Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, s kamarádkou jsem že srandy koukala, jak vychází pohlaví podle čínského kalendáře( kolik je let matce v době početí a měsíc početí dítěte ) oběma nám to vyšlo a zajímá mě jestli je to náhoda a nebo vám to taky vyšlo správně. Díky za anketu ![]()
Syn by měl byt holcicka
tak ti nevim, ale prijde mi to jako loterie
Nám to vyšlo, ale je to 50% na 50%, takže se občas trefí občas ne ![]()
Mně vyšel kluk, ale mám holku.
Kamarádka mi zkoušla vypočítávat pohlaví ( když jsem byla těhotná) dle krve rodičů a taky mi vyšel kluk.
Mě vyšlo, že čekám kluka, ale doktoři mi minulý týden řekli, že to bude na 100% holčička ![]()
Přijde mi to jako dobrá blbost, protože by to znamenalo, že např. všechny ženy, kterým je 31 let a poučnou dítě v září budou mít holku ![]()
@Meggynka píše:
Přijde mi to jako dobrá blbost, protože by to znamenalo, že např. všechny ženy, kterým je 31 let a poučnou dítě v září budou mít holku
souhlasím, blbina
![]()
zkoušela jsem a vyšlo mi to jen jednou ze tří
, takže blbost
Mam ctyri deti, vyslo to pouze u dvou. Je to blbost, pribuzna rodila o dva dny pozdeji jako ja, jsme narozene ve stejnem roce a stejnem měsíci, máme stejny lunarni vek, ona ma spravne podle kalendáře kluka, ja holku ![]()
Taky jsem se na to dívala a mě to vyšlo
u toho věku matky si musíš přičíst rok navíc, u čínského kalendáře se roky počítají už od početí
@elle21 jj,je fakt, ze spolehlivejsi je stahnout si tabulku a ten vek si dopočítat podle uvedenych dat, nez to zadat do kalkulacky. Ja jsem nasla i takovou tabulku, kde se pricitaly dva roky. Takze pekne nejednotný guláš ![]()
Úplně vsechno je nesmysl. Hrozně jsem si přála druhé dítko holčičku, držela jsem nesmyslnou dietu tři měsíce před početím, počítala si to podle čínského kalendáře, stáří krve, znamení, oplodnění 3dny před ovu ( kupovala jsem si drahe ovulacni testy) aaaa stejně prd
čekáme chlapečka. Takže je to prostě o chlapovi, my ani hvězdy to neovlivnime ![]()