Buzeni na mliko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3158
18.12.09 08:06

Buzeni na mliko

Ahojky , chtela jsme se zeptat jak dlouho se vam deti budily na mliko. Adamek se budi dodnes kolem 5h na sunar, nekdy i drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5591
18.12.09 08:20

Ahojky,neporadím,co s tím,ale u nás to bylo taky tak. Sunar jsem i ředila vodou,ani to jí nevadilo,pokud to aspoň trochu nebylo trochu cítit mlíkem,pokud dostala vodu,ječela jak na lesy.Mi se dokonce byla schopná budit i 2-3× za noc a řvát,že chce mlíko.Už jsem byla na nervy,dařilo se mi dávat jí mlíko nejpozději ve 4h,dřív jsem to prostě okecávala.Trvalo to do léta,kdy měla angínu,40°C horečky a zánět stř. ucha.To odmítala mlíko úplně,i ráno.Pak se k tomu rannímu pomalu vracela,noční zůstalo vynechané.Takže suma sumárum pila nad ránem mlíko tak do 2,5r. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.12.09 12:03

Ahoj,

já jsem to mému Adamovi utla po 1,5, taky se budil kolem té páté ráno a pak i leckdy nezabral, ze začátku to si to vynucoval řevem, i se vzbudil třeba kolem třetí, po týdnu pochopil, že je to zbytečné a teď spí celou noc až do cca sedmi a dýl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
18.12.09 12:38

Muj cvrček se budi na mlíko dodnes. Dostane 250ml v 8h večer a pak ještě chce když se vzbudí kolem 5h ráno to mu dávam 150…Celkem mi to ani nevadí protože on v tu dobu chodí i čurat takže jedno z druhým..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.12.09 12:28

Malého(18 měsíců) jsem odnaučila pět dní zpátky, takže to je pro nás čerstvé. Budil se mi vždy kolem šesté nad ránem a chtěl sunar. Prostě jsem mu ho jeden den nedala. Tři dny řval a víceméně jsme byli vzhůru od šesté. Ale za ty tři dny to pochopil a spinká i do půl deváté. Chce to trpělivost a nedat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí