Bubble tea - nejlepší příchuť?

16969
3.12.14 22:00

Bubble tea - nejlepší příchuť?

Ahoj,

chci se zeptat která příchuť Vám nejvíce chutná? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2212
3.12.14 22:02

Mě nejvíc chutnají ty kuličky tapioky ty černé, gumové (nevím jak se to přesně jmenuje) a k tomu bílý čaj… Jen nevím jak to vyrobit doma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.12.14 22:02

Žádná… nejradši mám kombinaci černý čaj + mlíko + tapioka (ty černý kuličky). Jenom škoda, že si u nás zatím člověk namůže určit, jak moc to chce sladký.

• Citovat
  • Upravit
16969
3.12.14 22:03

@CokeLady Teď to strašně frčí v Praze a já to neznám a dostala jsem jako tip na Vánoce - je teď akce na Slevomatu, pro švagrovou, ale vůbec nevím jakou příchuť ji koupit. Tak se chci zeptat těch co to znají :lol: at nekoupím nějakou, která není moc dobrá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.12.14 22:03

Melounový a tropical kuličky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.12.14 22:06

Mně to nechutná vůbec. :( @CokeLady Mně to právě i doost chemicky chutnalo, ale bylo mi tu už řečeno, že to byl fake (Palladium dole), že to tak být nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.12.14 22:15

@CokeLady správně to má být studený čaj (nejčastěji černý), podle chuti oslazený medovým sirupem, smíchaný se smetanou (mlíkem) a v tom kuličky tapioky obalený v medovým sirupu. Takže nic chemickýho. Ty ochucující sirupy už jsou na tom asi o dost hůř. Navíc u nás ti nedávají možnost si to osladit podle své chuti :cert:

• Citovat
  • Upravit
1196
3.12.14 22:16

Musela jsem si to najít, abych věděla o co jde :mrgreen:…podle popisu to má být dobré a téměř zdraví prospěšné
 http://bubbleteashi.cz/…bble-tea.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
3.12.14 22:16

Ja mela v Letnanech a byl to hnus. Hlavne ty kulicky. Po tech jsem mela pachut v puse jeste hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
3.12.14 22:17

Tak ja mela TapiTea sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.12.14 22:24

Nevím co jsem měla za příchut, ale bylo to docela dobrý, ale drahý :?
Kup podle toho co má ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
3.12.14 22:26

Měla jsem a vůbec mi to nechutná :mrgreen: zato pubertální dcera na tom ujíždí…ale už spí, abych se zeptala jaká příchut ji okouzlila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.12.14 22:26

Mě to nechutná vůbec :P ochutnala jsem od dcery, neb je to děsně hustej nápoj. Přišlo mi to celé umělé i ty kuličky :P Asi záleží, kde si to člověk nechá namíchat :lol: Chtěla bych vidět složení těch čajů např. v nákupních centrech, kde na to mládežníci stojí fronty :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
3.12.14 23:40

Bílá broskev nebo mango a tapiokové kuličky mňam.  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.12.14 05:32

@chs.jasmin Nepijeme to moc, ale mně chutnají liči kuličky. Dcera to miluje, když náhodou jdeme kolem, kupuju jí ty kuličky samotné (dle jejího výběru) a dávám to doma do ledového čaje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák