Bulharsko - rady na dobré ubytování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
18.7.12 14:36

Ahoj holky, premyslime s manzelem, ze vyrazime na dovolenou (i s nasim 1,5 rocnim synkem). Premysleli jsme o chorvatsku, ale ted nas napadlo Bulharsko…
Nemáte typ, kde je to fajn - hlavne pro deti? Chceme letet a all inclusive a nepotrebujeme byt zrovna v centru deni - staci nekde v klidecku…

diky za typy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
18.7.12 15:25

Byli jsme před 3 týdny. Dala jsem též Bulharsku přednost před Řeckem a Chorvatskem, kde to mám ráda a kam bych možná radši - mám-li mluvit za sebe..Ale zvítězilo doporučení rodin s dětmi, mělké moře, krátký let a transfer.

Nechtěli jsme do panelákových letovisek typu Sluneční pobřeží..atd (ale lidé jsou tam moc spokojení, my jsme jen jinak založení) takže volba padla na Sv. Vlas, což je zrovna od Slunečného kousínek. Není to přímo klasické letovisko, idkyž staví se tam hotel za hotelem, je to spíš menší a zastrčenější. Známý má šikovné stránky ohledně Bulharska, najdeš tam zajímavé informace o lokalitách. http://bulharsko.evropou.cz/

Hotel měl ideální umístění, v dosahu byla i zábava a výlety. Vůkol (na dohled po moři) historický Nessebar, centrum města 800km, pláž před hotelem nejen komerční, ale i volná…malé a střední vlny, moře čisté a málo slané.

All inclusive tě možná zklame (ale opět záleží na výběru hotelu a počtu hvězd), pro mě to byla úroveň školní jídelny. Obecně služby turistického ruchu v Bulharsku mi teda moc na špici nepřišly. Ale nic, co by se nedalo přejít a přežít, děti si to užily, byly zdravé…byla to povedená dovolená, do Bulharska i do Vlasu bych jela znovu. Kolem dětí tam lze koupit cokoliv a je tam v levno, event. stejně draho jako tady.

Tak šŤastný výběr, já Bulharsko doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
18.7.12 15:26

@maslicka001 ahoj, už druhým rokem jedu do Bulharska, konkrétní destinace je Primorsko, z letiště hoďka autobusem. Je to okrajová destinace hodně čechů takže není problém se domluvit většina jídelnícků je i česky. Dvě pláže, i přesto že hlavní ulice je docela hlučná na hotelech v blízkosti je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.7.12 16:09

V pondělí jsme se vrátili z hotelu Tropics ve Sv. Vlasu.
Bazén ideální pro děti…a blízko hotelu je malé hřiště. K moři kousek, personál příjemný.
Co se týče jídla, je na tom Bulharsko hůře - měli jsme jen snídani a bylo to každý den stejné a museli jsme je popohánět, aby doplňovali.
Sama bych si v Bulharsku ( byla jsem tam 3×) all inclusive nedávala…je tam plno restaurací, kde se dobře najíš a všude jsou supermarkety, kde všechno koupíš.
Ceny jsou stené nebo nižší než u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
16.7.13 11:05

Ahoj, oživuji diskuzi, nějaký čerstvý tip na super hotel v Bulharsku? hlavně, aby byl blízko pláže a nějaké hřiště pro děti, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
16.7.13 11:11

Pokud budete v menších letoviscích, tak se dají najít malé hřišťátka pro místní a našim to stačilo.

V Bulharsku preferujeme místní stravu, ráno se dá koupit plno čerstvého pečiva (plněné bjurky, sladké pečivo), ayran - jogurtové mléko - s bulharským laktobacilem - skvělé na zažívání /Bulharské probiotika jsem si dovezla i domů pro děti/, oběd a večeře v taverně - střídali jsme skvělé saláty s lehkým jídlem.
Ovoce, zelenina za rozumné ceny - ve vnitrozemí doslova za pakatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.13 12:05

Naprostý souhlas s @-Evka-
jinak alexandria má skvělý animační celodenní program pro děti od 3 let.

• Citovat
  • Upravit
3148
16.7.13 12:07

@luc31 záleží na ceně a očekávání. známá byla v hotelu přímo na pláži, ale 1 dosp. a 2 děti all incl. 50tis. vše pod nosem, ale na to kašlu. preferuji menší penziony a přátelštější atmosferu. moře je téměř všude od hotelu do 500m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
16.7.13 21:15

@soanpe když mně se právě nechce hledat mezi tou spoustou hotelů :oops: chtěla jsem něco ověřenýho, třeba z letošních prázdnin. My právě rádi do velkých komplexů se vším a all inclusiv, každý to má rád jinak :mrgreen: tak snad ještě někdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.5.15 10:25

Nechápu proč golfky ani náhodou. Já bych je vzala určitě. Záleží v kolik máte let tam a zpátky. My jsme byli loni a cestou zpět na letiště jsme jeli v 5 ráno. Malej v golfkách prospal čekání na autobus a celé 2 hodiny ny letišti. Když kupujete dovolenou tak nevíte v kolik letíte zpět a pokud ano je to pouze orientační a čas se může změnit. Nedokázala bych si to bez golfek představit a hlavně přeprava letadlem je zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 19:12

Ubytování v Bulharsku

Ubytování v Bulharsku - Hotely, Penziony, Chaty
 http://www.bulharskodnes.cz/ubytovani.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.6.16 06:26

Dobrý den, ráda bych znala dle zkušeností názor - kam do Bulharska - na Sl. pobřeží či do Primorska? Dobré hotely jsem našla v nabídkách v obou destinacích, termín pobytu půlka srpna. Na Sl. pobřeží se však obávám většího hluku. Jsme spíše kliďasové co se rádi courají podél pláže a v noci (s ohledem na děti) chtějí spát. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.6.16 07:25

My jsme byli na Sl. pobřeží na okraji blízko Nessebaru a byl tam klid. Je to asi 3 roky zpět teda ale hotel byl ok (uz nevim nazev), kousek od plaze, s bazenem, venkovnim barem atd..POhledam nazev a doplnim.
Edit: Byl to hotel Amfora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
16.6.16 07:46

@HeHo no, s vyberem bych docela spechala. Ja objednavala pred mesicem a hotely mely hodne vyprodane. My jedem do Sv. Vlasu, tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.16 08:40

Měla bys sebou hodit, v Bulharsku je letos kvůli teroristům nával, kamarádka z cestovky mi říkala, že by tam nejela ani za zlatý prase, jak tam bude narváno :nevim:…tak abys ještě našla pěkný hotel s volnou kapacitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí