Šaty na ples, mám sto kilo

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
446
3.12.14 20:08

jaké šaty??

Maminky jdu si pro radu.. :( jdeme v unoru na dva plesy.. A nechci delat manzelovi ostudu.. :(.. :D chci si poridit nejake pekne saty.. ALE mam sto kilo a postavu hrusky.. Tudiz pasdocela v poho ale boky, zadek, bricho.. :( a ty stehna no.. Zacala jsem se nyni zdrave stravovat a cvicit.. Ale za 2 mesice nedam dolu 20 kilo.. Takze bych chtela poradit jake zvolit saty.. Velikost mam 44.. Diiky na typy.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.12.14 20:11

@telezska Ačkový střih.. nebo vršek korzet, spodek „nadýchaný“.. tam to schováš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
3.12.14 20:13

Mam podezreni ze se 100kg korzet neni dobry napad, hlavne vzhledem k mackani tuku na zadech :nevim: ja bych doporucila nejake retro ackove saty, treba i s bolerkem pokud mas vetsi paze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16082
3.12.14 20:14

Princesový střih, velký výstřih a výrazný šperk do dekoltu, abys odlákala pozornost od spodku. Hezké jsou šaty, kde nahoře je světlá nebo pestrá lesklá látka, ale od pasu dolů matná jednobarevná tmavá, prostě oči aby hltaly vršek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
3.12.14 20:18

Korzet na 99% ne. 100 kilo nebudou hezké paže. Já mít takovýhle problém, tak jdu do salonu/půjčovny a tam vyzkouším víc druhů. Mají tam velká zrcadla, uvidíš se z boku, ze zadu…atd. no a pak bych si tam šaty buď půjčila, nebo zajela já nevím do polska :nevim: protože kvůli dvěma plesům bych nechtěla dát za ŠATY TŘEBA 10 TISÍC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.12.14 20:18

@telezska
Proboha hlavně ne korzety, a načančané nabírané princeznovské sukně… :roll:
Vol jednoduchost, něco jako tohle a dolaď šperkem.
Záleží taky na druhu plesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
3.12.14 20:19

Ahoj, pujcila bych si plesove saty s bohatou dlouhou sukni. Zalezi jaka mas prsa, ale spis to bude chtit u vrsku raminka nez korzet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.12.14 20:22

Urcite zvol velike doplnky. Velke psanicko velke sperky budes vypadat opticky mensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.12.14 20:22

Zajdi do půjčovny a něco si tam zkus, vem s sebou někoho a až si vybereš, tak si je pujč na tu dobu ;) Jestli chceš hubnout, tak nemá cenu kupovat si šaty na dva plesy, když ti stejně budou velké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
3.12.14 20:24

To je super varianta co poslala @anairda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.12.14 20:25

@anairda
ty vypadají dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
3.12.14 20:26
@M2015 píše:
To je super varianta co poslala @anairda

jo té paní to sluší, ale stejně bych se toho striktně nedržela. Zakladatelka v nich může vypadat blbě, lepší zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.12.14 20:34

Určitě je lepší vyzkoušet přímo na sobě, jak píše @Blackova.K .
Hlavně ale si neříkej nic o nějaké ostudě manželovi. :roll: I stokilová, když se pěkně vkusně obleče vypadá mnohdy líp než kdejaká padesátikilová, dlouhonohá blondýna 90-60-90, která si vezme korzet a šlehačkovou sukni. :roll: To je vrchol nevkusu - tedy podle mě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.12.14 20:38
@Blackova.K píše:
Korzet na 99% ne. 100 kilo nebudou hezké paže. Já mít takovýhle problém, tak jdu do salonu/půjčovny a tam vyzkouším víc druhů. Mají tam velká zrcadla, uvidíš se z boku, ze zadu…atd. no a pak bych si tam šaty buď půjčila, nebo zajela já nevím do polska :nevim: protože kvůli dvěma plesům bych nechtěla dát za ŠATY TŘEBA 10 TISÍC.

Přesně tak! Já osobně bych tedy spíš zapřemýšlela o splývavých kalhotech a delší halence, ale jestli trváš na šatech tak určitě zkusit v půjčovně a pak vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
3.12.14 20:40

@Meluzinecka
jj dobře sednoucí vykrojené bolerko dělá divy u větších velikostí.. úplně obyčejné rovné dlouhé šaty změní k nepoznání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák