Brno Bohunice - MUDr. Huser

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
25.7.12 19:21

Cizí návštěvy na pokojích by mi vadily hodně. To mi přijde opravdu jako ptákovina na entou. Stejně v obou porodnicích budu doufat ve volný nadstandard a nebudu to muset snad muset „řešit“.
Ale jak jsem nad Obilňákem neuvažovala vůbec, tak teď už nad ním také uvažuji :).

• Citovat
  • Upravit
17925
25.7.12 19:30

@Naima -Já vím že je to prkotina ale to soukromí by mohli někteřé náštěvy trochu akceptovat. :oops:.
Ale je uplně jedno kde rodíš si myslím.
A kdy máš termín TP. ;) A už víš co to bude. ;).
Já bych zase nemohla být na nadstandartu mám ráda lidi nebo budoucí maminky co budou na pokojích nachvíli pohlídat mimíska když potřebuješ na wc ebo do sprchy.
V Bohunicích je dobré že některé pokoje mají i sprchy na pokojích a některé ne. A na Obi to má své proti že jsou na chodbách že musíš s pokoje a nechat mimíska na pokoji.Ale jde to rychle vubec nejsou obsazené.
Já bych ráda ještě jednou šla rodit ale zatím se nedaří. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
25.7.12 19:45

To máš super…to já už porod nidky!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
25.7.12 19:52

Tak můžeš jít rodit místo mě :). Ty návštěvy se mně zdají taky divný…při mým štěstí vyfásnu maminu s početnou rodinou a celej den tam bude někdo vysedávat :(. Je to fakt, že pak není žádný soukromí, máš kojit před cizíma lidma a třeba můžeš taky krvácet, tak je to asi dost nepříjemný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
25.7.12 20:02

@lulu11 -To máš taky pravdu a ještě tě dají na pokoj hned jak jsou náštěvy a jsi po porodu a chceš mít chvílu klid na odpočinek.
Mě to taky jako by vadí ale co naděláme že ano.
Klidně pujdu za tebe rodit kdyby to tak šlo já měla dobré porody a taky hodně rychlé. ;) :dance:
A co teda vím tak Bohunice poslední dobou mají plno i na monitory a posílají na Obilnák. @Luciet2 -Jak to že už nikdy rodit nechceš to co jsi si prožila ještě chvílu vyčkej máš malou krátce a časem budeš chtít aby nebyla jedináček. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
25.7.12 20:08

No to není pravda :) já myslela že umírám 3 dny… tn císař byl děsivej…a hlavně celé těhotenství už nidky!! 6 týdnů v nemocnici od 20tt nervy na dranc! a malá bude moje rozmazlená jediná holčička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
25.7.12 20:34

Luciet-To muselo pro tebe cele tehu silene jakej jsi mela starosti a strach o mimiska.
A poporodu to mudelo byt taky silrne ze jsi musrla byt na jip.
Moc ti fandim ze jsi byla moc statecna. Gratuluji moc k zivotu silu posilam.
A male taky gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.7.12 21:36

@Staninka30 Já jsem zase pro nadstandard, nesnáším kontakt s dalšími pacienty v nemocnici (znám to z předchozích hospitalizací s méně intimní záležitostí, než je porod) :lol:. Mne by žádná maminka na pokoji neocenila, protože bych s ní neměla zájem jakkoli komunikovat o sobě, o porodu a podobně. Takže pro mne nadstandard a soukromí značka ideál :lol:.

• Citovat
  • Upravit
17925
25.7.12 21:51

@Naima -Je jasné že kařdá jsme jiná. Hlavně aby taky ten pokoj byl aby jsi byla max spokojená, ono to není jednoduché už i finančně ale zda si to mužeš dovolit proč né. ;).
Alespon budeš pro své miminko více samostatnější jak když z nějakou maminou na jednom pokoji.
A kdy to teda očekáváš a co to bude jestly to není tajné. :nevim:.
Co teda vždy vím tak pokoje jsou vždy obsazené když jsem porodila malého byla na pokoji jeden den tak za mnou do pokoje přišla jedna sestra a ptala se mě zda nechci jít na standartní pokoj ale já řekla že né.
A na pokoji jsme byli jenom dvě maminky tak to bylo fajn. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.7.12 21:56

@Staninka30 Jak píšeš, ono opravdu každému vyhovuje něco jiného a všechno má svá pro a proti :). Když nadstandard volný nebude, tak nebude, je mi jasné, že je o něj zájem :).
Termín by měl být přelom září/říjen a pohlaví je překvapení :).

• Citovat
  • Upravit
17925
25.7.12 22:00

@Naima -Já mám jednoho kluka taky v druhé polovině roku. A to v listopadu.
Je to tak máš pravdu fakt někomu vyhovuje něco jiného každej nemuže mít vše. ;)
Ale budu ti fandit aby se ti to podařilo pokoj mít a když ti to vyhovuje proč né. ;).Já bych ho klidně brala taky ale samota my moc vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.7.12 22:07

Pokud chcete nadstandard, tak je lepší jít do Bohunic, tam jich je hafo a je velká šance, že bude volnej. Tak jsem uvažovala já. první dítě jsem rodila u Miloušů, byla jsem s porodem spokojená, ale šestinedělí mi vadilo hodně.

Proto jsem se rozhodla teď pro Bohunice a nelituju. Dr. Husera jsem zažila jen na rozikovém a nijak špatnou zkušenost s ním nemám, ale u mě nebylo co řešit teda, nebylo moc možností co dělat, takže se spíš čekalo, co těhotenství.

Takhle jsem si na pokoj vzala mamku, bydlela tam prostě se mnou a pomáhala mi s malým. Protože mi bylo jasný, že to asi hned tak nepůjde. Po prvním porodu jsem měla motáky, teď taky a tím pádem mi mamka fakt bodla. Jinak bych malýho nmohla mít u sebe. První den jsem byla ráda, že se doplazím na záchod.

Takže já jsem tam byla spokojená maximálně, chovali se ke mě naprosto skvěle, jedinej kdo mi moc nevyhovoval byla pediatra, už nevím jméno myslím Václavíčková nebo tak. Její styl komunikace byl dost hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
25.7.12 22:25

@suvik -Taky jsem zažila děckou sestru ta mě splula že malej má dudlík místo koboučku a co jsem měla dělat když nechtěl prso a plakal jak o život a zkoušela vše a steně ho nechtěl prso a z toho jsem byla hodně uplakaná a stále byla hodně prudká děcká sestra furt malému dávala prso do pusinky a steně nic ani z kloboučky :oops:.
Prej i nadala jedné mamince ale to už nebylo za mě že si nemáme pořizovat děti kyž se neumíme o ně postarat to řekla jiné mamince co měla teprve po porodu :oops:.
Hlavní je že už je vše v pořádku a vše si zvládla a maminka ti pomohla.
Ono jich tam moc není v Bohunicích myslím si že jenom tři nebo čtyři pokoje podle mě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.7.12 22:42

No píšou, že jich mají šest, tak proti Miloušům to je hodně, tak býval jeden a ten už prý není. Resp. jsem neslyšela, že by se na někoho nedostalo s tím nadstandardem, samo se může taky stát. Jsou tam i dvoulůžáky, což už je taky snesitelnější jak trojlůžák, ale to už asi není na tvém výběru, kam tě dají. Jinak je tam hezký prostředí, na mě to docela působilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
26.7.12 06:34
@suvik píše:
Pokud chcete nadstandard, tak je lepší jít do Bohunic, tam jich je hafo a je velká šance, že bude volnej. Tak jsem uvažovala já. první dítě jsem rodila u Miloušů, byla jsem s porodem spokojená, ale šestinedělí mi vadilo hodně.

Proto jsem se rozhodla teď pro Bohunice a nelituju. Dr. Husera jsem zažila jen na rozikovém a nijak špatnou zkušenost s ním nemám, ale u mě nebylo co řešit teda, nebylo moc možností co dělat, takže se spíš čekalo, co těhotenství.

Takhle jsem si na pokoj vzala mamku, bydlela tam prostě se mnou a pomáhala mi s malým. Protože mi bylo jasný, že to asi hned tak nepůjde. Po prvním porodu jsem měla motáky, teď taky a tím pádem mi mamka fakt bodla. Jinak bych malýho nmohla mít u sebe. První den jsem byla ráda, že se doplazím na záchod.

Takže já jsem tam byla spokojená maximálně, chovali se ke mě naprosto skvěle, jedinej kdo mi moc nevyhovoval byla pediatra, už nevím jméno myslím Václavíčková nebo tak. Její styl komunikace byl dost hrozný.

Prosím tě, kterou tu pediatru myslíš, já jsem byla na větvi z takové paní před důchodem, obarvená na tmavo. Byla dost nekompromisní a taky mi nesedla. Právě si vůbec nemůžu vybavit její jméno, nebyla to ona? Ď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková