Budu vyhozena ze zaměstnání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6160
14.8.14 21:20
@Anonymní píše:
Celou noc jsem nespala. Cesta do práce (je to kousek) nikdy nebyla delší. Šla jsem dřív, jak jen to bylo možné. Kontakt připojen nebyl. Šéf dorazil taky brzy. A za celý týden byl zcela v klidu. Tak jsem mu to řekla. Přiznám, že jsem se „sesypala“ a rozbrečela se. Tak mě uklidňoval. Ulevil si sprostými slovy a že se to musí vyřešit. Díly byly vyrobené, už se mělo začít montovat. Dopadlo to tak, že nám smontují správné stroje. Takže je vše v pořádku.
A mimochodem - jeho slova byla „Takže jaké je to vlastně označení?“ 8o Nevěděl, že existuje stroj (u nás neprodejný) s označením, které používá pro zcela jiné zařízení. Jinak jde o zařízení, které se bere na jen objednávku. Za dobu mého působení ve společnosti se prodaly dva kusy a ještě od jiného výrobce.
Výpověď zatím nemám.

No vidíš, držela jsem ti palce :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
14.8.14 21:23
@Anonymní píše:
@Emisis tím podepsáním objednávek mi říká i muž. Taky si je nechám podepsat. Jen mám obavu, že podepíše něco i když to bude špatně (např. ceny - taky jsem upravovali spolu a pak jsem dostala nadáno, že je to špatně).
Teď jsem zvědavá, zda dostanu výpověď nebo ne. Aktuálně určitě náhradu nemá a má dojít zboží. Ale potom. :nevim:

Nebála bych se toho. Podle mě, je rád, že tě má. Svým způsobem ho znáš a jste sehraní, a on to ví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.14 05:15

@zvědavá borůvka, díky za podporu. Až tak sehraní nejsme. Jsem tam chvíli - pár měsíců.
Věřím, že kdybych tam byla dlouho, tak se to nestane.
Taky jsem rozhodnutá, že pokud budu ještě něco objednávat (nebude vyhazov), tak i když to bude rychle objednejte (on nejraději objedná a do týdne by chtěl mít zboží na skladě), tak to 3× prověřím, udělám papír s objednávkou a nechám ho odsouhlasit a podepsat. Když bude prskat, tak mu diskrétně připomenu tuto záležitost. Snad to pomůže i k lepší komunikaci.

• Citovat
  • Upravit
6160
15.8.14 20:56

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat