Hurá na nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hurá na nočník
Chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo vyzkoušel sadu Hurá na nočník (http://shop.gokids.cz/…s-baby-signs ) a jeho zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neznám, ale po shlédnutí, o co vlastně jde, mě napadá jen…co vymyslí příště? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to měla, knížka nic moc, jako něco zajímavýho by se tam našlo, ale to si přečteš i na netu. Znakujeme, ale znaky k nočníku jsou fakt pitomý, tak máme svoje. Je to vesměs o tom že nezáleží na dítěti, to připravené je, záleží na rodiči kdy bude připraven. My zatim jedeme ve fázi 1 - 1-2× deně dceru dám na nočník, znakuju a vydávám i zvuk, tak za měsíc se chystám na fázi 2 - sebrat pleny (to bude mít 15 měsíců, takže zkušenosti zatim říct nemůžu
Každopádně knížka je založená na tom že teorie o tom že si dítě dokáže říct až v 18, 20, 24 atd měsících je blbost. Že to jednou někdo napsal a pak to všichni převzaly. Je fakt že teď si dcera taky občas řekne, jdem na nočník a fakt se vyčůrá. No zatim se necítim na sebrání plen, možná by to bylo v poho, možná ne… každopádně už bych je nechtěla vracet, tak ještě chvíli počkám ![]()
Dvd je hrozná ptákovina, a má to pochybnou kvalitu (to teda i dvd ke znakování), nikdy jsem jí to nepouštěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme a na syna to tedy neúčinkovalo. Já jsem si všechno důkladně prostudovala, nefungovalo nic. DVD ho nezajímalo. Píšťalka se mu líbila, pořád jsem musela pískat, ale to je tak vše… Ale syn je dost specifický, myslím, že na standardní děti to účinkovat může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velmi vám všem děkuji za příspěvky. Na nočník jsme zkoušeli už několikrát a zatím bez úspěchu v 10 měsících a v roce vždy docela rychle pochopila že se má vyčůrat, ale vždy po pár dnech si úplně odmítala na nočník sednout. Ze začátku aspoň fungovalo, že jsme dělali blbinky, prohlíželi knížky, ale po dalších pár dnech už se tolik vztekala a nesedla si
Na podzim když bylo ošklivé počasí jsme byli jen doma a intenzivněji zkoušeli znovu, ale po 2 měsících, (bylo jí 15měsíců) seděla, po nějaké době se zvedla a za dalších 20 sekund se počůrala.
Teď 18 měsíců si přinese nočník, řekne čí, oblečená si sedne. Svlékneme ji ale nevyčůrá se
(Ani před tím do plínky- ta byla téměř vždy suchá)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženský zdravím. Měla bych prosbu, sháním tu sadu Šikulky bez plenky, nebudete prodávat dál? Nebo případně nebyla by některá z vás tak hodná a neokopčila mi tu knížečku? Měla jsem od kamarádky půjčené DVD, ale knižku jsme někde ztratili a ráda bych jí to vrátila komplet:)
Předem díky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit