Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky, je tu někdo kdo se chystá rodit ve šternberku v srpnu?:)..
@marunka05 píše:
Ahojky holky, je tu někdo kdo se chystá rodit ve šternberku v srpnu?:)..
Ahojky, já se chystám, termín mám 19.8. ![]()
Ahoooooj:)…super:)..no já mám až 31.8..ale chystám se teda rodit driv:D..tak treba se potkáme:)
@marunka05 píše:
Ahoooooj:)…super:)..no já mám až 31.8..ale chystám se teda rodit driv:D..tak treba se potkáme:)
Už domlouváš prckovi ať přijde dřív?
a co čekáš holčičku nebo chlapečka?
@Wii píše:
Už domlouváš prckovi ať přijde dřív?a co čekáš holčičku nebo chlapečka?
čekáme chlapecka-Honzíka a ty?:).No jeste je brzy-je malinkej jeste:),ale tak za 14 dní začnu domlouvat..ale stejně je to na nem kdy a za jakych podmínek vyjde na svět:)
@marunka05 píše: čekáme chlapecka-Honzíka a ty?:).No jeste je brzy-je malinkej jeste:),ale tak za 14 dní začnu domlouvat..ale stejně je to na nem kdy a za jakych podmínek vyjde na svět:)
my taky chlapečka Dominika
My mu začali už domlouvat, ale jak píšeš záleží to na něm a podle doktorky to vypadá že zatím se mu chtít nebude ![]()
A ty jsi přímo ze Šternberka?
Nene, jsem z Bohuňovic a ty?:).Do porodky jeste nechodím, ale vcera jsem byla taky u dr. a nic se nedeje takze zatím to je v poradku:)
@marunka05 píše:
Nene, jsem z Bohuňovic a ty?:).Do porodky jeste nechodím, ale vcera jsem byla taky u dr. a nic se nedeje takze zatím to je v poradku:)
Jéé tak to jsi kousíček
Já z Dolan. Já byla ve středu poprvé na ozvách ještě příští týden bych měla k dr. a pak už prý do porodnice na kontrolu. ![]()
Neboj už brzy pujdeš
je to super, byla jsem tam pul hodiny a fakt jsem si to užívala ![]()
Neboj už brzy pujdeš
je to super, byla jsem tam pul hodiny a fakt jsem si to užívala ![]()
@Wii píše:
Neboj už brzy pujdešje to super, byla jsem tam pul hodiny a fakt jsem si to užívala
jj tesím se taky:)to se chodi kdy? po 36tt?
Já byla poprvé v 36tém - 35+3, takže myslím že tak nějak od toho ukončeného 35tého. Ty jsi teď kolik?
Já byla poprvé v 36tém - 35+3, takže myslím že tak nějak od toho ukončeného 35tého. Ty jsi teď kolik?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.