Budování nového obýváku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
18.4.11 13:19

Ehmm, tak to ti neporadím, jelikož sama nevím :mrgreen: Taktéž si to nedovedu představit. My máme do obýváku už koupenou plovoučku v dekoru bambusu, něco podobného co na obrázku. Ale zařizovat budeme později. Jinak koukni sem- http://www.jamall.cz/…avy-obyvaci/, s tímhle nábytkem máme celkem dobré zkušenosti, jestli tě tam něco nezaujme.

• Citovat
  • Upravit
723
18.4.11 13:19

Lizbeth,děkuji za tipy, prostuduju. Otázkou je, jestli se hodí tmavá sedací souprava k světlé obývací stěně? Protože bych nerada opouštěla myšlenku koupě té sedačky, jak jsem dávala na úvod, ta jediná mě zaujala a nechci dávat světlou sedací soupravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.4.11 13:24

Sedačku si klidně kup výraznou - jen at prostor oživí..Vždyt většina národa má červenou a podobně :mrgreen: Pokud to nebude nějaká divočina s pastelovýma pruhama, tak to neřeš a vyber si dle svého..

Madi - v Jamallu je můj favorit Mezzo, ale upustila jsem od něj, páč potřebuju knihovnu a tu nenabízí..

Abych to osvětlila - v létě předěláváme obývák též, takže jsem ted pořád na netu v nábytku a podlahách..
Na zem příjde marmoleum..
asi toto:http://www.forbo-flooring.cz/…t_popup.aspx?…
nebo toto:
 http://www.forbo-flooring.cz/…t_popup.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.4.11 13:33

No my máme obývák taky v plánu, ale až za čas, až se na něj dostane řada. Mě se líbí tahle stěna, jen kdyby byla v jiném dekoru dřeva.
Jinak světlého nábytku a tmavší sedačky bych se nebála, alespoň to vynikne :think:

• Citovat
  • Upravit
723
18.4.11 13:39

No holky už mi z toho jde hlava kolem, navíc jsem nerozhodnej typ, takže to je boj :mrgreen:
Aby toho nebylo málo, tak sháníme obývací stěnu, kde se nemusí vrtat do zdi, jen na postavení, což teď se dělá právě dost s poličkama atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.4.11 13:40

madi, ta stěna, co jsi posílala se mi hodně líbí, ale taky jinej dekor a je to bohužel s přivrtáním na zeď, co my nemůžeme :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.4.11 13:45

No vidíš, to mě nenapadlo, my máme příčky z ytongu a to asi taky nebude zrovna ono :mrgreen: Ale moc se mi líbí. No ukážu manželovi a uvidíme, jak mi ji zkritizuje. :lol:
Brácha je truhlář, tak právě přemýšlím, že si to nakreslím a nechám si udělat u něj. Mě se moc líbí ty desky za poličkami :think:
Jinak kdyby mi šla hlava kolem jen z obýváku, tak by mi bylo hej, ale my zařizujeme komplet celý byt :lol:

• Citovat
  • Upravit
723
18.4.11 13:48

madi, my máme panelák a zasáhy do stěn právě moc dělat nechceme :-?
u nás to taky obývákem nekončí, pak bude na podzim následovat koupelna /přeměna umakartu na zděné jádro + kuchyň :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.4.11 13:58

myslíte si, že by se hodilo něco takového? ale nevím, jak je to s tím přiděláním, jestli to drží ty skříňky, nebo se to musí přidělat na zeď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.4.11 13:59

Liz,to marmoleum vypadá pěkně, ale to už je asi dražší záležitost, my už takhle zaplatili dost za vystěrkování, drahý jako blázen, tak snad nám i ten Novilon udělá službu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.4.11 14:06
Tallulah píše:
myslíte si, že by se hodilo něco takového? ale nevím, jak je to s tím přiděláním, jestli to drží ty skříňky, nebo se to musí přidělat na zeď :roll:

Já bych řekla, že na zeď se to přidělat musí :think: MInimálně ta deska :think:

• Citovat
  • Upravit
12978
18.4.11 14:41

Holky a proč si kupujete stěny..s něčím co se musí přimontovat..co takhle si nakombinovat kusy co se vám hodí ze sektorových soustav??
Já to tak určitě udělám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.4.11 15:56

Liz, mně se taková menší decentní stěna líbí, nic obrovskýho, co zabere půl místnosti jako se s oblibou dělalo dřív (a co jsem taky dosud měli, maxi nábytek z 50.let), ale to co jsem posílala, to se mi líbí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.4.11 16:00

Och už nikdy víc jakoukoli oranžovou k tmavě hnědýmu nábytku…měli jsme a fakt to bylo škaredý, ale jako fakt dost…teď máme klasiku bílou a vypadá to krásně :mrgreen:

Jsem pro oranžovou (i když nejlépe úplně změnit barvu) ale v kombinaci s bílým nábytkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.4.11 16:07

K tomu PVC co máte, bych rozhodně volila něco výraznýho - tmavýho nebo naopak tu bílou - určitě ne barvu stěny co jsi hodila pod založený příspěvek :-)

Tož ale zase každýmu se líbí něco jínýho, že :lol:
Já jsem na tmavý, nejlépe všechno černý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný