Brufen ve třetím trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
127
11.9.15 14:06

Brufen ve třetím trimestru

Ahoj holky, jsem ve 28. týdnu a hodně po celé těhotenství trpím bolestmi hlavy… Od doby, co mi doktor předepsal magnesium, tak se to hodně zlepšilo, ale dneska v noci jsem trpěla tak šílenou bolestí, že jsem tou hlavou nemohla ani pohnout, tak jsem si pak z úplného zoufalství vzala jeden brufen… Vím, že by se to ve třetím trimestru nemělo… :( Proto se ptám, myslíte, že ten jeden jediný prášek může mít nějaký vliv? Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27594
11.9.15 14:07

@zusaf žádný neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.9.15 14:14

Jednorázově se nejspíš nic nestalo, ale do porodu ještě daleko a jestli takhle na ty bolesti trpíš, najdi si něco jiného…
Taky si najdi, co ibuprofen v 3. trimestru může způsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
11.9.15 14:16

Teoreticky nemusi, ale uz to nedelej… Brufen je latka, ktera ma vliv na uzavirani duceje u miminka, i kdyz by ho asi muselo byt vic jak jedna tabletka.
Ja jsem si na bolest brala dva paraleny, jeden nezabral, dva trochu jo.
Pokud by se takova silena bolest opakovala, radeji jed na pohotovost, nebo volej sanitku, muze to byt i doprovodny priznak nejake horsi komplikace, treba eklampsie, radeji zbytecne plasit nez aby se stalo neco vazneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.9.15 14:30

Z jednoho snad ne, halvně jsi na začátku 3: trimestru..ale příště už to neber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
11.9.15 14:53

Z jedne se Nic nestane muselo by to byt opravdu vetsi mnozstvi. Ale podruhe bych to neriskovala. Radeji paralen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.9.15 15:35

Mně v porodnici řekli, že si ho můžu vzít. Nejrizikovejsi je až poslední měsíc.

• Citovat
  • Upravit
3097
11.9.15 15:37

Brufen nikdy, ani mimo těhu, největší svinstvo. Pokud máš takový šílený stavy, chce to spíš řešit s dr. Jaký máš tlak? Mohlo by se taky jednat o počínající preeklampsi ato není sranda. A příště raději paralen, ten jediný je neškodný po čas celého těhu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
11.9.15 15:45

Místo brufenu mi byl ve 2. a 3. trimestru doporučen novalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
11.9.15 15:48

Já bych brufen nebrala (lépe řečeno neberu ani netěhotná)… raději paralen nebo panadol ale opatrně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
11.9.15 16:03

Vim primo od dr, ze jeden prasek brufenu neudela nic. Taky trpim na bolesti hlavy a jim na to paralen, teda ted v tehu.Sice nic extra, ale zmirni to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.9.15 21:31

Není to tak dávno co jsem byla těhu.. Taky jsem měla problémy s bolestí hlavy a taky vysokou horečku. BRUFEN NE!!! Raději paralen Ale opatrně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca08
11.9.15 21:39

Nedavno sem mela zanet zvukovodu. Doktor mi predpsal Brufen a lekarnice taky rikala, ze od druheho trimestru se muze. Ja ho teda nebrala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky