Brzy nebo mimodelozni?

12
5.5.23 01:24

Brzy nebo mimodelozni?

Ahoj holky. Mam na Vas prosbu. 15.4 byl pohlavni styk, nejspis v dobe ovulace (nevim jiste, mam nepravidelnou MS), 30.4 jsem si udelala nekolik testu a byly pozitivni. Vcera 4.5 jsem byla na gynde a doktor na ultrazvuku nic nevidel. Rikal, ze na 90% je jeste brzo, ze deloha je maximalne pripravena, prosakla a vse ale je brzy. V utery jdu znovi na kontrolu. Jen me upozornil, ze kdybych krvacela at okamzite jedu smer nemocnice-mimodelozni. Uplne me to vykolejilo a vystresovalo. No a dotaz zni. Kdy myslite, ze nejpozdeji (datumove) by melo byt na ultrazvuku neco videt? A mel to nekdo z Vas podobne? Dekuji predem😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
5.5.23 06:04

Přikláněla bych se k tomu, že je ještě hodně brzy. Já jsem šla na gyndu u prvního těhotenství 10 dní od pozitivního testu a byl vidět jen váček. Mimoděložním bych se asi zbytečně nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36262
5.5.23 07:49

Ano, byla si tam brzo. Stačilo jít až tři týdny po pozitivním testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.5.23 08:04

@JancaS84 Dekuju😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.5.23 08:05

@RenataS88 v Utery to bude nejak tak-10 den po pozitivni testu, tak snad na tom budu podobne jako ty. Uplne me to vykolejilo no🤦🏽‍♀️ Rikal, ze na 90% to bude ok, ale ze na pripadni rizika me musi upozornit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.23 08:08
@RenataS88 píše:
Přikláněla bych se k tomu, že je ještě hodně brzy. Já jsem šla na gyndu u prvního těhotenství 10 dní od pozitivního testu a byl vidět jen váček. Mimoděložním bych se asi zbytečně nestresovala.

To myslis dutinku? Blbne mi jiz v 50l. menses, vynechava ale byva mi blbe jako kdyz ma prijit. A picha me pak tu vyvolavacku Ms.. Gyndar pry.. dutinka, kdyz jsem tam zezelenala a malem sebou sekla..to proboha nechci. Tak mi rekl, te se to stava casto, ale ze pry vevnitr nebyva uz jadro, takze nastesti o nicem..udelali tehu testy a samozrejme negativni..takze dutinka neni zaruka prosprujiciho tehotenstvi.

• Citovat
  • Upravit
5936
5.5.23 08:09
@andulka1234 píše:
@RenataS88 v Utery to bude nejak tak-10 den po pozitivni testu, tak snad na tom budu podobne jako ty. Uplne me to vykolejilo no🤦🏽‍♀️ Rikal, ze na 90% to bude ok, ale ze na pripadni rizika me musi upozornit

Kdyby jsi tam šla později tak si tohle ušetříš, nechápu proč tam běháš tak brzo.Ani mimoděložní se tak brzy nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.5.23 08:11

@mamule42 Protoze jsem brala hormony a potrebovala jsem vedet jak je mam brat dal po tom pozitivnim testu, abych nejak neublizila sobe nebo pripadnemu embriu a navic me takhle objednala sestra. Volala jsem ji, ze byl pozitivni test, zeptala se kdy a podle toho me objednala🤷🏼‍♀️ 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
5.5.23 08:33
@Anonymní píše:
To myslis dutinku? Blbne mi jiz v 50l. menses, vynechava ale byva mi blbe jako kdyz ma prijit. A picha me pak tu vyvolavacku Ms.. Gyndar pry.. dutinka, kdyz jsem tam zezelenala a malem sebou sekla..to proboha nechci. Tak mi rekl, te se to stava casto, ale ze pry vevnitr nebyva uz jadro, takze nastesti o nicem..udelali tehu testy a samozrejme negativni..takze dutinka neni zaruka prosprujiciho tehotenstvi.

Já ale netvrdím, že váček je záruka prosperujícího těhotenství. Alespoň se ale dalo vyloučit mimoděložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.5.23 08:42

Opravdu může být ještě brzy…ale na začátku je to opravdu hop nebo trop, ale věřím že to dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.5.23 08:43

@Perníček22 Dekuju za podporu:smiling_face_with3_hearts: S prvnim jsem prisla a uz byl videt gestacni vacek, tak je tohle pro me zase poprve😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
5.5.23 09:12

Já měla to samé :)

Pozitivní test jsem měla až 36 DC (34 ještě negat), na kontrolu jsem sla v 6 týdnu ale měla jsem jen zvětšenou sliznici. Doktorka mě taky upozornila na možné mimodelozni (dala mi pro jistotu zadanku), vzala HCG a za týden kontrola. HCG 690 (takže začátek těhotenství) a další týden už byla vidět dutinka :) mám jen o 2 týdny mladší těhotenství protože mám delší cyklus

Určitě to bude v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.5.23 13:30

@Mishell498 Super, moc dekuju za uklidneni a zkusenost😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...