Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Promin, jinak dobry vztah??Mit dite ci nemit, to je naprosto zasadni otazka.
Mozna zmeni nazor/on/ale mozna ne.
Pokud ví, že bez ditete s ním být nemuze, at vezme nohy na ramena.
a bud chlap zmeni pote nazor nebo taky ne ![]()
Anebo chce jen jeho a je ochotna risknout, že bude mit jen jeho.
Doufat, ze se zmeni a bude touzit po diteti az za par let?
Tam je klicove to slovo, ze se zmeni.
Mozna on doufa, ze ona se zmeni a dite proste vzda ![]()
Jo a jednou jsem si dělala srandu, že přijedu k nim s naším malým na celou sobotu o prázdninách, abych ho ukázala kamarádky mamce a ségře, protože se známe všechny, a že ho tam příteli nechám a zajdeme si někam na kafe a reakce hrozná, že v žádným případě, že žádný děcko hlídat nebude, že at s tím nepočítám atd. přitom je snad jasný, že bych mu ho tam nenechala, že to byl vtip.
Tak jí snad ale musel říct, jestli je chce nebo nechce..do budoucna
@Magdalenalenka jako mají pěkný vztah. On jí rád má, rád jí překvapí dárkem, ten i pěkně zabalí, aby měla překvapení, prostě si s tím dá záležet. To třeba já neznám. Na Valentýna jí dá marcipánový dort do tvaru srdce (taky neznám), jede na výlet, doveze jí perníkový srdce. Kamarádka má i pěkný vztah s jeho sestrou, hodně tam jezdí. Mají psa, chodí ho venčit. Jako ten vztah je jinak pěkný, tohle je ovšem ten problém.
@SlecnaSally podle mě se ho bojí natvrdo zeptat. Ona před ním mluví jakože jednou až budeme mít děti, on se nevyjadřuje, jen řekne, že teď ne, ale s tím už si vystačí dva roky.
@Anonymní píše:
@Magdalenalenka jako mají pěkný vztah. On jí rád má, rád jí překvapí dárkem, ten i pěkně zabalí, aby měla překvapení, prostě si s tím dá záležet. To třeba já neznám. Na Valentýna jí dá marcipánový dort do tvaru srdce (taky neznám), jede na výlet, doveze jí perníkový srdce. Kamarádka má i pěkný vztah s jeho sestrou, hodně tam jezdí. Mají psa, chodí ho venčit. Jako ten vztah je jinak pěkný, tohle je ovšem ten problém.
Vyměnila bys tyhle darečky za dítě?On moc dobře ví,proč to pro ni dělá..
@Anonymní píše:
@SlecnaSally podle mě se ho bojí natvrdo zeptat. Ona před ním mluví jakože jednou až budeme mít děti, on se nevyjadřuje, jen řekne, že teď ne, ale s tím už si vystačí dva roky.
To je to nejhorší, on ji za nos vlastně netahá
@SlecnaSally Co bys jí řekla? Já pořád čekám do svýho porodu. Možná když uvidí našeho prcka, tak se to v ní nějak zlobí. Mně se to takhle stalo u bráchovýho prcka. Najednou jsem fakt věděla, že mimčo moc chci.
Já bych s ním nebyla, tohle je prostě dost zásadní otázka, týkající se celého života a vůbec…Ne, on už dítě chtít nebude za ona by se rozhodně neměla přizpůsobovat. Ten vztah stejně časem půjde do kopru.
Muj muz mi darky moc nebali a obcas i zapomene uplne ![]()
Ale Krystufek je naše berunka a z nej je na vetvi stejne jako já ![]()
kamaradka proste vybira, o co ona stoji vic.
a pokud je moc hodna, tak to je prusvih.
Popelky prince vetsinou nepotkaji, spis sedi v koute do smrti ![]()
@Magdalenalenka ona je hrozně hodná a taky naivní. Každý ji má opravdu hodně rád, ale lehce s ní zamete, no. Já věřím tomu, že ten její ji třeba řekne jednou jo… ale jako 30 a 39 let po 8letém vztahu už je čas.
Taky jedny takove znam. Mimco chtela ona, po dlouhodobem vztahu a on prestoze se snazi byt skvely otec a partner, tak uz ma milenku. On preci dite nikdy nechtel, ale citil se dotlaceny celou tou situaci. Jak uz tu nekdo psal, at si kamaradka najde takoveho, co Mimco take opravdu bude chtit, jinak ji to jednou bude mozna mrzet.
Mozna se tim r´trapis zbytecne ![]()
Muze to zmenit jen ona sama ![]()
Do hlavy jí nevidíš, mozna to citi uplne jinak nez ty.
Nech ji, at si to vyresi zcala sama, jinak se ti muze stat, ze vymeni kamosku ne chlapa ![]()
@omites píše:
Tak to, že ona děti chce. On je nechce, přesto, že ví, že ona je chce. Ukazujete to na to, že žije se sobcem, který svoje pohodlí má přednější než její touhy.Až jí bude 40 a prozře, pak bude pozdě. Ale hlavně, že ho strašně mooooc miluje.
Jiná věc by byla, kdyby děti taky nechtěla.
Ježiš a proč je on sobec, kvůli tomu, že nechce děti? Proč by se měl přizpůsobit a žít život, který nechce žít ten, kdo ty děti nechce? ![]()
Spíš by jí měl narovinu říct, že je nechce ať může hledat jinde, ale označovat ho za sobce… ![]()
Proč není sobec ta žena, která po něm chce dítě? To je naprosto stejná nelogika…
@Magdalenalenka hlodá jí to, vidím to. Scházíme se s holkama dohromady, ty bud děti mají a mluví o nich, nebo čekají a baví se o těhotenství. Ona tam jen sedí, přitákává. Pak se na ní vrhnou, co ona kdy atd. Prostě těm maminám to nedojde, mě jo. Často ted vidím, že se už jako i vyhýbá těm všem a jde radši třeba jen se mnou na salát, já si jí ptám na prácí i jiný věci. Mamča na mateřský prácí neřeší.
@Lively podle mě je sobecký, jestli je fakt nechce, ale neřekne jí to narovinu. Prostě já je nechci a ty bud se mnou bud nebo ne, udělat by to měl, at se sama rozhodne. Nebo i on by se měl rozhodnout, jak to vlastně chce.