Bulharsko - rady na dobré ubytování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26234
16.6.16 07:46

@HeHo no, s vyberem bych docela spechala. Ja objednavala pred mesicem a hotely mely hodne vyprodane. My jedem do Sv. Vlasu, tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.16 08:40

Měla bys sebou hodit, v Bulharsku je letos kvůli teroristům nával, kamarádka z cestovky mi říkala, že by tam nejela ani za zlatý prase, jak tam bude narváno :nevim:…tak abys ještě našla pěkný hotel s volnou kapacitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
16.6.16 08:44

@radkka no tak znam lidi, co leti do Egypta :) Kzdopadne i ubytovani v Bulharsku ma sve kapacity. To ze tam bude vic lidi je asi vsem jasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.16 08:46
@LindaPraha píše:
@radkka no tak znam lidi, co leti do Egypta :) Kzdopadne i ubytovani v Bulharsku ma sve kapacity. To ze tam bude vic lidi je asi vsem jasne

No já taky a nepřijde mi na tom nic zvláštního, ale Bulharsko je letos prostě až vyprodané… že bych se chtěla na dovolené na pláži mačkat, to fakt ne, navíc samej čech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
16.6.16 08:50
@marketak5 píše:
My jsme byli na Sl. pobřeží na okraji blízko Nessebaru a byl tam klid. Je to asi 3 roky zpět teda ale hotel byl ok (uz nevim nazev), kousek od plaze, s bazenem, venkovnim barem atd..POhledam nazev a doplnim.
Edit: Byl to hotel Amfora

Je to ten hotel, co má společnou jídelnu s druhým hotelem a ta jídelna to absolutně nestíhá?
Já jen, jestli jste byli ve stejném hotelu jako my.

• Citovat
  • Upravit
26234
16.6.16 08:54

@radkka no jo, tak je ovsem na financnich noznostech kazdeho, co vybira. My vybrali hotel se soukromou plazi. Takze az se na konci leta vratime, muzu hodnotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.16 08:57
@LindaPraha píše:
@radkka no jo, tak je ovsem na financnich noznostech kazdeho, co vybira. My vybrali hotel se soukromou plazi. Takze az se na konci leta vratime, muzu hodnotit

No, tak když slyším kolik je někdo ochotný zaplatit za dovolenou v Chorvatsku, tak raději mlčím, na kolik mě vyšly Filipíny.
Dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
16.6.16 17:46
@Kobea píše:
Je to ten hotel, co má společnou jídelnu s druhým hotelem a ta jídelna to absolutně nestíhá?
Já jen, jestli jste byli ve stejném hotelu jako my.

O tom nic nevim..my tam meli vse a nejak mi neprjjde, ze by tam byli i jini hosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
16.6.16 18:58

@LindaPraha My letos poprvé Bulharsko, taky sv.Vlas.Jsem na to zvědavá, do jakého hotelu jedete? Už jste tam byli?
Jinak jsem slyšela od známé z cestovní agentury, že na prázdniny už nejsou letenky, totálně vyprodáno, že prý i přidávali nějaké lety do Burgasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
16.6.16 20:44

@marketak5 Možná jsme byli jinde. V našem absolutně nestačila kapacita jídelny pro tolik hostů. To bylo jediné, co bylo fakt hrozné.

• Citovat
  • Upravit
1362
16.6.16 22:05

@Kobea TAk plná jídelna byla pořád, to jo..nevím. Já ani tak nechci propagovat hotel, spíš jsem reagovala na to, že kousek od toho Nessebaru bylo pekne a klid, nebylo to centrum toho Slunečnýho pobřeží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
24.6.16 10:42

@renap jeste jsme v Bulharsku nebyli (tedy nepocitam dobu meho mladi, coz ani nevim, ze jsme tam byli). Vybrali jsme hotel Moonlight. Letime 14.8. My to prave vybrali nekdy v kvetnu a nabidka byla uz dosti probrana. Kamaradka z cestovky rikala, ze Bulharsko na ladt minute nehrozi - tedy krom nejakych neprodanych zbytku. Tak jsme zvedavi. I tak se tesim :) Dovolena je takova, jakou si ji udelame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
24.6.16 10:59

@LindaPraha My letíme 20.8.,hotel Sineva park, je to skoro vedle toho vašeho. Jsem na to zvědvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
25.6.16 12:42

@renap odlitame domu 24., takze se treba potkame:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
26.6.16 12:45

Taky letíme do Bulharska 8.7. na Zlaté písky, hotel Green Park. Neletí tam taky někdo?? Co tak zatím čtu, tak všichni letíte na letiště Burgas a letoviska Slunečné pobřeží a Primorsko. Nikdo ale Zlaté písky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí