Bulharsko s 16měsíčním

492
24.2.13 11:33

bulharsko s 16ti mesicnim

Ahoj vsem,
dostala jsem od manzela ka narozkam zajezd do bulharska do primorska. letadlem 4* hotel plamena palace male budoe 16mes cerstvych. chtela bych se zeptat jestli je to pro malou vhodne co ji nabalit sebou, jak ji tam oblekat, co na jidlo? atd. poradte predem dekuji za vase reakce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5158
24.2.13 11:43

Zalezi na tom, kolik budete moci mit zavazadel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
24.2.13 11:48

@vendelinecek Ahoj já byla v Bulharsku už 3× ale na Slunečném pobřeží ale v tom není takový rozdíl! Záleží v kterém měsíci jedete ale počasí se tam občas může změnit, tak bych ji určitě vzala i něco teplejšího sebou, mikinku, tepláčky, čepku atd. Určitě bych zbytečně nebrala sebou přesnídavky a pleny, to vše jde koupit tam a za naše ceny!! Koukněte i na net info o Bulharsku, jak se tam vaří a pod. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
24.2.13 11:48

Byla jsem loni malé bylo 18 měs. jídlo jedla to co my, dá se tam koupit dobré jídlo a levně ev pro jistotu sem vzala hotové jídlo sebou a ani sem nevyužila. Kočár sem vzala malá v něm spala přes den, nosila hodně šaty a kratásky klobouček. Jinak sebou hračky doletadla taky a pití a jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.2.13 11:59

Kocarek hluboky nebo staci vzit golfac?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
24.2.13 12:35

Já měla golfáč s tím že se dala záda položit v pohodě se na nich vyspala, hned první den se nastavila na nový režim do té doby spala 1× denně a tam se nastavila na 2× s tím že chodila spát až dlouho s náma bylo to fajn že sme se nemuseli podřizovat, Kočár vem přímo k letadlu u schodů jim ho složíš a oni ti ho pak daj až vystoupíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
25.2.13 08:43

Jeste bych se chhtela zeptat, tchanovi se moc nelibilo kdyz jsme mu o dovci rekli, pry loni umrelo 20deti ze to letadlo a jine pasmo jim nedela dobre, ze mame letet sami a malou nechat doma. co si o tom myslite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
25.2.13 09:22

@vendelinecek A když necháš malou doma, užiješ si tu dovču?
Jde asi taky hlavně o to, dodržovat hygienická pravidla (nepít vodu z vodovodu, dávat pozor na to, co jím…). A zase už tak hrozně malá nebude. To se týkalo spíš kojenců. Také záleží na tom, kdy jedete?
A Primorsko má tu výhodu, že tam je hned poliklinika s pohotovostí (vlastní zkušenost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
25.2.13 09:36

@fatin jedem az ji bude 16mes a 2.zari. ja si taky myslim ze to bude v pohode, jen me dokazal rozhodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
25.2.13 09:51

@vendelinecek V září by to mělo být v pohodě - to už tam nebude takové vedro a podnebí je tam dost podobné jako u nás. (Myslím, že s těmi úmrtími to je hlavně o tom, že dnes rodiče jezdí i s úplně mrňavými dětmi i do exotiky).
A co si vzpomínám, tak tam bylo hodně dětí, některé i hodně malé a v pohodě. Jen je tedy potřeba přizpůsobit den dítěti. A 4 hvězdičkový hotel si myslím, že je v pohodě. Jen bych si teda hodně dávala pozor na to jídlo a pití (a to i my dospěláci jsme si radši kupovali balenou vodu, jak nám bylo doporučeno).
A přístup do moře byl v Primorsku velmi dobrý (pozvolný) - jsou tam 2 pláže. Jen teda někdy bývají hodně velké vlny. A jindy je voda jako rybník.
Hned bych jela taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.3.13 16:07

Zrovna řeším to samé… letíme v červnu, malému bude tou dobou skoro 16 měsíců. Co za oblečení, jestli jídlo, pití, pleny s sebou, nebo jestli se koupí v Nessebaru :think:. Co vzít nebo nevzít do letadla :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
28.3.13 21:54

Ahojky, dnes jsme zaplatili zájezd na červen, maly k bude 17 měsíců.
Jéžiš vy mě strašíte, zatím v tom problém nevidím.
Počítám, že bude stále jist skleničky(taky by mě zajímalo jestli mají stejný jako u nás), pleny bych koupila raději také tam.
Kočár chci vzít sporťák, ať se jí tam dobře spí. Golfky ještě nemáme odzkoušené, ale nejsou nic moc.

Mě spíš zajímá co u moře, necháte děti nahé natřený nebo dáváte nějaký obléčky s ÚV ochranou :nevim:
Taky jsem četla, že rodiče berou ikea stan a malý je tam chráněný před sluncem (ale nevím jestli tam dítě vydrží :lol::think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
29.3.13 07:31

@helickav Já teda beru jen krém s vysokým UV filtrem, o tom stanu jsem taky přemýšlela, ale nějak nevěřím tomu, že malej bude chtět sedět na jednom místě. Navíc máme hotel přímo na pláži, takže můžeme být u bazénu pod slunečníkem. Já fakt řeším spíš ty věci kolem jídla, pití, Sunaru, plenek… Sunar beru s sebou, to je jasný, paní z cestovky mi řekla, ať si sbalím i malou varnou konev, pár skleniček asi přihodím do zavazadla, kdyby náááááhodou. Plenek vezmu balík asi taky, plus ty plavací plenky :-)… no už abych si to snad začala sepisovat :-D

Kdy a kam letíte? Už jste s dětmi v letadle byli? Pro nás pro všechny, kromě manžela, to bude premiera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
29.3.13 09:10

My letíme na sluneční pobřeží, 20.6.
Už jsme letěli se starším ve 2 a 3 letech. Ve dvouch to bylo něco, ale dali jsme to. Malý je ale dost svérázný a nemá rád cizí prostředí a lidi.
Miška je společenská. Myslím, že cestu nějak dáme. Zatím nechodí, ale to se snad to dovči změní.
Ještě nevím, jak pojedeme na letiště a těch věcí to je pro mě stres. Ale po odbavení už je to dobrý. Dítě můžeš mít v kočárku až k palubě letadla, kde složíš kočár a nastoupíš do letadla. V letadle mimčo sedí na tobě je přivázáno k tvému pasu. Na zabavení budeme mít panenku, knížku- pak dost dlouho trvá jídlo.., a poslední trumf, kdyby bylo zle (bude prso, pokuď budu ještě kojit, kojíme už jen 2× ráno a večer, ale…)
Jídlo asi kaše taky vezmu, ale to ostatní bych vzala jen na první dny. Jogurty tam budu určitě kupovat, mají tam podobný jako u nás.
To oblečení s UV filtrem aspoň pro malou mě dost láká, jsem srab a na sluníčku vpodstatě ještě nebyla a bude to červen, kdy si nezvykne ani tady. Tak bych nemusela řešit, že uteče z pod slunečníku.
Plavací pleny - taky nevím nejsou lepší ty látkové plavky pro kojence, budou schnout, ty látkové pleny po jednoum krátkým namočení musíš stále měnit :nevim:
A když je máš suchý mimo vodu, tak při čůrání stejně protečou. :think:

Chtělo by to nějaký návod mladší batole u moře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
29.3.13 11:39

@helickav My letíme také na Sluneční pobřeží, do Nessebaru, ale už 6.6., chtěla jsem 11., ale než jsem se rozhoupala, tak termín byl pryč :zed:. No budu doufat, že bude hezky.

Ty plavky látkové pro kojence, to máš pravdu :palec:, a zabere to i míň místa. Musím se po nějakých podívat.
Přemýšlela jsem, že vezmu s sebou pár skleniček, nějakou kaši, sice nevím, kde to ohřeju :think:, ale snad by se něco našlo. Koupím tu cestovní varnou konev a nějak to zpytlíkujeme :-D. Jen doufám, že budeme všichni zdraví :andel: Že můžeš nabídnout prso, to závidím, malý se odstavil sám v 10ti měsících, teď by se to hodilo do letadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí