Brno Bohunice - MUDr. Huser

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2195
7.8.12 19:53

Feme: netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 19:56
@Naima píše:
Jinak můžu ještě připsat informaci k porodním boxům a pokojům - vybavené jsou prakticky stejně, na nadstandardech je navíc vlastní sociální zařízení a televize. Obyčejné boxy - opravdu jsou to jen takové boxy se zašupovacími stěnami, sociálko nemají a musí se na chodbu - není to určitě daleko, ale je to už určitý diskomfort. Nemůže se prý stát, že by na někoho sprcha v případě návalu nevyšla, protože se dají kromě té jedné, co je na porodní chodbě použít i sprcha v ambulanci + ještě jedna. Nadstandard, který má jako jediný vanu, nemá okna. Pokud nejsou venku pařáky, není to podle mě problém, pokud pařáky jsou, nešla bych do toho.

to mluvis o pokojich pred porodem nebo po porodu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
7.8.12 19:56

@Femme-F Jak jsem psala, k porodním :).

• Citovat
  • Upravit
920
7.8.12 19:58

@Naima ale k tomu, aby se mnou byl tatinek do porodu tak nemusim mit ten nadstandart porodni box ne? Ja bych prave kdyz uz tak brala ten nadstandart po porodu..ale kdyz treba tatinek nebude mit moznost byt v porodce s malou daji mi ho az ten druhy den jak pujdu z JIP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 20:00

@Naima dnes sem extremne vypatlana tak se omlouvam..Obavam se jestli se mi nerozjizdi porod… jsme prvorodicka tak nevim..ale e to celkem neprijemne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
7.8.12 20:01

@Femme-F Ne, na přítomnost otce u porodu nemá vliv nadstandard nebo standard ;). Na JIP miminko nedostaneš v každém případě, na šestinedělí pak ano (pokud je miminko v pořádku), to je úplně běžné :).

• Citovat
  • Upravit
920
7.8.12 20:05

@Naima a jak tam na Tebe pusobil personal?? Jeste jsem v porodce nebyla ale jsem tam uz objednana ale uz druhy den mam bolesti jako pri ms, boli me i bricho jako pri strevnich potizich, uz treti en nevecerim..trapi me nechutenstvi, boli me zada.. a chce se mi i zvracet.. Tak si rikam jestli uz to nemusi neco znamenat.. Jinak zadna zatka ani spineni zatim nic..je vytok jako pri celem mem tehotenstvi.. Rikala jsem si jestli treba tam zkusit napsat mail o radu.. ja vubec nevim co delat.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 20:07

@Naima jinak mala se mi tam celkem hodne hybe, ted jsem 36+3 …ale prave tim ze ji mam pricne tak se nevyznam v tom co se tedy vlastne deje.. rikam si jestli se neblizi porod a mala nema tendenci se otocit hlavikou dolu.. ty jo.. nevim co delat..abych neco nezanedbala.. :( zase se rika ze to musi byt kontrakce po urcitych intervalech ale me to boli tak nejak porad… neda se vypozorovat nejaky interval…jen je to chvili horsi a chvili lepsi.ale porad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
7.8.12 20:12

Zapůsobili na mě velmi dobře (na porodním), na šestinedělí působili víc odtažitě.
Ale určitě záleží na tom, na koho člověk natrefí.

Jinak mail či telefon moc nedoporučuji - sama asistentka říkala, radši se přijeďte ukázat zbytečně, stejně po telefonu nemůžeme a velmi neradi něco radíme, natož odhadujeme ;). Zátka jako taková prý vůbec nemá na porod či neporod přímý a okamžitý vliv a sama o sobě není důvodem příjezdu. Říkala, že důvodem k příjezdu je:

• krvácení čirou krví (to je nutné přijet okamžitě)
  • prasklá plodová voda (v případě kultivačně prokázaného streptokoka opět nutno přijet okamžitě)
  • pravidelné kontrakce po pěti minutách
  • pokud není cítit miminko.

Jak říkala, některé maminky se tam otočí i 6× - 7× a o porod se nejedná :).

• Citovat
  • Upravit
2195
7.8.12 20:13

Femme: mě se nechutenstvím rozjel taky porod…ůbec sem neměla chut na jídlo atd…bylo mi zle motala se mi hlava a pod a druhý den to přišlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
7.8.12 20:13

Oni jsou na plané poplachy zvyklí, radši tam jeď zbytečně víckrát, nikdo se na tebe špatně tvářit nebude :).

• Citovat
  • Upravit
920
7.8.12 20:14

@Naima chm, tak ja nemam ani jedno z toho… :think: ale je mi fakt hrozne.. Nevim co delat…nechci plasit..a nechci ani vypadat jako nejaka trapka a histerka.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 20:15

@Luciet2 a jak jsi poznala ze ten porod zacal?? ja prave porad nevim jeslti ma prijit nejaka chvile kdy to bezpecne poznam.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
7.8.12 20:15

@Femme-F jak jsem psala, oni jsou na to zvyklí, ale pokud ti objektivně jinak nic není, tak bych ráno skočila za svou doktorkou/svým doktorem, ať to proberete a podívá se na tebe :).

• Citovat
  • Upravit
920
7.8.12 20:16

@Naima asi jeste zkusim pockat…myslis, ze kdyby uz se rozjizdel porod ze uz se to rozjede uplne nebo ze to jeste muze prestat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková