Brzké příznaky

34
14.6.21 23:02

Brzké příznaky

Zdravím, chtěla bych se zeptat. Snažíme se o miminko. Těhotenský test si kohu udělqt nejsříve za 4 dny. Ale chtěla jsem se zeptat, zda tyto příznaky nasvědčují těhotwnství nebo to bude něco jiného. Nafouklé břicho hlavne níž, bolest žaludku, tlačení, pálení žáhy, během dne několikrát se dostaví nevolnost, velká únava, změny nálad. Jestli očekávat nebo spíš ne. Mockrát děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
14.6.21 23:14

Tak očekávat můžeš. Za mě je na priznaky brzo. Mužeš se moc pozorovat a stejne tak to může byt PMS nebo těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
14.6.21 23:21

Já bych nic nevylučovala zatím, první příznaky (nebo spíš příznak) jsem také měla už asi 4 dny před očekávanou ms. Měla jsem takovou divnou kovovou chuť v puse, ani jsem nevěděla, že to je příznak těhotenství, začala jsem po tom pátrat až když už jsem věděla, že jsem těhotná a ta kovová pachuť v puse se pořád zhoršovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
14.6.21 23:23

No na nějaký příznaky je fakt ještě brzy, to si klidně můžeš i vsugerovat. Ale taky se klidně podle toho muze dostavit MS.. Přestaň se pozorovat a až nedorazí MS tak se testuj a prosímte z ranní moci. :wink: 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
14.6.21 23:39

Já měla příznaky stejné jako když mám dostat MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
14.6.21 23:54

50 na 50. Ja jsem neměla priznaky absolutně žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlobivá_matka
15.6.21 03:31

Popisuješ normální příznaky pms. Já jsem první příznaky cítila až tak ve 2.měsíci, to mi bylo blbě od žaludku a v obchodě s potravinami se mi zvedal kufr. Pak až pohyby.

• Citovat
  • Upravit
277
15.6.21 05:45

Ahoj holky… Nic není nemožný 🙈 🙈 🙈
Já 36 let, 2 děti. 1× potrat (plod se přestal vyvíjet) pak ca in situ děložního čípku, a po operaci letos v lednu jsme se pokoušeli o mimi, nevyšlo to a pak už jsem si to rozmyslela a třetí dítě nechtěla. Malá jde v září do školky, našla jsem si práci snů… ALE… manžel dítě chce, nebo jak se mu to hodí, podle situace… A 31.5.jsme spolu něco popily…a on mi to udělal schválně.. 🙈
4.-5.6. jsem malinko spinila… Od té doby pravidelně každé ráno průjem, hned jsem věděla že to tam je… 4 dny už jsem k. O. Celý den, unavená, ráno a večer ucpaný nos… A od 9.6.je mi zle i po jídle, většinou odpo a večer… Žaludek na vodě 🤮 11.6. Dobře viditelný duch na testu… Je to vůbec možný… Jako 11 dní po styku a už příznaky jako ve 2 měsíci… Pane bože, hlavně ať to nejsou dvojčata 😂 🤣 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.6.21 06:51

@Monule123 kdyby to bylo od těhotenství uz by to ukázal test. To co popisujes je obyc pms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
15.6.21 06:57

Tak to je přesně 50:50, může to být těhotenstvím nebo hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
15.6.21 07:31

Me spousta veci smrdelo a mela sem sny. Vzdy pred

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
15.6.21 07:38

Já jsem pokaždé těhotensví poznala dříve, než byl vůbec pozitivní test. Okamžitě nevolnosti, naběhlá prsa, zvláštní únava, divný pocit v žaludku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
15.6.21 07:40

Podotýkám, že u druhého těhotenství už jsem to rozeznala bezpečně, ty nevolnosti se nedají s ničím splést. Těhotná jsem mohla být cca 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
15.6.21 07:46

Každý měsíc několik let jsem měla spolehlivé příznaky těhotenství (pokaždé jiné)…až když jsem byla opravdu těhotná, neměla jsem ze začátku nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
15.6.21 08:00

@Bobby ja pokaude kdyz sem byla tehotna tak se mi zdal sen o jedne osobe z mého života. To pak vim ze sem nebo brzo budu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí