Budu mít nárok na nějaké dávky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Veru216 píše: Více
Jako že se na smenu budu připravovat 4 hodiny predem
ty koukam vymyslis jakoukoliv ptakovinu, jen abys mohla tvrdit, ze mas pravdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše: Více
Rozčiluji se nad chováním ostatních. Ale dobře po 6 letech jsem si myslela, že ho znám no na malou se těšil a ve 3 měsíci mu ruplo v hlavě a chtěl mě dokopat k potratu. Ano i tyhle zkraty se dějí a po 6 letech klidného normálního vztahu ano vážně jsem to nečekala. On je na psychiatrii a já v loji stačí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru216 Takže si s ním byla nejméně 4 roky? Chtěli jste dítě a on není nakonec ani v rl? A přes antikoncepci znám těhotné jen odsud, v reálu teda nikoho… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše: Více
Halo četla jste to vůbec? Člověk který skončil tak kde skončil malou nechtěl najednou z ničeho nic a já ho dám do RL aby ji dostal do péče kdyby se semnou něco stalo? Tak to bych byla opravdu zodpovědná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V šest se připravují na směnu, která začíná od deseti?
. Jo ty, co dělají dvanáctky 6-18, ty v práci budou, pokud nemají volno. V šest večer většina lidí v práci není. Prostě ses chtěla ohradit a nedomyslela to. Nerozmazávej to.
K tématu, pokud neuvedu otce do RL, musím své dítě uživit. Pokud je tak nebezpečný, jak píšeš (Těch 6 let byl vzorný partner?), styk s dítětem se dá upravit, mohl být asistovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru216 Tak v nepřetržitém provozu ty co jdou na noční ( čili od 22.00 hodin ) se v 17.30 hodin připravují?
Ty se na noční připravuješ 4 hodiny?
Příspěvek upraven 12.11.24 v 18:00
- Citovat
- Upravit
Ja verim, ze zivot prinese ruzny sileny situace, to ale nemeni nic na tom, ze nakonec si budes muset poradit sama. A pokud takhle vystupujes v realu, tak se od Tebe většina lidi odvrátí a i kdyby mohli, tak ti nepomuzou.
- Citovat
- Upravit
@Veru216 No sama si ho vybrala za otce svého dítěte, takže v rodném listě měl být. Je to otec. A teď si zodpovědná přijdeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tedy vzdycky kroutím očima nad diskuzemi “na co mam nárok”, ale vy jste tu fakt hrozny harpyje. Nekdy je fakt nejlepší volba toho chlapa do RL nezapsat a nejak se životem protloukat.
Upřímně, co bych udělala je, ze bych se pokusila najít poblíž nějakou maminku v podobne situaci a zkusila spojit síly a například jit na ten rok na střídačku na směny a hlídat si děti navzájem. A modlila bych se, aby mělo dítě dobrou imunitu.
A rodicak určitě protáhnout do třech let. Nesmysl čekat na smilování…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnnieTRoj píše: Více
On někdo do práce odjíždí třeba do Německa ale to je jedno
ano naprosto vzorný. A vy by jste pustil ke svému dítěti člověka který se ho pokusil zabit už jako embryo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý by bylo, kdyby došlo tobě, že si prostředky pro sebe a svoje děcko musíš obstarat sama. Proč bychom takové měli všichni sponzorovat?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Jenže ty jsi za svoje rozhodnutí převzala zodpovědnost a postarala ses, což je na potlesk ![]()
Na rozdíl od zakladatelky, která si dala rodičák na 2 roky, ačkoliv ví, že jí dítě dřív, než ve třech letech do školy nevezmou, žádné jiné řešení podle ní není možné a řeší dávky.
Navíc ještě vystupuje natolik arogantně, že si spíš myslím, že se tu zase dobře baví nějaký troll ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si tedy přečetla ten úvod a na mě to tedy nedělá dojem, že by zakladatelka chtěla běžet do práce a hledala chůva pro dítě.
Ale že řeší hmotnou nouzi a další příspěvky, když nemá tu práci a hlavně školku ( proto zmiňuje i tu babičku, která nemůže hlídat ).
Což je situace, kdy žádné zaměstnání nemám ( a už vůbec se na to neptám na úřadě ).
Pak je samozřejmě nelogické se na to ptát, když uvažují o chůvě a práci mám možnost místo 3 let vzít od 2 let ![]()
Příspěvek upraven 12.11.24 v 18:04
- Citovat
- Upravit