Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, snad nekřísím diskuzi o Obilňáku jen kvůli sobě a bude to zajímat víc holek… Jaké jsou aktuální dojmy z Obilního trhu? Budu vděčná za každou připomínku a postřeh z poslední doby. Díky moc.
Klára, Janek 5, Makula 2 a 10 měs, Třeťátko 33tt
Kamaradka tam rodila cca pred 2roky a rikala ze dobry.Ale nechali ji tam kus placenty tak nechapu jak si to vynachvaluje.
![]()
Naposledy jsem cetla docela hnusnej clanek o obilnaku.
Já rodila na obilňáku před 6 měsíci a maximální spokojenost. Vždy poradili a to i v noci a ještě se smáli. Mám na to tam krásný vzpomínky, že bych to prožila celý znovu a to hned, včetně porodu ![]()
Ahoj,
tak já si myslim, ze vse pri starym, porodní sály a asistentky fajn, šestinedělí hnus. Tam se nic nezmenilo. Nejlépe je dostat se na nadstandard.
Ahoj Hanah, jak se mas?
tak já jsem tam rodila je to cca 3 měsíce. Porod dobrý, pokoje na porodním parádní (sprcha i WC k dispozici na každém pokoji) - lepší jak v Bohunicích, kde jsou 3 sprchy pro všechny rodičky.
Po porodu jsem se dostala na pokoj někde vedle porodních sálů, je to na patře kde je asistovaná reprodukce. Měli na šestinedělí narváno a tak tento pokoj byla taková nouzovka, ale paráda. Byly jsme na pokoji 3 maminky, hned naproti pokoje přes chodbu byl záchod a sprcha, takže jsme věděly, kdy je volno a kdy obsazeno. Užívaly jsme to vlastně jen my. Na celém patře nikdo jinak nebyl. Trochu blbý bylo, že když člověk potřeboval poradit, musely jsme s mimčama jezdit výtahem na šestinedělí za sestřičkama. Ale to bylo v pohodě - člověk je aspoň rád, že se trochu prošel. Takže já si nemůžu ztěžovat a šla bych tam hned zas. Jsem ráda, že jsem se dostala z kapacitních důvodů do toho dolního pokoje.
Ahoj super super 3krat super nadherny porod (bez šití). Ležela jsem stejně jako Pett na AR pod šestinedělím. Takže sprcha pro 3 mamky. Je to už pár měíců a já na porod + tech par dni po denně vzpomínám. Holčina na pokoji mela problem s kojením, dost jí pomohly - věřím, že nebýt sester, dnes nekojí.
jo pett jediná co bylo na te AR že jsme tam byly uplne samy a chvilama nam priso že by tam klidne mohl nekdo primo z venku prijit. Nebyly tam žádne dveře ani nic (na 6n jsou dvere ktere i na noc uzamykaji) Toto tam nebylo dořešený ale me to bylo jedno, hlavne že jsem se mohla hodiny sprchovat.