Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anezkamilena píše:
@topazio no on nekdy vybuchne jako sobka ale ted jak sem ho lepe poznala jsem pochopila ze co svechno o nem rekla pritelova mama byla lez v me pritomnosti se krotí a neřve tak moc jako kdybych tam nebyla
Sobka? Jako manželka od soba? ![]()
Příspěvek upraven 30.12.20 v 22:59
@Anezkamilena píše:
@topazio no on nekdy vybuchne jako sobka ale ted jak sem ho lepe poznala jsem pochopila ze co svechno o nem rekla pritelova mama byla lez v me pritomnosti se krotí a neřve tak moc jako kdybych tam nebyla
Prej sobka ![]()
@hanka.br. píše:
Sobka? Jako manželka od soba?Příspěvek upraven 30.12.20 v 22:59
Od soba Rudolfa.
@lachtanice86 píše:
Prej sobka
To víš, píše v rychlosti, ale maturitu má
![]()
@Anezkamilena Bezva. Zmiň se příště Ondrovi, že nutně potřebuješ knihu „Cvičení z pravopisu pro malé školáky“
@hanka.br. píše:
Sobka? Jako manželka od soba?Příspěvek upraven 30.12.20 v 22:59
A když se sejdou dva sobi, tak se radost násobí. ![]()
@Anezkamilena píše:
Mě a příteli teď obědnal postel i s matrací za 10 000kč když jen nadhodím,,jé tahle květina je hezká" už vybírá květináč. V této rodině jsou dva tými já a ondra a muj přítel a jeho matka. Jeho matka s mím prítelem (ondra a ona jsou rozvedení ale vraci se k sobe) nesnáší že mam co si řeknu že je ondra vždy na mé straně a souhlasí se mnou. Ondra rika memu příteli at se me vice venuje ze jsem poklad a ze lepsi nenajde.
Ty jsi vážně poklad, zahrabat tě někam s učebnicí češtiny. Zopakuj si MĚ/MNĚ a I/Y a vygoogli si, co jsou interpunkční znaménka.
Jestli ty máš maturitu, tak už jí rovnou můžou rozdávat spolu s vysvědčením na konci základky ![]()
Ta distanční výuka dělá svoje. Sobku by nevymyslel ani náš třeťák. Až budeš příště vymyšlet nějakou story, tak úměrně pravopisu. Jestli je ti 12, tak třeba: bojím se co řekne mamka na vysvědčení…