Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lizbeth,děkuji za tipy, prostuduju. Otázkou je, jestli se hodí tmavá sedací souprava k světlé obývací stěně? Protože bych nerada opouštěla myšlenku koupě té sedačky, jak jsem dávala na úvod, ta jediná mě zaujala a nechci dávat světlou sedací soupravu…
Sedačku si klidně kup výraznou - jen at prostor oživí..Vždyt většina národa má červenou a podobně
Pokud to nebude nějaká divočina s pastelovýma pruhama, tak to neřeš a vyber si dle svého..
Madi - v Jamallu je můj favorit Mezzo, ale upustila jsem od něj, páč potřebuju knihovnu a tu nenabízí..
Abych to osvětlila - v létě předěláváme obývák též, takže jsem ted pořád na netu v nábytku a podlahách..
Na zem příjde marmoleum..
asi toto:http://www.forbo-flooring.cz/…t_popup.aspx?…
nebo toto:
http://www.forbo-flooring.cz/…t_popup.aspx?…
No my máme obývák taky v plánu, ale až za čas, až se na něj dostane řada. Mě se líbí tahle stěna, jen kdyby byla v jiném dekoru dřeva.
Jinak světlého nábytku a tmavší sedačky bych se nebála, alespoň to vynikne ![]()
No holky už mi z toho jde hlava kolem, navíc jsem nerozhodnej typ, takže to je boj ![]()
Aby toho nebylo málo, tak sháníme obývací stěnu, kde se nemusí vrtat do zdi, jen na postavení, což teď se dělá právě dost s poličkama atd..
madi, ta stěna, co jsi posílala se mi hodně líbí, ale taky jinej dekor a je to bohužel s přivrtáním na zeď, co my nemůžeme ![]()
No vidíš, to mě nenapadlo, my máme příčky z ytongu a to asi taky nebude zrovna ono
Ale moc se mi líbí. No ukážu manželovi a uvidíme, jak mi ji zkritizuje. ![]()
Brácha je truhlář, tak právě přemýšlím, že si to nakreslím a nechám si udělat u něj. Mě se moc líbí ty desky za poličkami ![]()
Jinak kdyby mi šla hlava kolem jen z obýváku, tak by mi bylo hej, ale my zařizujeme komplet celý byt ![]()
madi, my máme panelák a zasáhy do stěn právě moc dělat nechceme ![]()
u nás to taky obývákem nekončí, pak bude na podzim následovat koupelna /přeměna umakartu na zděné jádro + kuchyň
![]()
myslíte si, že by se hodilo něco takového? ale nevím, jak je to s tím přiděláním, jestli to drží ty skříňky, nebo se to musí přidělat na zeď ![]()
Liz,to marmoleum vypadá pěkně, ale to už je asi dražší záležitost, my už takhle zaplatili dost za vystěrkování, drahý jako blázen, tak snad nám i ten Novilon udělá službu ![]()
Tallulah píše:
myslíte si, že by se hodilo něco takového? ale nevím, jak je to s tím přiděláním, jestli to drží ty skříňky, nebo se to musí přidělat na zeď
Já bych řekla, že na zeď se to přidělat musí
MInimálně ta deska ![]()
Holky a proč si kupujete stěny..s něčím co se musí přimontovat..co takhle si nakombinovat kusy co se vám hodí ze sektorových soustav??
Já to tak určitě udělám..
Liz, mně se taková menší decentní stěna líbí, nic obrovskýho, co zabere půl místnosti jako se s oblibou dělalo dřív (a co jsem taky dosud měli, maxi nábytek z 50.let), ale to co jsem posílala, to se mi líbí ![]()
Och už nikdy víc jakoukoli oranžovou k tmavě hnědýmu nábytku…měli jsme a fakt to bylo škaredý, ale jako fakt dost…teď máme klasiku bílou a vypadá to krásně ![]()
Jsem pro oranžovou (i když nejlépe úplně změnit barvu) ale v kombinaci s bílým nábytkem…
K tomu PVC co máte, bych rozhodně volila něco výraznýho - tmavýho nebo naopak tu bílou - určitě ne barvu stěny co jsi hodila pod založený příspěvek ![]()
Tož ale zase každýmu se líbí něco jínýho, že ![]()
Já jsem na tmavý, nejlépe všechno černý ![]()
Ehmm, tak to ti neporadím, jelikož sama nevím
Taktéž si to nedovedu představit. My máme do obýváku už koupenou plovoučku v dekoru bambusu, něco podobného co na obrázku. Ale zařizovat budeme později. Jinak koukni sem- http://www.jamall.cz/…avy-obyvaci/, s tímhle nábytkem máme celkem dobré zkušenosti, jestli tě tam něco nezaujme.