trojčata… ![]()
Teda, pán zní dost hrozně - já zatím měla s Bohunicemi tu čest 4× v rámci pohotovosti a musím říci, že lékaři - to bylo chování vždy na jedničku (včetně pana primáře) a sestřičky 3× také (přičemž jedna byla učiněný anděl) a 1× to byla taková lehce komunistická struktura, kterou štvalo, že jsme jí asi překazili odchod domů ze služby a musela tam kvůli nám trčet o patnáct minut déle. Pokud bych narazila na hulváta, asi bych si na něj stěžovala, takoví nemají v nemocnici co dělat.
Já měla v plánu tu stížnost na tu doktorku fakt napsat
I jsem to obrečela
Ale pak jsem si to rozmyslela z důvodu strachu, kdybych tam přece jen někdy musela…Člověk nikdy neví a nechce si dělat zle…Ale chápu a vím, že pokud to tak bere každý, nápravy nikdy nebude. A nikde není psaný, že i po stížnosti se to spraví. Vím, jak to chodí ![]()
@Luciet2 Nevím přesně, nějak jako Sedlákova nebo Sedláčková. něco na ten způsob. Musela bych pohledat zprávu
Proč se ptáš?
Aha tAK tu neznám…já se taky setkala s uplnou blbkou ale ještě jinou
Teda tak rychlé reakce jsem ani nečekala, paradoxní je, že jsem si bohunice vybrala k porodu právě proto, že jsem neslyšela moc pomluvy na jejich doktory. Nechápu. Tak jsem si myslela, že jsem divná jenom já. Za mě bohunice nikdy více.
@Luciet2 píše:
Tak to je přesné!!! ASi bych ho přerazila kdybych ho potkala… naprostá katastrofa…já měla plánovaný cisařský řez…a zavolal si mě na konzultaci…a já říkala že sem i možná ráda že mám cisař…že nemusim rodit normálně on mi na to následně odpověděl…nemyslete si že to je super mužete klidně umřít na stole…už se nám to tu párkrát stalo…tak sem mlčky koukala a nakonec odešla… cisaře sem přežila a doktora husera nikdy více
tak to je hustý, jenže člověk se v tu chvíli většinou na nic nezmůže
@eetel píše:
Taky jsem s ním měla tu čestAle jen v ambulanci, jeho arogantní přístup mě totálně dostal, že jsem byla až neštastná, jak může být někdo takovej…Říkala jsem, že už tam nikdy nepůjdu. Pak jsem stejně šla, ve službě na pohotovosti jsem narazila na nákou mladou doktorku, která byla taky tak chytrá, že už mě tam nikdo snad neuvidí. Rodit mám v plánu u Miloušů
Jen doufám, že tam taky nenarazím na podobný personál
Já myslím, že horší už to snad nebude, držím palce, at je vše v klidu
Já o stížnosti opravdu uvažuju, přemýšlela jsem i o lékařské komoře, ale ještě nemám posbírané potřebné informace, co je k tomu potřeba a tak. Na lékařské pochybení je lékařská dokumentace, ale neetické chování nevím jak se dokazuje. Kdyby alespon jednou kvůli tomu musel jít na nějaký úřad nebo k výslechu, poslání bych brala za splněné. Toto mu opravdu nemůže procházet.
@Hanulin Můžu se zeptat, jak nevhodně se choval? Ono je dobré vědět, víš jak, člověk pak počítá s lecčíms
.
@eetel píše:
Asi jich tam bude víc
Možná bysme je ani nespočítali ![]()
Husera jsem zažila jednu na ambulanci, nemohu říct, že by se ke mně choval přímo arogantně, ale byl studenej jak psí čumák, práci evidentně dělal, protože prostě musel.
Naopak k dr. Sedlákové jsem chodila na ambulanci několik měsíců ( dozor nad velmi rizikovým těhotenstvím), je to sice ženská, která se nemusí hned tak každému svým jednáním ( je taková…prostě bere život, jak jde) sedět, já si s ní naopak rozuměla skvěle, máme stejný druh „humoru“, jednala profesionálně, se zájmem a kolikrát mi provedla nadstandartní UZ. U porodu bych ji brala, spíš mě mrzí, že tenkát neměla službu.
Jinak za mě- mám opačné zkušenosti- 2 x porodu u Milošů a lituji dodnes, že jsem měla tu možnost rodit v Bohunicích až poslední dítě, celé vedení porodu a vůbec péče byla s Milošema nebe a dudy.
@berry4 jakože u miloušů se třeba míň zabývali průběhem porodu?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.