Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, přesně jak píšou ostatní…taky mám každý měsíc všechny příznaky těhotenství a těhotná nejsem
takže to ti teď nikdo nepoví, nezbývá ti nic jiného než počkat a pak udělat test
hodně štěstí ![]()
Ahoj, já jsem 6+ a teprve, potvrzené to mám.:) příznaky bolest prsou, nafouklá já celá i ty prsa… hlad..nevolnost, únava… neustálé močení.. je to mé třetí takže jsem si jistá… ale před Ms bych si nikdy test nedělala. Udělala jsem to jednou, ale nic. Protože před ms se pozitivní test objevuje rád, stalo se mi to..držím pěsti
@Monule123 mám dvě děti a obě na první pokus
Příznaky u obou od 2tydne od početí. Bolest podbřišku, prsa bolest a pálení a takové pnutí, pálela mě žáha. Držím palce
Poznala jsem to na sobě, protože před menstruaci takové nemám. To jen se cpu
řvu a prudim
![]()
@Monule123 píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat. Snažíme se o miminko. Těhotenský test si kohu udělqt nejsříve za 4 dny. Ale chtěla jsem se zeptat, zda tyto příznaky nasvědčují těhotwnství nebo to bude něco jiného. Nafouklé břicho hlavne níž, bolest žaludku, tlačení, pálení žáhy, během dne několikrát se dostaví nevolnost, velká únava, změny nálad. Jestli očekávat nebo spíš ne. Mockrát děkuji.
Ja jsem to takhle mela v cervenci, mela jsem tech priznaku jeste vic, byli jsme si s manzelem temer jisti, ze se to muselo podarit, ale i tak jsem to dneska s jednodennim zpozdenim dostala
zkus se k tomu neupinat, aby pak to pripadne zklamani nebylo zbytecne vetsi jako u me
moc drzim pesti, aby ti to vyslo ![]()
Mě bolelo ještě pár dní před termínem očekávané MS břicho, byla jsem unavená víc než normálně (odpoledne jsem únavou několikrát usnula, což se mi normálně nestává). MS se už pak nedostavila. Ale příznaky jako bolest prsou, nevolnost atd. to se přidalo až déle…