Bydlení a vychytávky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
14.1.15 15:23

@Apaji Ty bláho tak to máš tedy zajímavě vymyšlené, ten oblouk by mě hodně zajímal. Já by jsem ráda nějak vyřešila koupelnu není špatná, ale je taková no prostě není to ono potřebovala by kompletní rekonstrukci, a udělat ji zcela a to od základu jinak :)))) ale to tedy nevím kdy:)))) a potřebovala bych vyřešit i šatnu je to tam taky divoké všechno je otevřené a takové ne moc praktické na bocích místnosti jsou udělaní police ale to je tak všechno prostě nějak to vyšperkovat a zrušit jedny police :)))) a hlavně probrat to oblečení:))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
14.1.15 15:25

@AndreaS92 To je právě super já když si sednu tak vidím na celou linku a když se tam něco válí úplně mě to zžírá a musím jít a uklidit to navíc když je návštěva tak po jídle vše uklízet a rovnou to dávat do myčky protože pak to vypadá blbě když sedíme a na lince se válí nádobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.1.15 15:41

@Jannnča urcite, jak se k tomu dostanu, vlozim
Jinak jsem spokojena trosku s obyvakem, jen by to chtelo jinou sedacku a tapetu hodit, sedacka bude tak za rok, jak prcek vyroste trosku z patlaciho obdobi, proto i omluva za ty hracky vsude :mrgreen:. Mam rada pekne veci i za par kacek, ale neumim doladit detaily a pak je to jak pest na oko. Napr.tu sedacku chci nejakou sedou, ale pak k ni sladit tapetu at je i barevne ke stene proste neumim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.1.15 15:41

Jeste druha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.1.15 15:45

@AndreaS92 ta je uzasna! My mame klasiku v byte, a urcite priste uz jinou, skrinky ke stropu at je vic ulozneho mista, vestavenou troubu a hlavne hladkou, bez zahybu, to je des pak umyvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
14.1.15 15:47

@AndreaS92 Hezké :potlesk: - mám podobný prostor, možná trošku delší…hodila bych fotku, ale nejsem schopná to již delší dobu dotáhnout do konce, čili by to bylo spíše na zavolání hygieny nebo sociálky :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.1.15 15:47

@Katka.U dekuju :kytka: mate ale krásnou kuchyň prostorná velká :palec:

A obyvacek je taky hezky útulný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.1.15 15:48

@Jannnča díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.1.15 15:49

;) obyvak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.1.15 15:49

Jsme vysazeny na fialovou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
14.1.15 15:55

@AndreaS92 @Katka.U Holky fakt krásné, osobně teda u Kačky bych volali míň věcí v policích a volila bych světlejší doplňky, jinak super :))) taky musím vložit nějaké fotky :))) ale ono není moc čeho :))) vše je tak maximálně zjednodušené protože nerada se s něčím piplám tak aby to vše bylo raz dva uklizené otřeně a tak :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.1.15 16:00

@Jajul85 díky :) tak se taky pochlub ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
14.1.15 16:01

@Jajul85
Asi nějaké takové jsme měli na mysli:
 http://www.fler.cz/…okno-1168758

Ale my ho budeme vyrábět a lepit z odlehčených cihel na stěnu, jakože bude vystupovat a bude to defacto rám na naše dva plakáty. Uděláme i hlubší spodní římsu, na které si budeme moct dát i čajovou svíčku ve svícínku. A v každém jednotlivém okýnku bude v pozadí fantasy plakát /jakože pohled z okna/. Manžel je šikovný, pohraje si a vyřízne i ty vlysy, detaily jako kytička nahoře, štuky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
14.1.15 16:29

Takže není zrovna extra uklizeno protože se s Honzíkem válíme není mu dobře nebo tedy spíš v noci mu nebylo to polehává a protože jsem unavená páč vstávání jsem si již dávno odvykla tak taky polehávám :))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
14.1.15 16:31

@Jajul85 Krásný, útulny, přírodní vážně moc hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný