Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová to je jen přezdívka na začatku to vysvětluji je to můj budoucí tchán
@Anezkamilena píše:
@hanka.br. haha dobrý víš o mě úplné prd chci poradit co dělat
Tak se zamysli, než něco napíšeš, ať nepůsobíš jako negramot. Nebo řekni Ondrovi, třeba se s tebou bude rád učit.
@Anezkamilena a proč si od něj bereš všechny ty dárky? Na některou ženskou platí sladké řeči, na někoho treba dárky. Zkouší na tebe ty dárky, asi ma pocit že to na tebe platí
@lachtanice86 tak když minnekdo da vonavku jako darek k vanocum asi to neodmítnu drahý šperk je take blbe odmitnout a čokolada se zkazí tak co. Mam jen strach ze se to bude stupnovat
@Anezkamilena píše:
@topazio předtím to byl u mě člověk který je agresivní a uzavřený ale teď když se dal zase dohromady s přítelovou matkou tak ho vydám denně.
Agresivní? A najednou se změní?
@topazio píše:
Agresivní? A najednou se změní?
Ona určitě nezná význam toho slova.
@Anezkamilena píše:
@lachtanice86 tak když minnekdo da vonavku jako darek k vanocum asi to neodmítnu drahý šperk je take blbe odmitnout a čokolada se zkazí tak co. Mam jen strach ze se to bude stupnovat
No jo takže ono ti to vlastně nevadí
Jdi se učit česky a pak nám napiš happy end, jak jste měli s Ondrou svatbu na Karlštejně a pak odletěli na Bali. A bývalá manželka se synem (tím sic! č. 1 utřeli nos)
@Alriga píše:
Jdi se učit česky a pak nám napiš happy end, jak jste měli s Ondrou svatbu na Karlštejně a pak odletěli na Bali. A bývalá manželka se synem (tím sic! č. 1 utřeli nos)
Ještě i jeho dcera.
@topazio no on nekdy vybuchne jako sobka ale ted jak sem ho lepe poznala jsem pochopila ze co svechno o nem rekla pritelova mama byla lez v me pritomnosti se krotí a neřve tak moc jako kdybych tam nebyla
@hanka.br. píše:
Ona určitě nezná význam toho slova.
Celý příběh je divný. ![]()
A kdy máte s přítelem termín svatby?
Nechceš si vzít radši Ondru?