Budit nebo nebudit - 4,5letý syn se v noci počůrává

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
15.12.14 19:19

Ahoj holky :mavam:
Zajímalo by mě jak jsou vaše dětičky na tom? Jak u vás to čůrání přestalo, nebo stále trvá? Náš mladej pořád valí do plínek, každý den ráno plína nacuclá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
15.12.14 19:22

No malý se mi přestal do postele počůrávat chvíli před 5 rokem, přitom bez plen je od 3 let. Vždy to způsobila nějaká změna, třeba, že ho ve školce učitelka vyčinila za zlobení, nebo tak. Teď už ok, je mu 5, ale jednou za měsíc mu to ujede stejně :roll: u nás máme problém s kakáním, věčné škrkátka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
15.12.14 19:25

@pvmr Ahoj,můj prostřední syn se pocuraval az do pěti. Do te doby říkal doktor ze nemá cenu to řešit. No a pak násposlal na vvyšetření a zjistilo se ze ma hodně malý močový měchýř. Takže bere tabletky a může put jen do šestido vvečera. Tak přeju at se to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.12.14 19:25

Omezila jsem večerní pití a dávala na wc předtím, než jsem šla spát. Nějakou dobu občas nehoda, ale odnaučil se brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
15.12.14 19:28

@TomyTomy díky @blecha72 já ho asi týden budila v deset, pak ve dvě a v šest byl počůraný, a to večer nedávám pít :nevim: jako co hodinu ho odmítám budit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.12.14 19:32
@pvmr píše:
@TomyTomy díky @blecha72 já ho asi týden budila v deset, pak ve dvě a v šest byl počůraný, a to večer nedávám pít :nevim: jako co hodinu ho odmítám budit 8)

To opravdu ne. Poraďte se s lékařem, může tam být jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
15.12.14 19:34

@pvmr Nemáš zač, asi by bylo nejlepší jítse poradit za doktorem. Pokud tam je nějaký v zdravotní problémtak bbuzení nepomůže. Taky jsme budili a nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
15.12.14 19:35

@pvmr tak pokud večer moc nepije a stejně se během 4h počůrá tak to chce vydržet a neni ještě zralý. Ono to přjde ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 19:35

Ahoj, já sama jsem se počůrávala hodně přes 5 let… Odeznělo to postupně - ale ještě nedávno se mi stalo, že jsem v noci hodně tvrdě usnula a opět nehoda :oops: Jako dítě mě nikdy nikdo na žádné vyšetření neposlal - jen dr. řekla, že mám tvrdé spaní a mám omezit pití na noc… :nevim: Jako dospělá mám spaní naopak hodně lehké, takže bez problému - ale pár měsíců dozadu jsem vytuhla hodně tvrdě a už to bylo… :oops: Takže za sebe radím, abyste to řešili, pokud je synovi přes 5 let - ono je to docela stresující pro dítě před pubertou… A jestli je to ten mladší, tak bych taky začala s omezením pití na noc - jenže někdy je žízeň před spaním největší…

• Citovat
  • Upravit
15811
15.12.14 19:37

@blecha72 @TomyTomy Já to tak nadhodila i dětské dr. a ona mi řekla, že se to do pátého roku neřeší, jenže mě to už štve, je strašně vnímavý, všemu rozumí, o všem si vykládáme, ví že už by neměl čůrat do plínek, jenže ráno… potopa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
15.12.14 19:39

Anonymní to mi je líto, že tě tohle trápí i v dospělosti :hug: Jedná se o toho mladšího syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
15.12.14 19:43

@pvmr Já vim je to otrava. Nevím co poradit, asi prostěvvydržet ještětoho pul roku a pak jestli dostane mali nnějaké prášky tak uvidis ze během týdne dvou bude pokoj.Syn si taky nejdřívnemohl zvyknout ze nnemůže večer pit a ted už to bere jako normální. A bohužel i když to maličký ví ze nemá curat do plenky tak to prostěnnemůže ovládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.12.14 19:44

@pvmr A zkoušela jste nepromokavou podložku? Aby cítil, že ve vlhký, ale neničila se matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 19:46

@pvmr po dlouhých letech se mi to v tomto případě stalo poprvé a naštěstí jednou, ale teda byl to hodně šok a hlavně ten stud před manželem :zed: ale pochopil to, vzal to s humorem a pak už to nikdy nezmínil… někdy to může být jen „nedospělý“ močový měchýř, ale kdyby to bylo třeba ještě ve škole, tak bych to nenechala být - hlavně když píšeš, že večer už nepije, před spaním se jde vyčůrat atd… To je základ, takže jestli ten máte zmáknutý, tak zkoušet zjišťovat další možné příčiny… Za chvíli má 5 let, tak by dr. mohla napsat nějakou tu žádanku :nevim: Jestli si totiž uvědomuje, že je to špatně, tak ho to může za chvíli začít trápit…

• Citovat
  • Upravit
66815
15.12.14 19:46

Moje sestra se počůrávala snad do nástupu do školy. Vyšetření nic neprokázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze