Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje babička měla 3 dcery.
První dceři se narodily 3 kluci. Jeden děti nemá( a nebude mít). Druhý má 3 kluky. Třetí má 2 kluky.
Druhé dceři se narodil kluk a holka. Oba mají 2 děti a to vždy holku a kluka.
Třetí dcera ( moje mamka) má 2 holky. Ségře se narodila holčička a mně taky holčička.
Máme to v rodinách pěkně rozdělený. Myslíte, že se mi ta,,kletba,, podaří zlomit a pokud se zadaří budeme mít kluka? Filozofujete taky někdo tak? Jste pověrčivý?
Berte to jako téma na pobavení. ![]()
@jary1 nezalezi na tobe, ale na tvym partnerovi. Pohlavi urcujou spermie.
@jary1 švagrová si přála po dvou klucích holčičku (v její rodině byly pro změnu ze všech stran jen holky, takže ona tradici „porušila“, ale také holčičku chtěla) a místo toho se jí narodili klučičí dvojčata. Takže u čtyřech pindíků už prohlásila, že dá už to zkoušet nebude ![]()
U nás to bylo vždy na střídačku, v každé rodině první dvě děti v přesném pořadí kluk a pak holka. Jak u mojí maminky, tak u obou babiček a dokonce i prababiček. Bratr „porušil“ těmi klučičími dvojčaty a já mám poslušně nejdřív kluka a pak holku ![]()
V mém okolí platí jasně, že tam, kde někdo vyloženě jedno pohlaví chce, tak má schválně vícero dětí toho „nechtěného“ pohlaví. A naopak tam, kde to těm lidem bylo upřímně jedno, tak většinou mají kluka i holku.
Já, moje ségra, můj brácha, moje dvě nejlepší kamarádky - my všichni jsme nikdy nepochopili, jak se někdo může rozbrečet po utz, že čeká kluka nebo holku a chtěl to druhé. A všichni máme dome kluka a holku (v různém pořadí).
Já si myslím, že příroda má smysl pro humor a je to zlomyslná potvora ![]()
Teda když to napíšeš takhle, tak to vypadá skoro předurčeně
U nás je to v široké rodině vždycky na střídačku, až jsem z toho alergická na větu „už máte holčičku, tak teď chlapečka, pěkně do párečku“ ![]()
Znám rodinu, kde byli 4 kluci a napopáté holka, takže to nevzdávej ![]()
@jary1 píše:
Moje babička měla 3 dcery.
První dceři se narodily 3 kluci. Jeden děti nemá( a nebude mít). Druhý má 3 kluky. Třetí má 2 kluky.
Druhé dceři se narodil kluk a holka. Oba mají 2 děti a to vždy holku a kluka.
Třetí dcera ( moje mamka) má 2 holky. Ségře se narodila holčička a mně taky holčička.
Máme to v rodinách pěkně rozdělený. Myslíte, že se mi ta,,kletba,, podaří zlomit a pokud se zadaří budeme mít kluka? Filozofujete taky někdo tak? Jste pověrčivý?
Berte to jako téma na pobavení.
U mého manžela: jeho děda má jen bratry, sám má pouze 4 syny, VŠICHNI mají samé kluky, takže můj manžel má jenom bratry a bratrance od otce, manželovi bratři mají taky jenom kluky, my děti ještě nemáme, ale jsem zvědavá, jestli budeme pokračovat ![]()
@jary1 Někdy je to zajímavé…
Ale ta známá mě pobavila. Říkala, že jako první dítě si fakt přála chlapečka. Byl to. Jako druhého taky chtěla kluka. Byl to
Když čekala třetí, tak si přála konečně holčičku, a když se narodil opět kluk a ona čekala čtvrté, tak už hlásala, že je jí to úplně jedno
no asi to jedno nebylo, protože se pokusili ještě o páté a to už se teda povedlo ![]()
No tak moje prababička dvě dcery, pak jedna tahle dcera dvě holky, druhá dcera jednu holku (mojí mamku). Moje mamka mě a po 16 letech syna (mýho bráchu). Když jsme s mužem zakládali rodinu, bylo mi ho skoro líto, že syna mít nebude (toužil po něm). Výsledek? Máme kluky dva. A na třetí (holčičku) se teda nechystám, mám dojem, že ji muž neumí. ![]()
U nas zase same baby.Mam jen 2 sestrenice, jedna ma 1 holku. Babicka mela 2 dcery, mamka nas taky 2 dcery + teda do tretice benjaminek bracha. Ale ja mam 2 holcicky, segra i bracha taky po jedne holcicce. Manzel by rad kluka, at ma s kym chodit do lesa na drevo
ale dcery samozrejme zboznuje.
Manželův nejstarší bratr má dva kluky, pak sestra kluka a holku, pak další bratr kluka a holku a manžel je nejmladší, tak mi říkával, že on bude mít dvě holky( já toužila po holkách) no a máme dvě holky ![]()
Babička má 1 holku a pak 2 kluky, holka má 2 holky, kluci mají 2 kluky, já, jakožto dcera dcery mám taky 2 holky, jeden z kluků kluka č.1 má 2 kluky, druhej z kluků kluka číslo 1 má jednoho a druhýho čekají, první z kluků kluka č.2 má kluka a čekají klučičí dvojčata.
Fuj, jsem se zapotila
Takže u nás je to úplně psycho
Moje mamka ma sestru, ja mám dvě sestry a ja mám dvě dcery. Takže babinec. ![]()