Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
máte některá zkušenosti s Brnem Veveřím a s dokotrem Francem?
Ahojik holky tak až teď vás čtu, já byla u France 24.6. a zítra jdu na překontrolu jelikož mám placentu ve předu a dr. si nebral servítky a řekl mi, že jsem celkově silnější, tak proto je to špatně vidět
… jinak se snažte ptát vy, jinak tento dr. moc nenamluví, ale jinak spokojená, je takový v pohodě. No uvidíte sami, řekla bych, že to mohlo být horší, měla jsem to i s dvd, tak jsem tam strávila 16 min.
, snažil se mi říct, kde co je a i camprdlík tam byl. Hodně štěstí.
Jééé, díky za odpověď. jsem zvědavá co se tam dozvíme, ale snad bude všechno tak jak má ![]()
A to jsi byla na kterém utz, myslím v kterém týdnu? A to dvd se asi platilo, že? Jaká byla cena, prosím tě?
Těhulky hlásím, že p. Franc dnes úžasnej, měl super náladu, tady nám udělal super fotku
. Doporučuji celou dobu než příjdete na řadu chodit, nesedat, já byla pochválena, že jsem chodila, jelikož přede mnou asi 4 holčiny musely povinně se jít procházet a ta jedna už tam chodila 3 hodiny, jinak mimča budou špatně natočená a nemusí být vidět. Přeji vám úspěšné KO a dejte vědět. ![]()
A za fotku jsi něco platila nebo ne? Já jen, jestli to mám hlásit předem nebo tak. Ve 12.týdnu jsem byla na Kolišti u dr. Parála a ten mi na památku dal tři fotečky a nic jsem neplatila ![]()
@Gras já si řekla o jednu a nic jsem neplatila, včera, že to byl UTZ navíc kontrolní tak 50,– Kč
. Hlavně si doktorovi řekni. ![]()