Šaty na ples, mám sto kilo

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2940
3.12.14 20:41
@anairda píše:
Určitě je lepší vyzkoušet přímo na sobě, jak píše @Blackova.K .
Hlavně ale si neříkej nic o nějaké ostudě manželovi. :roll: I stokilová, když se pěkně vkusně obleče vypadá mnohdy líp než kdejaká padesátikilová, dlouhonohá blondýna 90-60-90, která si vezme korzet a šlehačkovou sukni. :roll: To je vrchol nevkusu - tedy podle mě. :)

souhlasím, tzv „dokonalá postava“ nic neznamená. Prostě záleží na oblečení, ne na postavě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
3.12.14 20:43

Ja bych se vydala nekam zkouset, protoze treba ja mam stejnou( a nekde i vetsi) velikost a pritom vic jak o 25 kilo mene… Takze by me stoprocentne sedelo neco uplne jineho.
V satech z obrazku bych vypadala jako de…l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.14 20:50

Váhově jsem na tom stejně, postavou asi taky. Na plesy nosím kalhoty a elegantní, ale moderní tuniky. Ale žádná vrcholná událost pro smetánku to není. Prostě takový tancovačky spíš, ale na vstupence je napsáno ples :)

• Citovat
  • Upravit
11689
3.12.14 20:54

http://www.modnipeklo.cz/…eda-na-ples/

článek :) Hlavně ne korzet, šlehačku atd… žádný lesklý materiál, levný satén a tak… Nejlépe zavinovací střich, něco antického, nebo sukně do A s důrazem v pase, výstřih do V.

No šaty z půjčovny, do těch bych nešla, nevím jaká je kde nabídka ale u nás jsou to jen samé šlehačky, korzety a levný satén :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.12.14 20:57

No ja mam miry prsa- pas- boky 126-94-121… :D… Plesy to jsou na vesnici.. Ale chodi tam vsichni vetsinou v satech.. Tak nechci jit v kalhotech.. takze nechci nic draheho z pujcovny.. Radeji si nejake koupim.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.12.14 20:59

Příklad jak to může dopadnout hrozně a nebo dobře :) Fakt záleží na výběru střihu a materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.12.14 21:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.12.14 21:08
@telezska píše:
No ja mam miry prsa- pas- boky 126-94-121… :D… Plesy to jsou na vesnici.. Ale chodi tam vsichni vetsinou v satech.. Tak nechci jit v kalhotech.. takze nechci nic draheho z pujcovny.. Radeji si nejake koupim.. :)

kdyź budeš objednávat tak doporučuji bonprix. Konkrétně tyhle ti budou slušet :) http://www.bonprix.cz/…ty-89694242/?…
K tomu výraznou červenou rťenku a jsi kočka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.12.14 21:12
@Weru píše:
A co tyhle?http://www.lindex.com/…%A9-kimono-/?…

Pecka! Jsou krásný. Ty z Bonprixu jsou hezký, ale přijde mi, že se na ples nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.12.14 21:14
@terien píše:
Pecka! Jsou krásný. Ty z Bonprixu jsou hezký, ale přijde mi, že se na ples nehodí.

Me taky zaujaly tyhle, prave. Kdyz se k tomu vezmou pekny boty, doplni psanickem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
3.12.14 21:22

@telezska Já mám obdobnou postavu a řeším to spíš sukní a topem s výstřihem nahoře, já většinou tedy v černé barvě. Mívala jsem takovou Ačkovou pevnou dlouhou sukni (černou s černou výšivkou) a k tomu buď klidně obtáhlý top s výstřihem nebo odhalenými rameny (takové to stažené ala Carmen) nebo při zrovna větším bříšku něco decentně nařaseného přes břicho, ale ne zas volného. Černá s černou dohromady splynula a nebylo vidět, že to nejsou šaty. Cítila jsem se pohodlněji a neřešila, že šaty jsou těsné přes prsa a zároveň nesedí na břiše, případně je blbá délka. Volila pak extravagantnější šperky (hlavně výrazné dloué náušnice), případně kvalitní BOA, ikdyž nevím, jestli je to ještě do společnosti přípustné. Teď si do společnosti beru indické sárí, přizpůsobí se každé postavě, neřeším kila. Mám krásné stříbrem vyšívané (i jsem se v něm vdávala). A lidi jsou z toho paf.

• Citovat
  • Upravit
3347
3.12.14 21:25

Na módu moc nejsem ale tyhle mě přivezla má vysoce moderní ségra a skryli vše. A to já šaty nerada ale tyhle se mi i líbili. Na ramínku nic moc a nejsou vyžehlené! Holky ti poradí třeba by ti takovej styl taky šel. Mám teda o 25míň než ty ale velikost dost podobnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
3.12.14 21:30

Doufám že mě tady teď někdo nesetře že jsou hrozný a že by si je nevzal. Páč já si fakt připadala po dlouhý době hezká. :mrgreen: měla jsem k tomu výrazný korále, náramek, boty náušnice a psaní. Vše červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
3.12.14 21:32

Ale třeba tyhle šaty bych si klidně vzala. Zvlášť nad těma prvníma myslím budou slintat všichni chlapi. 100 kilo lepší než 50!

• Citovat
  • Upravit
3347
3.12.14 21:34

A kolik je zakladatelce? To je taky podstatné dost podle mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák