Pracoval někdo ve velkém hotelu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracoval někdo ve velkém hotelu?
Ahoj holky, pracoval někdo ve velkém hotelu? Cokoli, i třeba uklízet nebo pokojská. Pracovala jsem v reklamce, dostala jsem nabídku dělat propagaci do zahraničí pro velký mezin. hotel. Zvažuji to, o hotelnictví nic nevím. Jsem poctivá, přiznávám to i tomu, kdo mi tu nabídku udělal-o hotelech nic nevím. Jako holka jsme byli chudí, neměli jsme ani na kemp, v hotelech jsme nebydleli. Později jen malé levnější hotýlky. Zajímá mě, co je největším problémem hotelů? Máte nějaké vzpomínky na práci v hotelu? Na co se mám připravit, jací lidé tu pracují
?Předpokládám, že mým úkolem bude prezentovat hotel v médiích a propagač. materiálech. Zajímá mě proto fungování hotelu obecně, chci vědět všechno, od práce uklízečky po management. Proto uvítám jakékoliv postřehy z vaší práce v hotelu, i třeba jen z brigády. Co vás tu bavilo? Co bylo nejhorší? Co vás doslova otravovalo? dík Janča ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já pracovala v několika hotelových řetězcích. Co mě ale překvapuje, teď si to neber nijak špatně, že přijímají někoho na tuto pozici bez zkušeností… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jindřiška7 Já pracuji v Praze ve velkém hotelu a na pozice bereme lidi i bez zkušeností v oboru. Důležitá je ochota učit se. A tu ze zakladatelky cítím. Lépe lidé pracovití a učenliví bez zkušenosti z oboru než líní a zpovykaní se zkušenostmi v oboru
.Navíc jestli zakladatelka bude dělat promo a má praxi z reklamky, není laik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jancakral písnu Ti SZ a napíši Ti pár svých podstřehů
Snad Ti to pomůže
A neboj, vše pochopíš, žádný učený z nebe nespadl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně aby nebyla ta pozice vázána i na to, jestli bude v reakci na propagaci o hotel zájem, prostě něco jako provize. Takže doporučuji nepředpokládat, ale rozhodně se na rovinu zeptat, co všechno by to místo obnášelo.
Pracovala jsem víc jak tři roky v mezinárodním hotelu, tenkrát pro víc jak tři stovky lid. Zaměstnanci byli různí, to je prostě stejné jako v jakékoliv jiné práci, od fajn lidí, přes normální lidi, od primitivních tupců, přes namyšlené ženské a práci hltající manažery…
S kamarádkou se znám právě z té práce.
Práce jako každá jiná, jen možná těžší o to, že práce s lidmi je prostě někdy náročná, ale zase v určité míře různorodá. Nejhorší byl správce objektu, který si myslel, že mu patří svět a taky tam působil a původní vedení mu to umožňovalo. Hodně to bylo zaměřeno na skupinové pobyty, ať už studijní třeba pro mladé z USA nebo pro vzdělávací kurzy pro různé české firmy. Pro ně to pak bylo za úplně jiné peníze, častá klientela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samy závidím!!!
jsem zcestovaká mluvím dokonale anglicky pracovala jsem v pětihvezdičkovem hotelu atd,…a práce žádná jelikož bydlím v malém městě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yourlady píše:
@Jindřiška7 Já pracuji v Praze ve velkém hotelu a na pozice bereme lidi i bez zkušeností v oboru. Důležitá je ochota učit se. A tu ze zakladatelky cítím. Lépe lidé pracovití a učenliví bez zkušenosti z oboru než líní a zpovykaní se zkušenostmi v oboru.Navíc jestli zakladatelka bude dělat promo a má praxi z reklamky, není laik
Souhlas. Jestli budeš dělat propagaci, máš praxi z reklamky atd. a nejsi na hlavu padlá
,vžiješ se do nové práce. Třeba ségra je tisková mluvčí, pracovala pro různé firmy různého typu-a bylo jedno, jestli pro potravin. firmu nebo politické hnutí, říkala, že ten základ práce je pořád stejný
.Docela si cením toho, že se o tu problematiku zajímáš. Držím pěsti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jindřiška7 Jak bez zkušenosti? vždyť píše, že dělá v reklamní agentuře a má zase dělat reklamu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Imagine13 no já dojížděla cca 30 km, ale už dávno dělám někde jinde něco jiného, takže není co závidět
ale zpětně to hodnotím jako dobrou zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yourlady píše:
@Jindřiška7 Já pracuji v Praze ve velkém hotelu a na pozice bereme lidi i bez zkušeností v oboru. Důležitá je ochota učit se. A tu ze zakladatelky cítím. Lépe lidé pracovití a učenliví bez zkušenosti z oboru než líní a zpovykaní se zkušenostmi v oboru.Navíc jestli zakladatelka bude dělat promo a má praxi z reklamky, není laik
Naprosto s tebou souhlasim a plati to i v jiných oborech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jancakral zpět k tvé otázce ČISTOTA je základ-jak v kuchyni, v pokojích ale i nevhodné oblečení zaměstnanců s rozcuchánými vlasy, jako největší problem vnímámJEDNÁNÍ povětšinou personál, se neřídí heslem náš zákazník náš pán,…je podstatné aby veškeré služby ktere hotel nabízí opravdu byly vždy a v plné míře možné splnit. př. plavaní- pokud není bazen i vnitřní a není možné ho využít za každého počasí nemůžu se jim chlubit potencionálním zákazníkum v listopadu, JÍDLO ceny mnohdy neodpovídají exluzivitě pokrmů, to že je řízek chutný neznamená že muže stát stejně jako krevetí polevka,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně ti držím pěsti a nenech se srážet tím, že nemáš praxi v hotelu - to by nedokázal pak nikdo nic, vše je jednou poprvé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem ve 4 a 5* hotelech. brigáda, takže pokojská, servírka, takový ten základní servis.
Z pozice zákazníka pro mě byl největší problém kvalita kuchyně a občas čistota pokojů.
Klidně napiš SZ s dotazy, zkusím poradit..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit